שאלה מוזרה

רתם11

New member
../images/Emo26.gif שאלה מוזרה

אשמח אם מישהו יתייחס. אני ובעלי רצינו להיכנס השנה להריון, אבל בגלל הלימודים שלי (השנה הבאה והאחרונה תהיה קשה מאוד מבחינת הלימודים) החלטנו לדחות בשנה. היום, ביום הזיכרון, פתאום חלפה לי בראש מחשבה מצמררת. לפני שנה, בעלי לחם בלבנון ולא אחת היה קרוב למוות... לפני שבוע קיבלנו צו למילואים של חודש בכיסופים ולפני כמה ימים שודרה הכתבה של יונית לוי על שתי הנשים ההריוניות שבעליהן נהרגו במלחמה. פתאום הרגשתי שנגמר לי האויר. פתאום לא בא לי לדחות בשנה, בא לי להיות בהריון עכשיו! אני ממש מפחדת לפספס איזה רכבת... (אם אפשר לקרוא לזה ככה..) אתם חושבים שזו סיבה להיכנס להריון השנה? אני מרגישה מין צורך מוזר כזה, ולא בטוחה שההגיון שלי עובד במקביל... מישהי הרגישה ככה בעבר?

אחשל

New member
מה שאני חושב ../images/Emo13.gif...

זה שלמרות שלא תמיד ההיגיון צריך להכתיב את קצב החיים, החלטה על הבאת ילד לעולם ראוי שתתקבל בכובד ראש. יום הזיכרון מעורר המון אמוציות וההרגשה שלך מאוד מובנת. אולי כשהרגשות יירגעו ותחשבי שוב על השיקולים ועל העיתוי, הדברים יראו אחרת. דיברת עם בעלך על הרגשתך לגבי זה

רתם11

New member
לא ממש, בסוף דיברתי עם אמא שלו

העניין הוא שאנחנו מוכנים מאוד לילד, רק בגלל הלימודים דחינו. אמא שלו אמרה לי שלדעתה כדאי לדחות הכל לאחרי הלימודים

Chive

New member
יש המון מחקרים בנושא בפסיכולוגיה

על הקישור שבו חרדת מוות מגבירה את הצורך בהבאת ילדים, בחיזוק הקשר ועוד הרבה מאוד דברים. התחום נקרא אם אני לא טועה terror managmenent

למעלה