שאלה ,לתגובתכם...

gilelvis

New member
../images/Emo26.gifשאלה ,לתגובתכם...

מי מאמין בעולם הבא ולמה...מה הסיבות לכך שאתם מאמינים ..או אולי סתם כי אמרו ? לתגובתכם ..גיל

אחרי כל הסיפורים שלך אתה....

עוד שואל? וקודם לכן, האמנתי בגדול, אני מאמינה בעולם הבא מתוך הניסיון שלי בסיאנס, ואני מאמינה בקיום בגן עדן וגיהנום, ומי שמפקח על כל העינינים האלה כמובן, אלהים, יש אלהים בגדול,,, אני מרגישה את הניפלאות שלו כל יום ואני לא דתית בכלל, האמונה שלי היא אמונה פרטית ואישית, מבחינתי כל הדתות זאת המצאה של בני אדם, אבל אלהים קיים, הוא לא בחר לפלג את האנשים בעולם לפי דתות , זה האנשים עשו את זה , ובשם הדת כל הבלאגן הכי גדול בעולם קורה לנו.... אבל אם רק היו מקיימים את "ואהבת לרעך כמוך" היינו מסודרים בטוח...

Darkenes sky

New member
אמממ..

אני מאמינה... למה? אני לא חושבת שזה בגלל שנולדתי לתוך עולם של אנשים שמאמינים.. אולי ישנה איפה שהי השפעה על זה.. ההורים שלי פשוט בנו את היסודות..משם אני המשכתי לבד. עברתי בחיים הרבה מצבים קשים...ובזכות היסודות שנבנו לי..היה לי במה להאחוז..היה לי במה להאמין..היה לי במה לקוות...למי להתפלל כשראיתי שכן ישנה השגחה עליי...וכן ישנו מישהו ששומע את קריאות נפשי, וקורא את מחשבותיי.. זה התחיל לבנות לי את שאר החלקים- מעל היסודות התחלתי להתעמק בנושא.. התחלתי לחקור..לשאול שאלות..לקרוא..לחפור..=) האמונה בה' התחזקה , בתורתו בכל הקשור אליו.. היו מצבים בגללם היסודות שנבנו לי החלו להתפרק.. אך תוך זמן קצר החלתי לבנות אותם שוב...מחדש.. תוך כדי זה שחשבתי...על העולם..מי ייצר אותו...איך..איך האדם נוצר... כל הדברים האלו..שהרבה מדענים משערים השערות מפגרות לגבי זה.. והתשובה היחידה שתמיד קיבלתי בכל פעם ששאלתי את עצמי..זה ה'! עכשיו....סטיתי קצת מן הנושא.. אבל...אם אני מאמינה בה'...ברוחות...בנשמת האדם...מן הסתם שאני גם אאמין בעולם הבא..זה הכל בא בחבילה אחת.. ישנם אנשים שאומרים שישנו גן עדן אבל אין ה'...אבל זה מטומטם ביותר.. אי אפשר להפריד בין השניים! ישנה נשמה לאדם...היא נצחית..אך הגוף לא..איפה היא תחייה לאחר סיום תפקדו של הגוף? ברחובות? במערכת השמש? לא יודעת....מוזר מידי.. כל זה מוביל לכך..שישנו עולם שלאחרי המוות =) חפרתי..=\

ב א ר ו ש

New member
ממ..

אני מאמינה. סיבה? ממ..לא יודעת =\ אולי בגלל התנ"ך, אולי בגלל הסיפורים, אולי בגלל מקרים, מי יודע? הכול יכול לקרות! סתם כי אמרו? אני לא חושבת.

למעלה