רדיו במכשיר מוטורולה יאנג

../images/Emo26.gif רדיו במכשיר מוטורולה יאנג ../images/Emo36.gif ../images/Emo51.gif

שלום! יש מישהו שיודע איך אפשר להחליף תחנה במוטורולה יאנג למי שלא חובב טראנסים מ99FM??? כולנו אומרים:

d@r121

New member
עצתי אליך ../images/Emo22.gif...

אין לי מושג על המכשיר ולכן העצה היא פשוט לקרוא את ההוראות דבר די בסיסי חשבת על זה

ועצתי אליך...

אל תלהג בנושאים שאין לך מושג עליהם. זו עצה טובה לחיים בכלל ולא רק לענייני מכשירים סלולאריים.

d@r121

New member
ת´אמת להגיד לך...

שאתה די מתנשא בן אדם מנסה לעזור לך ואתה ישר נותן לו עצות לחיים אז אם יש לך בעיה כלשהי עם הקטע שאנשים מנסים לעזור לך בהתנדבות מלאה אז פשוט אל תכתוב את ההודעה ותתקשר לאורנג´ שם משלמים להם לעזור לך

שמע נא בחור צעיר

אתה יכול להיות די בטוח שאם מישהו מבקש עזרה בפורום זה אחרי שהוא עשה דברים אלמנטריים כגון לקרוא את המדריך ולהתקשר לאוראנג´. אוראנג´ לא מדריכים איך לשנות תחנה כי יש להם הסכם חסות עם 99FM. בספר זה גם לא כתוב. דווקא מחשבה כמו שלך שאנשים לא חושבים על הפתרונות המידיים של לקרוא במדריך ולהתקשר לתמיכה היא המחשבה המתנשאת ולכן אם אין לך ודאות שבמדריך מופיע המידע הזה אז יותר טוב שתחריש. אני מוכן להתערב שאתה מסוג האנשים שכשהם מתבקשים להשיא עצה בקשר לאיזו תוכנה שלא עובדת אז העצה הראשונה שנשלפת היא "תפרמט את המחשב ותתקין מחדש" אבל אנשים לא מחפשים עצות שכל דביל (כמוך) יכול לתת. על הפתרונות הטריויאליים גם הדיוטות חושבים באופן עצמאי. כשאני שואל כאן שאלה אני מצפה לתשובה מקורית ולא לאיזו תשובה סתמית מאיזה ילד חכמולוג שחושב שהוא מדבר עם המורה הטכנופובית שלו. בנת, ילד?

d.poter

New member
תגובה לחוצפה שלך!

גם לי יש מכשיר מהסוג הזה ונראה לי שבדיוק אותו ספר הוראות וזה כאן כתוב!

d.poter

New member
איך מפיעילים את הרדיו

צורת ההפעלה: תשים את האוזניות ותללחץ על הכפתור כדי להעביר תחנות: תלחץ על החצים והאמת היא שדור צודק אתה די מתנשא. לתגובה: [email protected] הכתובת שיש לא נכונה

למעלה