רדוקטיל

יעל י

New member
../images/Emo26.gifרדוקטיל../images/Emo36.gif

אז עשיתי צעד ראשון - קניתי חפיסה ראשונה בהתייעצות עם רופא המשפחה. שנייה לפני במתחילה יש עצות?

לילית462

New member
שיהיה בהצלחה

יעלי, זאת לא תרופת קסם, בהתחלה אולי תרגישי כך, אבל מאוד חשוב כן לאכול. יהיה לך הרבה יותר קל לאכול בריא מתון ומדוד. תקפידי על שתיה מרובה (מים כמובן) ועל מינימום של שלוש ארוחות ביום. נורא קל לצום ימים שלמים עם רדוקטיל וזה בדיוק מה שגורם לסיכונים של הכדור - השפעה על הלב וכו'. כמו כן תהיי קשובה לכאבי ראש, סחרחורות וכאלה. - לי לא היה בכלל אבל חשוב לשים לב. אני שמחה שאת עושה את הצעד הזה, לדעתי האישית שווה לשלב אותו עם מפגש אצל דיאטנית על מנת לבנות תפריט בריא - שהפעם תתפלאי לראות תוכלי לעמוד בו. תזכרי מה שיקרה הוא שהתיאבון שלך יעלם כמעט לחלוטין, כאן המחו נכנס לפעולה שהרי אנחנו לא אוכלים מרעב כמעט.... האוכל הוא כמו תרופה, צריך לקחת שש פעמים ביום מנה קטנה מדודה ומאוזנת. המון המון בהצלחה, מצפה לשמוע עדכונים

jesie12

New member
שיהיה לך בהצלחה../images/Emo140.gif

למרות שאני ממש לא בעד מאיצים ותוספים שכאלה, מסתבר שיש כאלה שזקוקים לזה

חופה241

New member
איך עברו יומיים עם רדוקטיל

היי יעלי, ספרי איך את מרגישה ? יש תופעות לוואי ? מתי את לוקחת את הכדור? איך הוא גורם לך להרגיש מרגישה שינוי בתאבון <?

יעל י

New member
מתחילה בסופ"ש בעצת הרוקח

הוא הציע לי להתחיל בסופ"ש ולקחת את הכדור בשעות הערב בעיקר בגלל הרגשת סחחורת קשה ב 24 השעות הראשונות ואני אשמע בקולו. לילית תודה על העצות. יש לי תפריט בנתנה לי הדיא' בפעם האחרונה ואני אנסה לדבוק בו. מבטיחה לעדכן

גלגורן

New member
לא רוצה לבאס אבל...

לי לא היו שום תופעות לוואי והוא באמת עבד מצוין אבל אי אפשר להמשיך עם הכדורים האלה יותר מחצי שנה וברגע שאת מפסיקה - חוזר התאבון והכל כאילו לא היה...

שיהיה בהצלחה ../images/Emo140.gif

מצטרפת להמלצות על תזונה מאוזנת, שזה הכי חשוב. להקשיב לגוף שלך ואם יש תופעות לוואי שלא נראות לך, מיד לפנות לרופא. וזו הזדמנות להרגיל את הגוף ואת עצמך לתזונה מאוזנת ובריאה, כך שגם כאשר תסיימי עם הכדורים, תוכלי להמשיך בדרך בה התחלת, כאשר המשקל אליו תגיעי
, ידרבן ויעודד אותך להמשיך גם לא הכדורים. בהצלחה!

חופה241

New member
יעלי..

אני בדרך לרופאת המשפחה , רוצה מרשם לרדוקטיל .. ספרי לי איך עברה השבת... איך הרגשת .... האם הרדוקטיל מסייע למנוע גם בולמוסים של אכילה רגשית שהם עיקר הבעיה? יום מקסים ...

חופה241

New member
תרגישי טוב מותק

אני התחלתי... היום עבר מצויין הרגשתי שאני ממש לא רעבה ולא בא לי להתפתות לכלום אכלתי מסודר ומעט.. עד אתמול היו לי בולמוסים מטורפים.. התחושה היא של גולה שיושבת בין הוושט לגרון (ולא במובן של דלקת) ופשוט מורידה את החשק.. בקשר לתופעות לוואי אין בחילות רק מה שציינתי קודם..רצון אדיר לשתות מה שמוגדר כיובש בפה (שתיתי אתמול בסביבות 3 ליטר לא כולל משקאות חמים וחוצמיזה בנוגע לערנות מוגברת, נרדמתי על הספה ב21:30התעוררתי ב 2 בלילה ועכשיו קצת קשה לי לחזור לישון אבל זה יקרה אני בין כה לא ישנה הרבה שעות בלילה. אני משלבת עם תזונה נכונה והתחייבתי לעצמי להשתדל גם לספורט. כזכור אני אחרי ירידה של 30 ק"ג בכל מיני דרכים ושיטות ונותרו לי 10-12 אחרונים ונכנסתי לתקופה שבה מזה זמן לא יכולתי לסתום את הפה והיו לי המון בולמוסים.. נכון לרגע זה זה בהחלט עושה לי טוב.. יעלי תרגישי טוב ותעדכני..

יעל י

New member
בהצלחה

אני סיימתי היום טיפול תרופתי אחר שגורם לי רע מאד (כאבי בטן,שלשולים,סחרחורות ועייפות רבה) מתחילה יום שישי.

חופה241

New member
לא תאמיני..

הבעיה העיקרית שלי טרם הרדוקטיל היתה בולמוסים בשעות אחה"צ עברתי יומיים לחוצים מאד שבלי הרדוקטיל הייתי שואבת את המקרר וארונות המטבח עם קש... בזכות הרדוקטיל הלחץ גרם לי לאכול עוד פחות ממה שאני רגילה בדיאטה.. אני רק מקווה שזה ילמד את הגוף שיש גם דרכים אחרות להתמודד עם לחצים וקשת מצבי רוח ... בהצלחה בשישי עדכניני איך הולך ..

למעלה