'ראש בראש' 2

מייקל21

New member
../images/Emo26.gif 'ראש בראש' 2 ../images/Emo36.gif

חבר'ה 'ראש בראש' ממשיך! לכל אלו שלא היו במשחק הראשון, מדובר במשחק כוחות של שני שירים מאותו סגנון, ואתם משרשרים מי לוקח! ב'ראש בראש' הראשון לקח 'יותר מדי הרבה' בקטגוריית השיר הקצבי ביותר מול 'שירים' אנד דיס טיים - השיר הכי עצוב של עברי לידר וכיוון שלהציב שניים לא הצלחתי, אז בחרתי את ה-3 העצובים ביותר (לדעת רבים, ונלקחו באופן שיוויוני מכל אלבום): 'זה טוב' או 'כשהקיץ יבוא' או 'כשהכל יעבור' אז מה הוא השיר הכי עצוב של לידר? תנו ראש בראש!

אני עדיין מוחא העיניין שירים ../images/Emo8.gif

אבל בעיניין הזה אין מצב שמישהו יחשוב אחרת!!! כשהקיץ יבוא!!!!!!!!!!!! "פחות מהלב כשכואב משאיר סימנים על המצח רצון חזק לחבק לנשק ולברוח תלתלים תלתלים וכמה זה טוב שאוספים ורואים את המצח בעיניים האלה יש משהו נשבר מבפנים..."

אופססססססססססססססססס

קבלו תיקון!! "פחות מהלב שכואב משאיר סימנים על המצח רצון חזק לחבק לנשק ולברוח תלתלים תלתלים וכמה זה טוב שאוספים ורואים את המצח בעיניים האלה יש משהו נשבר מבפנים..."

Rain Star

New member
תומר?! אנחנו נתחשבן על זה!!!!

תשמעו, הכי עצוב של עברי זה כשהכל יעבור. זה טוב וכשהקיץ יבוא שירים מהממש ממש ממש מעולים, שירים כאלה שמשאירים אותך בהרגשה של...וואו...אבל הם לאאא הכי עצובים!

-חוזרת בי-

צודק! מה לעשות אתה צודק! שכחתי שצריך לבחור את השיר הכי עצוב ולא הכי יפה...אז חוזרת בי ובוחרת בכשהכל יעבור.

אוקיי אנשים אני בטלפון עם גל עכשיו!

וגל מוסר - שגם הוא חושב שכשהקיץ יבוא...... ואנחנו שמחים שהפעם בניגוד לפעם האחרונה אתם מסכימים איתנו בדעתינו הנכונה :)) והוא מוסר לכם ד"ש ושהוא מתגעגע!!!

ממממ......

אני ממש מתלבטת בין כשהכל יעבור לכשהקיץ יבוא... אני חושבת ש....כשהכל יעבור.. אני ממש מתחברת אליו... כל ה-רגשנות איומה,וכל מני משפטים כל כך נוגעים לב.. זה ישמע ממש דבילי ומוגזם אבל בפעם הראשונה ששמעתי אותו,תנחשו...... נכון! בכיתי.. וכל פעם שאני רבה עם מישהו,אני שומעת את שלושת השרים האלה.... תמיד טענתי שעברי הוא העובד סוציאלי שלי... הוא מוצא אותי מכל הדיכאונות! נשבעת לכם!

לירן מם

New member
וולקום טו דה קלאב...../images/Emo24.gif

ואני חשבתי שאני לבד בעניין עברי לידר כעובדת סוציאלית... טוב לדעת שאני לא...

מייקל21

New member
שוב אני וגל מנוגדים...

הפעם זה כבר לא ילך ככה... אני מבין שאני קול בודד במערכה פה: השיר הכי עצוב, אבל הכי עצוב בעולם, אבל באמת הכי עצוב של לידר: זה טוב !!! זהו. הוצאתי את זה. מה קרה לכם? אין על השיר הזה!

ZVI Z

New member
יש עוד כמה שהייתי יכול להכניס לרשימ

ה אבל מתוך ה-3 אז כשהכל יעבור

למעלה