קריאת כיוון

טחג

New member
../images/Emo26.gifקריאת כיוון../images/Emo36.gif

אתמול נעדרתי מהפורום לרגל יום ההולדת שלי שחל היום ולכן הפינה עוברת להיום באופן חד פעמי. אז דבר ראשון -
לי וגם לחוה76 שגם היא חוגגת היום. ובאוירה חגיגית זאת - ספרו לנו:
איזה
קיבלתם
ליום ההולדת
איזה
הייתן רוצות לקבל ליום ההולדת

א וש ר י

New member
אז בזכות הימים שבהם עייפתי מלקום...

קראתי את "אות מאבשלום" של נאוה מקמל-עתיר יפה, מסוג הספרים שלא בא להניח אלא להמשיך עד הסוף. ספר שאחרי שמסיימים, ממשיך להתרוצץ במחשבות. ומזל טוב לך ולחוה (...ובסופשבוע גם לי...) עד 120

עדיקים

Active member
../images/Emo49.gif לך ולחוה../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

כשאני מקבלת ליומולדת ספרי קריאה אני מחליפה בספרי בישול - זו אהבתי הגדולה ביותר. מידי פעם במבצעים קונה לעצמי גם ספר שניים עם הספרים של הקטנה. אני אוהבת לקרוא אבל לא תולעת ספרים ועכשיו בכלל זה נזנח- אין לי זמן לקרוא בכלל. אני במיוחד אוהבת ספרי מתח למיניהם קראתי את שני הספרים של ליעד שהם ועכשיו השאלתי את השלישי מחבר- עוד לא התחלתי לקרוא.

טחג

New member
איזה ספרים אלה

של ליעד שהם? לא שמעתי את השם הזה עדיין - ספרי קצת.

עדיקים

Active member
אלה ספרי מתח אני יותר מתחברת אליהם בשנים

האחרונות הם מושכים אותי יותר. לדעתי יש לו שלושה ספרים שניים קניתי וקראתי ואת השלישי עכשיו ממש השאלתי עדיין לא פתחתי אותו ולדעתי עד הלידה הוא לא יפתח מקווה שבכל זאת זה יקרה אבל לא ממש נראה לי אין לי זמן לכלום.

אמאדובה

New member
מזל טוב לשתיכן! ../images/Emo77.gif

ליום ההולדת האחרון שלי בעלי הפתיע אותי עם ספר בשם "אחת משלנו" מאת דניאלה לונדון-דקל. היא כותבת טור בלאשה וזה אוסף הטורים שלה. היא אמא ל-3 ילדים וכותבת בצורה נורא מצחיקה על היום יום - הילדים, החברות, הדיאטה, הבית וכו'. לא עמוק במיוחד אבל כיפי
(ואם כבר, אז חייבת לפרגן לבעלי - אני מאוד אוהבת אותה (דווקא לא קוראת לאשה.. אבל מכירה ממקומות אחרים), ובכלל לא ידעתי על קיומו של הספר הזה. גם הוא לא ידע כמובן אבל הוא הלך לחנות ספרים ושאל אם יש איזשהו ספר שלה, וקלע בול. הכי כיף זה לקבל מתנה שרצית ואפילו לא ידעת שרצית
)

טחג

New member
../images/Emo229.gif לבעלך!

באמת כיף לקבל משהו שאפילו לא ידעת שרצית.

מזל טוב כפול

שתדעו רק שמחה בריאות ואהבה בימים וגם בלילות. שפע של טוב חוצמזה טחג - תתחדשי על הפינה
בעקבות הזמן הרב שנוצר לי בחודשים האחרונים החלטתי לחדש את המנוי לספריה שהפסקתי בכיתה ח'. מקווה שיהיה לי מה לתרום לפינה שלך. ולשאלותיך: לימומולדת האחרון (שהיה לפני שבוע וקצת) קבלתי יומן - זה נחשב ספר?? מאוד רציתי לקבל את הספר "חינוך בביצת הפתעה" אבל עוד לא מצאתי איפה ניתן לקנות אותו. בכללי אני קונה ספרים שצריך לקרוא בהם פעם ועוד פעם עד שמפנימים. ספרי קריאה מחליפה בספריה.

טחג

New member
תודה יקירתי

על כל האיחולים! יומן זה ספר? - תלוי אם בעיניך זה נחשב ספר או לא. של מי "חינוך בביצת הפתעה"? על מה זה?

חינוך בביצת הפתעה של דן לסרי

עוסק בסוגיה "האם בית ספר הוא מקום מחנך?" וכיצד מתפתחת למידה טבעית. הספר בגישה של ביקורת על בתי הספר ומעודד חינוך אלטרנטיבי על סוגיו (חינוך ביתי/ דמוקרטי/ פתוח ודומיהם) הספר מסקרן אותי משני כיוונים כמורה וכאמא. אחרי שאני יקרא אני ידווח לך

מזל טוב מזל טוב!!!!!

באיחור אומנם, אבל מקווה שאתן עדיין מקבלות ברכות ואיחולים. ושאלה לחוה - קיבלת מתנה עוד סוודר כתום? זו שאלה שמעסיקה אותי עוד מהמפגש הדרומי אצל יעל של עדי

נאשא

New member
מזל טוב לשתי המגניבות

ולגבי השאלה, לא זוכרת שקיבלתי ספר לאחרונה כמתנה (זה כי כשאני באה לארץ אני פשוט מרוקנת לאמאשלי את המדף) אבל אוהבת מאד ספרי רומנים היסטוריים (כמו אות מאבשלום ומלכים ג', כזה סגנון).

למעלה