קרוליין בהריון מטיילת בפארק עם אנדריאה.
R RVD18 New member 4/10/04 #1 ../images/Emo26.gifקרוליין בהריון../images/Emo36.gif מטיילת בפארק עם אנדריאה.
Z zoharj New member 4/10/04 #7 שיהיה במזל טוב ! התמונות לא סופר-מחמיאות... צילום של איזה פאפאראצי מן הסתם...
A AndreaCorr © New member 4/10/04 #8 תמונות מאוד לא מחמיאות. חפיף איזו בטן, היא נראית כאילו היא עומדת ללדת כל רגע.
M m L m New member 4/10/04 #9 איזו בטן ../images/Emo12.gif מעניין אם זה בן או בת... עוד דבר שמעניין (לפחות אותי) האם האנשים שהם דיברו איתם הם מעריצים. תראו לכם, ללכת לטייל בפארק ופתאום לפגוש זמר שאתה מאוד אוהב... איזה אושר..
איזו בטן ../images/Emo12.gif מעניין אם זה בן או בת... עוד דבר שמעניין (לפחות אותי) האם האנשים שהם דיברו איתם הם מעריצים. תראו לכם, ללכת לטייל בפארק ופתאום לפגוש זמר שאתה מאוד אוהב... איזה אושר..
H h b s New member 4/10/04 #11 תשובה... האנשים שהן דיברו איתם הם לא מעריצים. מדובר ב - Neil Hannon (מוזיקאי) ואשתו, שבמקרה פגשו אותם בפארק.
תשובה... האנשים שהן דיברו איתם הם לא מעריצים. מדובר ב - Neil Hannon (מוזיקאי) ואשתו, שבמקרה פגשו אותם בפארק.
H h b s New member 5/10/04 #13 Sorry... מה שכן אני יכולה לומר לך... ידוע שהן תמיד מטיילות באותו פארק... ויצא למעריצים שונים כבר לראות אותן שם (כמובן שזה עוזר אם גרים בדבלין)
Sorry... מה שכן אני יכולה לומר לך... ידוע שהן תמיד מטיילות באותו פארק... ויצא למעריצים שונים כבר לראות אותן שם (כמובן שזה עוזר אם גרים בדבלין)
L L P rulez New member 5/10/04 #15 וואווו מזל טוב לה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך רק בהצלחה