קטע קצר שלי בלי הרבה מילים ,תשמעו ותגיבו.. תודה!
P pcp1 New member 31/1/06 #2 איכס אחי איזה יופי יאלהההה אחי אני מתחיל לאהוב יותר ויותר תסגנון שלך קטלני אחי תמשיך תקטע הזה יש יש למה לחכות
איכס אחי איזה יופי יאלהההה אחי אני מתחיל לאהוב יותר ויותר תסגנון שלך קטלני אחי תמשיך תקטע הזה יש יש למה לחכות
F firestoned New member 31/1/06 #3 cool 2 השארתי לך תגובה בפורום טראנס פסיכודלי,קטע טוב- מצפים להמשך אתה מוכשר!
D dmt4me New member 31/1/06 #4 תודה רבה!! יש כאן עוד איזה קטע שכתבתי ואני עובד עליו אבל יש עליו עוד פול עבודה במיוחד במלודיה..תשמעו ..
תודה רבה!! יש כאן עוד איזה קטע שכתבתי ואני עובד עליו אבל יש עליו עוד פול עבודה במיוחד במלודיה..תשמעו ..
P pcp1 New member 31/1/06 #5 נו מה אפשר להגיד אחי ? אני זה לא דוגמא שיבואו הביקורתיים האמיתיים בעניי זה יפה אבל הקטע הראשון אהבתי יותר אגב בקטע הזה יענו השני ב1:07 נכנסת אישה שאומרת הו הו הו משהו כזה זה מוכר רצח מאיפה שהוא זה מתאים אחי כל הכבוד על הרעיונות
נו מה אפשר להגיד אחי ? אני זה לא דוגמא שיבואו הביקורתיים האמיתיים בעניי זה יפה אבל הקטע הראשון אהבתי יותר אגב בקטע הזה יענו השני ב1:07 נכנסת אישה שאומרת הו הו הו משהו כזה זה מוכר רצח מאיפה שהוא זה מתאים אחי כל הכבוד על הרעיונות