קומבוצ'ה.

../images/Emo26.gif קומבוצ'ה.

שלום, אני מעוניינת לקנות את פטריית התה - קומבוצ'ה. אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש בתל אביב, או מכיר מישהו פרטי שמוכר או מוסר, אשמח לקבל פרטים. [email protected] תודה.

0 אור 0

New member
כמה שידוע לי לא מוכרים את זה אלא רק מוסרים

אבל האמת שהיא היתה באופנה לפני די הרבה שנים ועכשיו אני לא מכירה אף אחד שמשתמש בזה, בזמנו למרות שהסיפורים המדהימים על הירפאות מיידית מכל מחלה עוררו את הסקפטיות המובנית שלי, גם אני ניסיתי במשך כמה שבועות. לא יכולה להגיד שהרגשתי באיזו תוצאה חיובית, ואפילו חטפתי אנגינה נוראית בערך שבועיים או שלושה אחרי שהתחלתי להשתמש בזה. וכל מעריצי הפטריה התעצבנו עלי מאד כשהזכרתי את זה בתגובה לנסיונות המסיונריות שלהם. כאמור, השנים עברו וכל המסיונרים ירדו מהטרנד, אז או שההתעסקות היומיומית עם בקבוקים התישה אותם, או שזה לא יצר הבדל כזה משמעותי בבריאותם.

0 אור 0

New member
אני ממש לא דוגמא לניסוי אמיתי

ניסיתי זמן קצר, יותר מתוך סקרנות מאשר לשם בעיה ספציפית (הייתי צעירהוכל הבעיות הסתתרו טוב , חוץ ממחלות חוזרות שאז חשבתי עליהן בתור דבר "נורמלי") אבל הרבה אנשים מסביבי השתמשו אז בפטריה הזו באדיקות רבה בשמך תקופה די ארוכה, ואני לא מכירה אף אחד שמשתמש בה היום. נראה לי שאם היא באמת היתה כל כך אפקטיבית, לפחות כמה אנשים היו מתמידים.

למעלה