צריך עזרה

4Z7GBA

New member
../images/Emo26.gifצריך עזרה../images/Emo36.gif

רציתי לקנות פוקט PC מסוג אייפק וזה משימה קצת יותר קשה ממה שחשבתי קודם כל המחירים איך יכול להיות שדגם פחות מיתקדם עולה יותר מדגם יותר מיתקדם {בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה} אני צריך מכשיר שאני יוכל לשים בו כרטיס SIM ושיהיה לי קו להישתמש בו בתור טלפון בתור יומן יש בחברה שאני עובד בא רשת WIFI {נישמע כמו סם של העתיד או משהו כזה} ואני רוצה להיתחבר אם המכשיר לשם ושיתמוך ב"שן כחולה" מה מומלץ מה ההבדלים בין מכשיר למכשיר

4Z7GBA

New member
שימושי ביותר הלינק הזה

אבל עדיין יש לי כמה שאלות באיזה מהדגמים אני יכול לשים כרטיס SIM {אולי היה רשום בשם אחר אבל אני לא מכיר} ושוב ההבדלים שם עדיין לא מסבירים איך דגם פשוט עולה יותר מדגם משוכלל

AYELET1

New member
בקשר ל-SIM- חפש בשדה GPRS

מחירים של אלו דגמים ספציפית? אלו מחירים? היכן? הרומניה של מיקו היא של מיקו. רק לו יש ת'כדור בדולח ואת הקלפים (והוא מסרב לחלוק אותם איתנו
)

mikeoreli

New member
../images/Emo6.gif לא קראת את התגובה שלי

הכדור תקוע במכס לאחר שהסכימה לתקן אותו וזאת בגלל שהם לא יודעים כמה מיסים לקחת עליו (הבריחו לי אותו לארץ ולכן לא שולם מכס ומע"מ). לגבי הקלפים, אני כרגע מתלמד.

4Z7GBA

New member
או קיי

חיפשתי אין את זה בהנחה שאני לוקח דגם שאין בו את ה GPRS איך אני כן יכול להישתמש בו כטלפון האם יש אפשרות כזאת הנה דוגמא עכשיו זה אותו מחיר HP/Compaq IPAQ 3950 HP/Compaq IPAQ H2210

mikeoreli

New member
לדעתי

בגלל שאתה רוצה גם BT וגם WIFI אזי הDell Axim X30 יכול להתאים לך. אם אתה רוצה מכשיר שבנוסף יכלול גם VGA ועוד אופציות הייתי מציע לך לשקול רכישת HP 4700 שאמור לעלות כ650$, כך שהכל תלוי בצרכים ובתקציב. ל2210 יש BT אבל אין WIFI, בשביל WIFI תצטרך לקנות בקצת יותר מ300 ש"ח כרטיס הרחבה. לדעתי ה3950 לא מתאים לך, גם שהוא ישן. אין לו WIFI ולא BT. ניתן לרכוש כרטיסי הרחבה כאלו אבל לדעתי זו סתם הוצאה נוספת כאשר יש מכשירים יותר משתלמים.

4Z7GBA

New member
ברגע שיענו לי בפורום

סלולארי אני ידע מה ליקנות אם יש BT אני יקנה את 5555 אם לא אז את ה6 משהו שצריך לצאת מה ההבדל בין 5555 לבין 5550

AYELET1

New member
ענו לך... אין הבדל- אחד מיועד לשוק

האמריקאי והשני לאירופאי הם זהים

mikeoreli

New member
שימושי ????

זו גאוות הפורום שלנו ושל פאלם. זה לא שימושי זה גאוני !!! לגבי מה שאתה צריך. יש לך 3 אפשרויות: 1. לקנות XDA2 במחיר של 6500 ש"ח בארץ או ב800$ בחו"ל (ההבדל הוא בעיקר בגלל המכס וכן שבארץ רוצים להרוויח יותר), תצטרך להוסיף לו עוד כרטיס הרחבה WIFI בעלות של כ300 ש"ח, אולי יותר. 2. להמתין ולקנות את הHP 6300 החדש שאמור לצאת בקרוב. הוא בא עם WIFI, BT וGPRS מובנים ואמור לעלות כ600$ בארה"ב. נכון לעכשיו, הוא נמכר רק שם. 3. (ולדעתי הכי עדיף) לקנות פוקט פיסי עם WIFI ו BT וכן טלפון סלולארי עם BT. מבחינת דגמי הטלפון, יש לך כמה וכמה ואני מציע שתפנה לספק הסלולאר שלך באם תלך על אופציה זו. מבחינת הפוקט פיסי, אלו הדגמים שיכולים להועיל לך: דל Axim X30 (הכי מומלץ בגלל היחס של מחיר ועוצמה), HP 4150, HP 5550, מיו 558, HP rx3715 החדש. ישנם דגמים נוספים שאמורים לצאת בקרוב בחו"ל כמו הAsus A730, Fujitsu-Siemens 720 וכן המלך HP hx4700. אני ממליץ לך על אופציה זו משום שלהחזיק מכשיר בגודל של פוקט פיסי לראש מאוד לא נוח וכן די מוזר. תלוי גם איזה מכשיר אתה רוצה לקנות, אבל לרוב האופציה הזו היא הכי זולה. לגבי הבדלי מחירים ונתוני המכשירים: יש מספר חברות בתחום הפוקט פיסי והו מתחרות על השוק. יש כאלו כמו דל שמוכרות מכשירים במחירי הפסד (או כך זה לפחות נראה) ויש כאלו שסומכות על נאמנות. דבר נוסף, יש שיפורים שמשפיעים יותר על רמת המחיר כמו איכות המסך, או האלחוטיות שלו. בכל מקרה, אני הגעתי למסקנה שגלישה בGPRS היא לא כלכלית אלא אם כן היא נעשית לשם עסקים, שכן חבילות הGPRS עולות לא מעט וכן הפוקט פיסי שתומכים בכך או הטלפונים עולים יחסית גם יותר כסף.

4Z7GBA

New member
המוכר בבאג סטור

באמת אמר משהו על 6100 או משהו כזה אבל לא ראיתי דגם כזה אז הנחתי שהוא טעה אבל גם אתה צודק זה בטח לא יהיה נוח לשים דבר כזה ליד הראש ולדבר אם יהיה אפשרות אני יעשה מה שאמרתי אני יבדוק אם אני יכול לשדרג למכשיר אם שן כחולה או משהו שיכול לתקשר אם המחשב כף יד

למעלה