פרק האיחוד ../images/Emo108.gif../images/Emo165.gif
במהלך שהותי בפורום הזה בטח כבר הספקתם להבין איזו מבקרת אני... אז אם כבר התרגלתם לקישקושים שלי הנה עוד קצת: פרק האיחוד תסלחו לי אבל היה.... נורא!
כמו שעיתוני הספורט נוהגים לעשות (באופן חביב למדי) אני אעשה גם: נקודות אור ונקודות חושך.
חושך:
רוזי אודונל? וואט דה?!? אני לא מכירה את הבחורה מתוכניות אחרות אבל האירוח שלה הוא פשוט...
מ-ז-ע-ז-ע!. היא כזאת אמריקאית צעקנית ובהמית כזאת, שבכלל אי אפשר היה לשמוע את השורדים מרוב הצעקות שלה. אני דווקא אהבתי את הבחור הקודם. הוא היה משעשע, קליל, נותן להם לדבר ונחמד! לעומת זאת- רוזי, מרוב התרגשות פשוט התפרצה וזה היה מפחיד.
המממ... איפה הקלטות קבלה שלהן? חסר חסר חסר! הכי כיף זה לראות בפרק האחרון שוב את הקלטות מההתחלה כי כשמראים את זה בפרק הראשון אף אחד עדיין לא מכיר את המתמודדים ומה שהם עושים לא משעשע במיוחד...
למה לא הציגו את השורדים כמו שהיו עושים בפרקי איחוד הקודמים? זה הכי כיף לשמוע כינוי מצחיקול לכל אחד.
הפרומו לעונה הבאה לא עשה לי את זה. קודם כל- המיקום הוא כמעט זהה למיקום של העונה הזאת! כל עניין הטרופיות הזאת זהה לחלוטין. ובטח עכשיו אחד מאלה שרואים עם האמריקאים (ירון למשל
) יגידו לי שאני טועה ושאני צריכה לראות את העונה כדי לראות שזה לא דומה... אבל אין מה לעשות- פרומו אמור למשוך והוא לא עשה את זה, לפחות לא אם הם מציגים סביבה דומה לעונה הנוכחית. דבר שני- מה הקטע של לחזור על אותם המשפטים מהעונה שעברה? "בזמן שהם מתמודדים עם תנאי הסביבה הקשים ו...אחד עם השני". כנראה נגמר להם מה להגיד.
היה איזה שהוא עקרון לקטע של להעלות את אשתו של פסקל לבמה? כי אם כן- פיספסתי אותו.
מ...מ...מכוניות???? מה? למה? מי מת? כאילו- סבבה להם, אבל זה לא קצת מאבד מהקטע של- מי ששורד זוכה ולא- כל מי שמשתתף מקבל פרס ניחומים? כי נאי ממש בטוחה שלפיטר מגיעה מכונית, נכון? טוב, אחרי השטיפה הזאת אפילו אני מרגישה קצת רע, אז נצ´פר אותם בכמה נקודות אור:
אור:
קולבי!!!!! יווווו! רק בשביל זה הפרק הזה היה שווה צפיה.
בפרומו לעונה הבאה, המונסון? התעללות? That´s the way I like it!
שון הו שון... איזה חיוך מתוק הוא דפק כל התוכנית, ובכלל- הולם אותו בלי הזקן המתולתל הזה, וגם להתלבש הוא יודע!
היה חביב לראות את רעינו משכבר הימים- ריצ´ארד לשניה או שתיים. בסיכומו של דבר, הסיום היה קצת צולע, נותר רק לחכות בקוצר רוח לעונה הבאה... AXN עשו טובה כפרות, תהיו טובים אלינו! כי אין לנו כוח לחכות.... יאללה ביי.