פרק איחוד

i love survivor

New member
פגישת המחזור!

שיו היה כל כך נחמד,איזה צחוקים עם המנחה הזאת.. איך כולם היו שם יפים חבל על הזמן.. רק חבל שלא נתנו לכולם לדבר.. שיו הם פשוט חמודים אבל חבל שלא היה כמו פעם שעברה שהראו גם תקטעים שהם שלחו לפני המשחק..זה היה נחמד! אבל אהבתי!

liorlord

New member
איזה דיכי

הפסדתי את התחלה, הפסדתי את ה10 דקות הראשונות. ולמה לעזאזל הם לא שמו את הקטעי אודישן כמו בעונה הקודמת? מה זה חיכיתי לראות את הקטעים האלה! אוף, זה היה כל כך קצר! אוף! אבל היה מאוד מצחיק עם המחנה הזאת...

Gal6

New member
אוווך

איזה גרוע, לא מספיק שלא הראו את ג´ינה, גם הפרק היה איזה חצי שעה והאנטר נראה כמו בן 60..לפחות רוזי אודונל הייתה מצחיקה ואגב...הקטע עם הרכבים לא היה יכול להיות יותר תקוע..

Boran

New member
האיחוד

קודם כל, בראיינט גאמבל היה משעמם קצת, אז לעונה הזו הביאו את רוזי אודונל שום דבר לא מושלם, אז עכשיו היה צחוקים אבל לא היה תכלס או תוכן, ואפילו לא הציגו את כל השורדים, אז הקטע הזה היה קצת חסר לי. הקטע עם הרכבים היה מפגר. לשון יש רכב אחד-לא שניים. ואז הזכיה שלו בתחרות לא שווה שום דבר כי הוא היה מקבל את האוטו בכל מקרה. האיחוד הוא תמיד חצי שעה, אגב, אין לי מושג למה ציפיתם ליותר. עכשיו: ראיתם את הפרומו להישרדות 5? נכון ענק? באתר של קאסט-אווי יש פרומואים להורדה להישרדות 5, ששודרו בארה"ב לפני הפרק הראשון. שווה להוריד.

Boran

New member
יש שם נכון לעכשיו אחד

ואני מעלה ברגעים אלו ממש עוד שלושה

14מתן

New member
../images/Emo26.gif פרק איחוד ../images/Emo36.gif

sorry osi אני יודע שאת אוהבת לעשות את זה אבל רציתי להגיב על הפרק ולא נפתח השירשור... היה כל כך מצחיק ! אני כל הפרק נשפכתי ! שהמנחה הביאה לנליה את הכובעים
שכל רגע צחקו עליה oh my heck
אה וגם קולבי ! ובכלל היה ממש יפה, רק חבל שזה היה רק חצי שעה !!!!!! נ.ב מעניין מה קרה למנחה הקודם שעשה את האיחודים הקודמים....

Outlast

New member
האיחוד היה ממש נחמד,

מצחיק בעיקר, אבל בגלל שרוזי [המלכה] כ"כ התאמצה שהוא ייצא מצחיק, הוא יצא גם מאוד שטחי. בקושי הספקנו לראות משהו, בקושי הספקנו לשמוע את השורדים, וזה היה קצת מאכזב. מה שכן- קטעים מצחיקים, בהחלט היו. מה שאני אוהבת ברוזי זה שהיא פשוט אומרת בדיוק את מה שכולם חושבים, אבל בד"כ לא אומרים. אני לא יודעת אם אמורים לה מה להגיד וגם לא כ"כ אכפת לי, מה שחשוב זה שהיא מוציאה מאנשים דברים טובים, וההופעת אורח של קולבי, בכלל... אני כבר מתגעגעת, וכשאני חושבת על כמה זמן שניאלץ לחכות לעונה הבאה, זה עושה לי רע... אגב, מתן (וכולם)- אם אני לא פותחת שרשור (כאילו, סנטאנדר-ריאל, שאני לא אראה עד הסוף? ועוד תקעו אותו בזמן האיחוד, מציקים..), כמובן שזה בסדר ואף רצוי שמישהו אחר יפתח שרשור. במקרה היום מישהו כבר פתח לפנייך, אבל מילא... לילה טוב!

Tabasco

New member
פרק האיחוד ../images/Emo108.gif../images/Emo165.gif

במהלך שהותי בפורום הזה בטח כבר הספקתם להבין איזו מבקרת אני... אז אם כבר התרגלתם לקישקושים שלי הנה עוד קצת: פרק האיחוד תסלחו לי אבל היה.... נורא!
כמו שעיתוני הספורט נוהגים לעשות (באופן חביב למדי) אני אעשה גם: נקודות אור ונקודות חושך. חושך:
רוזי אודונל? וואט דה?!? אני לא מכירה את הבחורה מתוכניות אחרות אבל האירוח שלה הוא פשוט... מ-ז-ע-ז-ע!. היא כזאת אמריקאית צעקנית ובהמית כזאת, שבכלל אי אפשר היה לשמוע את השורדים מרוב הצעקות שלה. אני דווקא אהבתי את הבחור הקודם. הוא היה משעשע, קליל, נותן להם לדבר ונחמד! לעומת זאת- רוזי, מרוב התרגשות פשוט התפרצה וזה היה מפחיד.
המממ... איפה הקלטות קבלה שלהן? חסר חסר חסר! הכי כיף זה לראות בפרק האחרון שוב את הקלטות מההתחלה כי כשמראים את זה בפרק הראשון אף אחד עדיין לא מכיר את המתמודדים ומה שהם עושים לא משעשע במיוחד...
למה לא הציגו את השורדים כמו שהיו עושים בפרקי איחוד הקודמים? זה הכי כיף לשמוע כינוי מצחיקול לכל אחד.
הפרומו לעונה הבאה לא עשה לי את זה. קודם כל- המיקום הוא כמעט זהה למיקום של העונה הזאת! כל עניין הטרופיות הזאת זהה לחלוטין. ובטח עכשיו אחד מאלה שרואים עם האמריקאים (ירון למשל
) יגידו לי שאני טועה ושאני צריכה לראות את העונה כדי לראות שזה לא דומה... אבל אין מה לעשות- פרומו אמור למשוך והוא לא עשה את זה, לפחות לא אם הם מציגים סביבה דומה לעונה הנוכחית. דבר שני- מה הקטע של לחזור על אותם המשפטים מהעונה שעברה? "בזמן שהם מתמודדים עם תנאי הסביבה הקשים ו...אחד עם השני". כנראה נגמר להם מה להגיד.
היה איזה שהוא עקרון לקטע של להעלות את אשתו של פסקל לבמה? כי אם כן- פיספסתי אותו.
מ...מ...מכוניות???? מה? למה? מי מת? כאילו- סבבה להם, אבל זה לא קצת מאבד מהקטע של- מי ששורד זוכה ולא- כל מי שמשתתף מקבל פרס ניחומים? כי נאי ממש בטוחה שלפיטר מגיעה מכונית, נכון? טוב, אחרי השטיפה הזאת אפילו אני מרגישה קצת רע, אז נצ´פר אותם בכמה נקודות אור: אור:
קולבי!!!!! יווווו! רק בשביל זה הפרק הזה היה שווה צפיה.
בפרומו לעונה הבאה, המונסון? התעללות? That´s the way I like it!
שון הו שון... איזה חיוך מתוק הוא דפק כל התוכנית, ובכלל- הולם אותו בלי הזקן המתולתל הזה, וגם להתלבש הוא יודע!
היה חביב לראות את רעינו משכבר הימים- ריצ´ארד לשניה או שתיים. בסיכומו של דבר, הסיום היה קצת צולע, נותר רק לחכות בקוצר רוח לעונה הבאה... AXN עשו טובה כפרות, תהיו טובים אלינו! כי אין לנו כוח לחכות.... יאללה ביי.

Boran

New member
the YARON has spoken ../images/Emo13.gif

אוקי, כמה הבהרות בקשר לפרומו שהיה לעונה הבאה: למקרה שלא שמת לב, אמרו שהעונה תתחיל בדרך חדשה ובלתי צפויה, שתשפיע על כל המשחק. למקרה שלא ראית פרומואים למיניהם מארה"ב (שאפשר להוריד באתר של קאסט-אווי), ג´ף מפריד בהתחלה נשים לחוד וגברים לחוד. זה מהסוג של הדברים שגורם לאנשים לתהות: מה הטוויץ´ החדש של מארק בורנט המעוות? איזה סידור כבר יכול להיות שישפיע על כל המשחק ויהיה כבר מהפרק הראשון? מיליוני אמריקנים מתוחים (ואני) נשארו במתח היסטרי כמה חודשים טובים עד פרק 1 של עונה 5.

Gal6

New member
הלו?!?!?../images/Emo58.gif

נחמד מצדך להרוס לנו את הקטע הגדול של העונה!!|

Boran

New member
מה אתה רוצה?

אני רק אמרתי מה היה בפרומו ששודר לפני הפרק הראשון. זה לא ספוילר בשום צורה שהיא.

liorlord

New member
חחח, אהבתי

את יופי של מבקרת, קראתי הכל.
ועוד כמה דברים.
רוזי הייתה נהדרת, היא הייתה מצחיקה.
חבל שזה היה כל כך, אבל כל כך קצר.
שבוע אני מחכה לראות את הקלטות קבלה, ומה? הם בסוף לא שמו אותם...
מכונית? איזה יופי, איזה כיף להם, שיהיה להם לבריאות. שמחתי שהביאו להם.
איפה קולבי? לא ראיתי אותו.
מה התעללות? ומה זה מונסון?
כן, לשון, וגם לוי, יש חיוך כזה מתוק, עם שיניים קטנות ולבנות כאלה חמודות, והם מוציאים את הלשון, איזה חמודים הם!

Tabasco

New member
טאנקס! ../images/Emo47.gif../images/Emo25.gif

לפחות פעם אחת בחיים מעריכים אותי על מה שאני באמת טובה בו- להיות מניאקית
קולבי הביא את רוזי בתחילת הפרק על אופנוע (שאותו אני מתארת לעצמי הוא רכש מהכסף בו הוא זכה!), חייך חיוך מדהים והסתלק לו
בקושי הצלחתי לקלוט מה קורה שם מרוב שהייתי בשוק שזה הוא. התחלתי לצרוח- "זה קולבי? זה קולבי?" ובאמת היה קשה לזהות אותו כי מאז התוכנית הוא הפך להיות מבריק. כן... פשוט ככה- הוא הפך להיות כזה מבריק.... הפנים שלו מבריקות כאלה, והשער שלו מבריק... לא כמו בתוכנית. הסבירו שבעונה הבאה הולך להיות מונסון, שאני לא ממש יודעת מה הפירוש של זה- אני רק יודעת שזאת סופה של מערבולות וגשם חזק וברקים ובלאגנים וכל מה שמסביב לזה... נראה לי
יו- קלעת בול למה שאני חושבת על שון ווי!!! יש להם חיוכים חמודים כאלה ושיניים יפות והם הכי הכי הכי חמודים כשהם מוציאים את הלשון!!!
:- ]

liorlord

New member
../images/Emo6.gif

אה, לא ראיתי את ה10 דקות הראשונות, אולי בגלל זה לא ראיתי את הקולורבי, חח סתם. ווי ושון כאלה חמודים שהם מוציאים את הלשון, והשיניים הלבנות והקטנות, ומחייכים. הכי אהבתי איזה פרק שוי כזה אמרה בו שאם היא לא מתחילה לעבוד אז מעיפים אותה, ואז היא אמרה: Work work work, היא כזה שרה את זה, וחייכה כזה חיוך אם הלשון בחוץ, איזה חמודה!

השורד

New member
עד כמה שאני זוכר

טינה הבטיחה לקולבי שתקנה לו אופנוע אם תזכה. אני די בטוח.

למעלה