פרקים 7X01, 7X02

digidestined

New member
סיימתי לראות את הפרק הראשון../images/Emo58.gif

בעונה החדשה... אני כבר מתה לראות את ההמשך. אני מצפה לאקשן... סוף סוף רואים את דניאל, אבל זה כל כך מוזר לראות אותו ככה... הוא כל כך...שונה...(כן, אני מניחה שזה מה שקורה כשאתה מאבד את הזיכרון) זה באמת מוזר לראות אותו הולך אחרי ג'ק בלי שום התנגדות ובכלל, זה מוזר שהוא לא דניאל ה*חנון*(בצורה הטובה של המילה)...אוף, שיחזור לו כבר הזיכרון!! אה ועוד משהו, מי בדיוק זה שאוהב את יו?? נראה מה תגיד אחרי זה... טוב אני לא אספר לכם ממש מה הולך כי חבל עדיף שתראו בעצמכם(וכדאי תאמינו לי) אבל כמה דברים קטנים (וגם חדשה מרעישה): או'ניל כהרגלו מריץ דאחקות, הרג אותי . זה רק אני או שזה נשמע גם כמו עירום??
(ממתי אנשים מכוכב אחר יודעים עברית?
) ורק בשביל הפרוטוקול, זאת התוכנית הכי מטורפת שהם המציאו. יותר מטורף מלרתום סטארגייט פעיל לתחתית של הX302??? מטורף יותר מלפוצץ שמש?? כן!!! זה גם בטח נכון... והחדשה המרעישה(תופים בבקשה): טם טם טם טיאלק הוא לא ג'אפה! אבל הוא משחק אחד בטלוויזיה

../images/Emo26.gifפרקים 7X01, 7X02../images/Emo36.gif

אתם מוזמנים לשרשר כאן את חוות דעתכם על הפרקים ששודרו בארה"ב, אני מבקש בכל לשון של בקשה להתחשב באנשים שלא מורידים את הפרקים מהאינטרנט ולסמן את הסימן
בכותרת.
צפניה

אמיר חן

New member
../images/Emo58.gifגם אני ראיתי את הפרק הראשון

(וגם את השני) שמתם לב שגם סאם התחילה עם הדחקות? כאשר ג'ק אומר שלדעתו זו התוכנית הכי מטורפת היא אומרת "כנראה שאתה צודק". פשוט צריך לראות את זה.

למעלה