הציורים של יובל
New member
../images/Emo26.gifפינה חדשה../images/Emo36.gif
לדעתי הפינה הזו די מפגרת
אבל דנע אהבה- ואם דנע אהבה אז שאני אתנגד? אבוי
*סליחה מראש על השאלות המפגרות
* איך אהבנו פעם עד השמיים מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? והיום לא מדברים קרה לך אי פעם שנותק הקשר בינך לבין בן אדם אהוב? זוכר שפעם אמרת לי מה הדבר שמישהו אי פעם אמר לך ולא תשכח לעולם? לא חשוב מה שאומרים אהבתי אליך היא נצחית תהיה הכי גדולה תמיד מילים הן הכישרון שלך אתה חושב שיש לך כישרון כזה? כישרון כתיבה? אין לך, אין מה להגיד או שאין לך מה להגיד?
סתם
אומר, תני זמן זה יסתדר אולי כמו תמיד. מפחדת קצת יותר מדי מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? מספיק לריב, המון מידע בבית יש אחד שתמיד אוהב, תמיד נפגע נשבר לך הלב אי פעם? את/ה מסכים/ה עם האימרה הזו "תמיד אוהב, תמיד נפגע"? זה נכון בעיניך? גרים בדירה שכורה אני בצד ימין של המיטה רגע טוב, רגע סתם איזה רגע בחייך לעולם לא תשכח? מה הופך אותו לבלתי נשכח? כך חולפת תהילת עולם מה נעשה עכשיו מה נעשה בכלל נפרד או נשאר למי שהיה אי פעם חבר/ה- האם קרה משהו שבאותו הרגע חשבתם על להיפרד? לסיים את הקשר? נפגע או נתגבר אומר, תני זמן זה יסתדר אולי כמו תמיד מפחדת קצת יותר מספיק לריב, המון מידע בבית יש אחד שתמיד אוהב, תמיד נפגע כשהוא אומר, תני זמן זה יסתדר אולי כמו תמיד מפחדת קצת יותר מספיק לריב, המון מידע בבית יש אחד שתמיד אוהב, תמיד נפגע אומר, תני זמן זה יסתדר אולי כמו תמיד מפחדת קצת יותר מדי מספיק לריב, המון מידע בבית יש אחד שתמיד אוהב, תמיד נפגע. גש לכאן, לידי עכשיו אל תלך לשום מקום, תשאר... מה לדעתם אומרות 3 השורות האלה? מה הן מביעות? (געגוע, כעס, עצב, שמחה) הודגש באמצעות מדגישומטיק
לדעתי הפינה הזו די מפגרת