פינה חדשה

../images/Emo26.gifפינה חדשה../images/Emo36.gif

לדעתי הפינה הזו די מפגרת
אבל דנע אהבה- ואם דנע אהבה אז שאני אתנגד? אבוי
*סליחה מראש על השאלות המפגרות
* איך אהבנו פעם עד השמיים מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? והיום לא מדברים קרה לך אי פעם שנותק הקשר בינך לבין בן אדם אהוב? זוכר שפעם אמרת לי מה הדבר שמישהו אי פעם אמר לך ולא תשכח לעולם? לא חשוב מה שאומרים אהבתי אליך היא נצחית תהיה הכי גדולה תמיד מילים הן הכישרון שלך אתה חושב שיש לך כישרון כזה? כישרון כתיבה? אין לך, אין מה להגיד או שאין לך מה להגיד?
סתם
אומר, תני זמן זה יסתדר אולי כמו תמיד. מפחדת קצת יותר מדי מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? מספיק לריב, המון מידע בבית יש אחד שתמיד אוהב, תמיד נפגע נשבר לך הלב אי פעם? את/ה מסכים/ה עם האימרה הזו "תמיד אוהב, תמיד נפגע"? זה נכון בעיניך? גרים בדירה שכורה אני בצד ימין של המיטה רגע טוב, רגע סתם איזה רגע בחייך לעולם לא תשכח? מה הופך אותו לבלתי נשכח? כך חולפת תהילת עולם מה נעשה עכשיו מה נעשה בכלל נפרד או נשאר למי שהיה אי פעם חבר/ה- האם קרה משהו שבאותו הרגע חשבתם על להיפרד? לסיים את הקשר? נפגע או נתגבר אומר, תני זמן זה יסתדר אולי כמו תמיד מפחדת קצת יותר מספיק לריב, המון מידע בבית יש אחד שתמיד אוהב, תמיד נפגע כשהוא אומר, תני זמן זה יסתדר אולי כמו תמיד מפחדת קצת יותר מספיק לריב, המון מידע בבית יש אחד שתמיד אוהב, תמיד נפגע אומר, תני זמן זה יסתדר אולי כמו תמיד מפחדת קצת יותר מדי מספיק לריב, המון מידע בבית יש אחד שתמיד אוהב, תמיד נפגע. גש לכאן, לידי עכשיו אל תלך לשום מקום, תשאר... מה לדעתם אומרות 3 השורות האלה? מה הן מביעות? (געגוע, כעס, עצב, שמחה) הודגש באמצעות מדגישומטיק

A t z a

New member
חחח מצחיק../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?-אין רק אחד כזה! קרה לך אי פעם שנותק הקשר בינך לבין בן אדם אהוב?-המון פעמים מה הדבר שמישהו אי פעם אמר לך ולא תשכח לעולם?-יש כמה כאלה
! אתה חושב שיש לך כישרון כזה? כישרון כתיבה? לי
?לא. אין לך, אין מה להגיד או שאין לך מה להגיד?
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך?אוף לאדעת
נשבר לך הלב אי פעם? טפו טפו טפו את/ה מסכים/ה עם האימרה הזו "תמיד אוהב, תמיד נפגע"? זה נכון בעיניך?יכול להיות...
איזה רגע בחייך לעולם לא תשכח? מה הופך אותו לבלתי נשכח? וואי איזה שאלות ריגשיות
המממ...יש באמת הרבה רגעים כאלה
!לצורך העניין את ה30.6.05 "גש לכאן, לידי עכשיו אל תלך לשום מקום, תשאר..." מה לדעתם אומרות 3 השורות האלה? מה הן מביעות?געגוע, ביטחון ועוד...

חחחח נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

מי הבן אדם שאתה הכי אוהב?יש כמה... קרה לך אי פעם שנותק הקשר בינך לבין בן אדם אהוב?-כן מה הדבר שמישהו אי פעם אמר לך ולא תשכח לעולם?- משהו שהמורה שלי לגיטרה אמר לי. אתה חושב שיש לך כישרון כזה? איזה כישרון? אין לך, אין מה להגיד או שאין לך מה להגיד? הממ מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך?אין לי כח לספר. נשבר לך הלב אי פעם? כן את/ה מסכים/ה עם האימרה הזו "תמיד אוהב, תמיד נפגע"? זה נכון בעיניך? במובן מסוים זה תמיד נכון. איזה רגע בחייך לעולם לא תשכח? יש כמה מה הופך אותו לבלתי נשכח? משהו
"גש לכאן, לידי עכשיו אל תלך לשום מקום, תשאר..." מה לדעתם אומרות 3 השורות האלה? מה הן יכולות להגיד?

mic22

New member
../images/Emo6.gif

מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? משפחה וחברים
קרה לך אי פעם שנותק הקשר בינך לבין בן אדם אהוב? כן אבל הוא חזר מה הדבר שמישהו אי פעם אמר לך ולא תשכח לעולם? משפט מעורר השראה שאבא שלי אמר אחרי הופעה קטנה
אתה חושב שיש לך כישרון כזה? כישרון כתיבה? במידה מסויימת
או שאין לך מה להגיד? סתם חח
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? לא זוכרת. אבל ג'וקים זה תמיד מפחיד
נשבר לך הלב אי פעם? לא טפו טפו את/ה מסכים/ה עם האימרה הזו "תמיד אוהב, תמיד נפגע"? זה נכון בעיניך? יש בזה אמת
איזה רגע בחייך לעולם לא תשכח? לא זוכרת עכשיו מה הופך אותו לבלתי נשכח? -- למי שהיה אי פעם חבר/ה- האם קרה משהו שבאותו הרגע חשבתם על להיפרד? לסיים את הקשר? לא
מה לדעתם אומרות 3 השורות האלה? מה הן מביעות? (געגוע, כעס, עצב, שמחה) השיר הרי על אהבות בכללי, אז אני חושבת שהכוונה שלמרות שהבן זוג תמיד אוהב תמיד נפגע, בסוף תמיד הוא נשאר בתור מעין געגוע וזיכרון טוב שהיינו רוצים שיהיה איתנו

..

איך אהבנו פעם עד השמיים מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? יש כמה - אבא,3 חברים ממש טובים וחמי רודנר. והיום לא מדברים קרה לך אי פעם שנותק הקשר בינך לבין בן אדם אהוב? כן,יותר מדיי פעמים. זוכר שפעם אמרת לי מה הדבר שמישהו אי פעם אמר לך ולא תשכח לעולם? אוף,לא עולה לי בראש כלום עכשיו. מילים הן הכישרון שלך אתה חושב שיש לך כישרון כזה? כישרון כתיבה? אני חושבת שכן. מפחדת קצת יותר מדי מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? קרו הרבה,לא עולה לי בראש עכשיו. שתמיד אוהב, תמיד נפגע נשבר לך הלב אי פעם? את/ה מסכים/ה עם האימרה הזו "תמיד אוהב, תמיד נפגע"? זה נכון בעיניך? נכון,כל כך נכון. רגע טוב, רגע סתם איזה רגע בחייך לעולם לא תשכח? מה הופך אותו לבלתי נשכח? יש כמה וכמה רגעים והם בלתי נשכחים פשוט כי...הם לא יקרו לי עוד. נפרד או נשאר למי שהיה אי פעם חבר/ה- האם קרה משהו שבאותו הרגע חשבתם על להיפרד? לסיים את הקשר? כן. גש לכאן, לידי עכשיו אל תלך לשום מקום, תשאר... מה לדעתם אומרות 3 השורות האלה? מה הן מביעות? (געגוע, כעס, עצב, שמחה) - געגוע,עצב,כאב..

Ronushnush

New member
נחמד ../images/Emo6.gif

מי הבן אדם שאתה הכי אוהב? אימוש. קרה לך אי פעם שנותק הקשר בינך לבין בן אדם אהוב? לא. מה הדבר שמישהו אי פעם אמר לך ולא תשכח לעולם? יש כמה ואני לא בקטע של שרינג עכשיו
אתה חושב שיש לך כישרון כזה [כתיבה]? הלוואי שהיה לי... אחד מהדברים שהייתי רוצה. אין לך, אין מה להגיד או ש[סתם] אין לך מה להגיד? יש לי הרבה מה להגיד למען האמת... מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? אממ.. *מנסה לחשוב*. הא, נזכרתי. *מדחיקה*
. נשבר לך הלב אי פעם? לא. את/ה מסכים/ה עם האימרה הזו "תמיד אוהב, תמיד נפגע"? כמעט. מסכימה עם האמרה "תמיד אוהב, כמעט תמיד נפגע". איזה רגע בחייך לעולם לא תשכח? מה הופך אותו לבלתי נשכח? יש כמה כאלה, ומה שהופך אותם לבלתי נשכחים זה או שהם שינו את החיים שלי אח"כ, או שחיכיתי המון זמן שהם יקרו והם קרו בסופו של דבר. "גש לכאן, לידי עכשיו אל תלך לשום מקום, תשאר..." מה לדעתם אומרות 3 השורות האלה? מה הן מביעות? (געגוע, כעס, עצב, שמחה) - חרדת נטישה

למעלה