פורום יקר

I Love Paige

New member
../images/Emo26.gifפורום יקר../images/Emo36.gif

לא אהיה כאן ביומיים-שלושה הקרובים עקב טיול שנתי. יימח שמו של הבנאדם שהמציא את זה (בטח איזה מזוכיסט). מה כיף בלהיות עם אותן הקרציות כמעט יומיים ולסבול אותם כל הזמן?!?!?!?!! מי נהנה מזה?! הרי כולם יודעים שהמסלולים לא כיפיים(הליכה... ספורט... איכס. תת רמה), בחדרים בד"כ נדפקים, באוטובוס מתבודדים ושומעים מוזיקה... היפ-היפ-הוריי, הלכו יומיים מהחיים שלי. אתגעגע.
רז.

xander55

New member
אני נהנה מזה ../images/Emo129.gif

ודחו לנו את כל הטיולים לשנה הבאה בגלל העיצומי הארורים, שזה כולל לינה במכון וויצמן, טיול לכור האטומי, לטרון, טיול שנתי, ועוד...

גל1234

New member
מה מוזר? שאין מצב...

הכור האטומי הוא מקום סגור וסודי , לא נראה לי שעושים שם סיורים וטיולים...

SaberTooth

New member
../images/Emo45.gif

בכלל, באיזה נושא כבר הולכים לסיור בכור האטומי
מה יש לכם לחפש שם

גל1234

New member
אולי אבל לא קשור

אין קשר בין המוסד לכמ"ג מוסד זה כמו הסי איי איי של ארה"ב יענו סוכנים בעולם וכאלה .... כמ"ג זה קריית מחקר גרעיני זה לא קשור למוסד :)

A n g e l u s

New member
מה הקשר? |טי-וי|

למוסד יש גישה לכור האטומי, בדיוק כמו שלסיי איי איי יש גישה למחסני ומפעלי נשק...

גל1234

New member
לא חושב..

שמע אני לא ראש המוסד אז אולי אני טועה.. אבל אני לא חושב , יענו המוסד אחראית על נושא אחד סודי וזה נושא אחר , זה שלמישהו יש גישה למשהו סודי אחד לא אומר שהוא יכול להיכנס למקום אחר סודי שהוא לא קשור אליו.. בכלל מנסים שסוכני המוסד ידעו שמה שפחות כדי שאם הם יתפסו אז .... לא רואה סיבה שיתנו לסוכנים גישה רק בגלל שיש להם תפקיד סודי , המוסד לא מתעסק עם נשק גרעיני , הוא מתעסק בלגלות סודות וכאלה

SaberTooth

New member
למה שלסוכני המוסד תהיה גישה לשם?

מה יש להם לחפש שם? המוסד היא סוכנות הביון של ישראל (כמו ה-CIA או ה-KGB). זה שיש להם גישה לחומר מסווג כלשהו, לא אומר שיש להם גישה לכל החומר המסווג באשר הוא בכל ישראל. לסוכני המוסד אין מה לחפש שם, ואין שום סיבה שהם יהיו שם. ברגע שאדם הופך לסוכן מוסד, לא מעניקים לו סיווג גורף לכל מקום. הוא מקבל סיווג כשזה נוגע לתפקיד שלו (בכלל, מנסים שסוכני מוסד דווקא ידעו כמה שפחות. זו הסיבה שכל סוכן מוסד מכיר רק עו 4 או 3 אנשים בכל המוסד). אם לסוכן מוסד אין מה לחפש בכור (ואין להם. זה לא כאילו הם מפקחים על הנעשה בכור או משהו. יש אנשים אחרים בשביל זה.), אין להם סיווג לשם.

גל1234

New member
ברצינות?../images/Emo2.gif

כי חשבתי שאתה באמת חושב שמאור סוכן מוסד....

xander55

New member
היינו אמורים לנסוע לשם ../images/Emo129.gif

נראה לי שזה בדימונה.

למעלה