פאנפיק!!!!

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif פאנפיק!!!! ../images/Emo60.gif

סתם כי מתחשק לי... מממממ בואו נראה........................
יום שבת...6 בבוקר... דוסון מסתכל על השמיים ועל השמש המבצבצת מאחורי העננים הבהירים.. כמה טוב לחזור הבייתה. הוא יוצא משדה התעופה ודורך במקום בו לא היה עשר שנים.. הבית שלו - קייפסיד. כל השנים האלה, שהוא הסתובב בחו"ל.. מחפש אנשים שיעריכו את הכשרון שלו - לא הועילו.. והוא חזר בידיים ריקות. שאר החברים שלו המשיכו הלאה ממזמן... ג'ק ודיויד התחתנו.. הוא כמובן פספס את החתונה שלהם משום שהייתה לו באותו יום ישיבה חשובה מדי... ג'ן גרה עם החבר החדש שלה, שלפי המכתבים של ג'ואי - הוא מושלם בשביל ג'ן ופייסי...פייסי זכה בבחורה שלו, בעוד שהוא מנסה למצא עתיד כדי להרשים אותה, ולהראות לה שהוא שווה משהו.. ועכשיו הוא לבד... החברים שלו לא יודעים בכלל שהוא חזר.. והוא לא בטוח לאן לפנות קודם. שתפו פעולה אנשים
** אני כותבת את זה כאן שוב כי כתבתי פעמיים ובטעות מחקתי את מה שלא רציתי למחוק ואת מה שכן השארתי ממ.. לא חשוב

ממשיכה....../images/Emo105.gif

הוא הסתכל מסביב וראה מעבר לנהר את הבית של ג'ואי,מיד הוא ידע לאן הוא רוצה ללכת! הוא התקרב לבית שלה וראה אותה יושבת על כיסא בחוץ קוראת ספר(אלא מה?). היא הרימה את הראש(כי שמעה מישו מתקרב),ראתה את דוסון וחיוך גדול עלה על שפתיה,היא כמה מהר ורצה לקראתו וחיבקה אותו! "דוסון! כמה זמן לא התראינו! וואי כמה התגעגעתי!" היא אמרה וההתרגשות נשמעה בקולה,"כן",הוא ענה "עכשיו אני מבין שהייתי צריך לבוא לבקר יותר" "טוב,העיקר שאתה כאן עכשיו! אז ספר,מה נשמע?" "אני יודע.."אמר דוסון,"באתי קצת לנוח,בבית, לא ממש הסתדרו לי כל הדברים שתכננתי..." "אוי,אני מצטערת...אולי זה מה שאתה צריך,לכנוח קצת ולחזור בכוחות מחודשים..." "אולי" הוא ענה. "תגיד,באת לבד?" דוסון הרהר קצת וענה..... אני יודעת,לא משו...
תמשיכו!

מרילנצח

New member
ממשיכה....

דוסון עצר לרגע.. ואמר לה אממ כן ,באתי לבד. אז מה איתכם? הוא שאל אותה? שמעתי על החתונה כל כך לא נעים לי שפיספסתי אותה. וג'ן .. אני חייב להכיר את הבחור הזה.. פתאום הוא נעצר, והסתכל על ג'ואי .. ואז הוא אמר לה, רק עכשיו אני מבין כמה התגעגעתי לכאן, ואלייך במיוחד.. ג'ואי שתקה ורק חייכה אליו חיוך רחב, ואז אמרה לו ,, כן, גם אני התגעגעתי אלייך..היא התקרבה אליו ונתנה לו חיבוק ענקי הם התיישבו על הנדנדה בחצר ביתה של ג'ואי.. ואז דוסון שאל אותה.. ומה קורה איתך??? אני השיבה ג'ואי...............

Summer Spirit

New member
אני ממשיכה...

הם ישבו שם שעות ודיברו על שטויות ואז, בעת השקיעה דוסון שאל "תגידי, נו, ברצינות.. בלי שטויות, איך עברו עליך השנים?" וג'ואי ענתה: "בסדר.. לא רע.. אתה יודע, עשיתי תואר פרופסור בשירה תרבותית גרוזינית, עשיתי תואר דוקטור בגניקולוגיה של צמחים.." "צמחים? זה ביולוגיה!" אמר דוסון. "להההההההההה!!" השיבה ג'ואי וחייכה אל דוסון. דוסון התקרב לג'ואי.. ועוד.. ועוד... אז שפתאום משום מקום הגיע פייסי! ו...

shira245

New member
ואיתו בחורה...

שדוסון אף פעם לא ראה,אבל היא הייתה יפהפיה.. "דוסון! טוב לראות אותך חבר!מה קורה איתך?? וזאת אמילי,אני מאורסים..אמילי זה דוסון שסיפרתי לך עלי. דוסון זאת אמילי" דוסון היה מופתע.הוא לא ידע שפייסי מאורס. "נעים מאוד להכיר אותך! לפייסי יש הרבה מזל! אבל אל תאמיני לאף סיפור של פייסי!" כולם צחקו צחוק קצר. אבל משום מה משהו לא הסתדר לדוסון..אף אחד מה-3: פייסי,אמילי,וג'ואי לא נראו מאושרים.. להיפך..ג'ואי נראתה די אומללה. ואז ג'ואי אמרה..........

למעלה