ערב קרבות 1.3.03

../images/Emo26.gifערב קרבות 1.3.03 ../images/Emo36.gif

שלום לכולם. אז כמו שהבטחתי להלן הפרטים המלאים של ערב הקרבות. VICTORY OR HELL ֱֱֱ בתאריך 1.3.03 יום שבת שעה 18:30 יערך ערב גדוש של קרבות :
אגרוף תאילנדי
קראטה
אגרוף מקצועני קלאסי
FREE FIGHT הערב בפיקוח האיגוד הישראלי לקיק בוקס I.K.F. ובשיתוף שישי חזק - ספורט ערוץ 5+. כרטיסים בקופות 90 ש"ח , במועודונים משתתפים אפשר לקנות ב 60 ש"ח. הקרבות המרכזיים:
מרחב מוהר (לחימה משולבת) נגד דני שרקט ממועדון קרב אורי צבי - קרב של BOXING
נמרוד קורן (לחימה משולבת) נגד אורי אלישר הליגה המקצוענית אבנר שלום - בקרב BOXING
אלכס פיליפנקו (ג'יו גיטסו נהריה - אילן תורגמן נגד אורן לוין (מעידו פריינטה) קרב FREE FIGHT !! ועוד 12 קרבות של: קראטה, אגרוף תאילנדי, של מיטב הלוחמים בארץ!!! כדאי לבוא זה ערב שווה רצ"ב פוסטר של האירוע!! תערך עוד תזכורת אחד 3 ימים לפני האירוע כאן בפורום! בברכה, יניב (לחימה משולבת) -רענן טל!!!

איקו

New member
כל הכבוד !! קשה לראות רשימת מועדני

מאיפה קונים כרטיסים מוזלים מאזור הצפון תודה ובהצלחה לכולם.

יש כמה תותחים...

יש כאלה גם שלא משתתפים בערב כי הם פצועים.. בעיקרון התותחים של הערב הזה הינם: נמרוד קורן, מרחב מוהר, אורן לוין.. נמרוד קורן ומרחב מוהר ביחד עם הגר שמואלפלד , והמאמן רענן טל נמצאים בהונגריה במחנה אימונים של אגרוף עד יום שני... המועדונים שמשתתפים...: 1. מועודני לחימה משולבת על סניפיה. 2. מועדון ג'יו ג'יטסו נהריה - אילן תורגמן 3. מועדון קרב - אורי צבי 4. הליגה המקצענית - אבנר שלום 5. SUBMITION TEAM - עידו פריינטה 6. מועדון ג'יו ג'יטסו מגע מלא - מתי אלישיב 7. מועדון קמפוג'יטסו - בני כהן 8. מועדון קמפוג'יטסו - אילן דותן 9. מועדון קראטה בושידו - גדי בן זימרה מאיפה אתה בארץ - ואני אוכל להפנות אותך למקום שבו תוכל לרכוש כרטייסם בזול..

איקו

New member
תודה אני מנהריה ובהחלט מצאתי.!!

אם יש לך את הכתובת שלהם אני השמח !!!

בנהריה...

יש לך את אילן תורגמן פלאפון 053-772216 תתקשר אליו והוא כבר יתן לך את הכתובת והכל... בהצלחה..

שלום

רציתי לשאול: 1. האם יש הגבלת גיל לאירוע? אם כן, מאיזה גיל? 2. מאיפה בירושלים ניתן לרכוש כרטיסים מוזלים?

להמיאו המכבה שלום...

בתור צופה אין הגבלת גיל לאירוע... בירושליים כרטיסים מוזלים?- אני צריך לבדוק ולחזור אליך בעניין...

amirbilu

New member
גם אני בדיוק רציתי לפרסם את זה!:)

יניב,אתה מתאמן בראשון?כי גם אני מתאמן בראשון

למעלה