עמיעז!!!

../images/Emo26.gifעמיעז!!!../images/Emo36.gif

מחר אני לא אהיה בבית, אני יוצאת לשישי-שבת-ראשון לבית מלון (ייאאא... איזה כיף לי
) למען האמת אני אמורה להיות עכשיו בבנ"ע, אבל נשארתי כדי לגמור את זה מהר (יווו... איזו השקעה!!!
) אז תפתחו את הקובץ, תקראו טוב טוב, תפנימו ותתחילו לעבוד. מי שצריך אותי מוזמן להתקשר החל מעכשיו (לא זמין בשבת
) **עטרה - אל תשכחי לעשות את מה שאת צריכה. **גילת, אנחנו עדיין צריכים נושא לשבט!!!!!!! ** אתם - אני מתגעגעת
ד"ש לכולכם!!!!!! תגובות, הערות, הארות, תשבחות
, טלפונים
יתקבלו בברכה! שבת שלום ולילה טוב
רחלי...

עטרה ש

New member
פרשת וירא...

"ואקחה פת לחם... ויקח בן בקר רך ורטוב" על אברהם מסופר שהגיש לאורחיו לחם ובשר ואילו על לוט כתוב "מצות אפה". בעל "תוספת ברכה" מסביר את ההבדל בין אברהם ללוט. ישנו טבע הטבוע בליבות אנשים בזמן שמקבלים אורח לביתם. בזמן שהאורח חביב על בעל-הבית אז חביב לו גם עיכובו אצלו לעוד זמן. אבל כאשר אין האורח חביב עליו אז מסתפק בכך שנצמא אצלו מעט זמן וצאתו ממנ היא בנחת רוח. לכן אברהם, שהיה מחבב אורחים רצה לעכבם יותר-ולכן הכין מאכלים שדורשים זמן להכנתם כמו לחם ובשר כדי שיתעכבו אצלו. אבל לוט שרצה להפטר מאורחיו כמה שיותר מהר, אפה מצות שכדי לאפותם דרוש זמן מועט, כדי שיאכלו מהם וילכו להם (בכל דרכותיך דעהו) שבת שלום

../images/Emo26.gifהנושא../images/Emo36.gif

אני מבקשת מכל אחד מכם להציע פה רעיונות לנושא. אל תשכחו שאנחנו הולכים לעשות פעולה על אותו נושא. עכשיו... אפשר לקחת נושא שמעניין אותכם או שאתם אוהבים, ואפשר גם לקחת נושא שקשור לשם שלנו "עמיעז", כלומר -עמי בעל עוז, אומץ. תחשבו על משהו ותכתבו פה, ואח"כ נעשה הצבעה. אני מציעה בינתיים את הנושא "ת פ י ל ה". עכשיו תורכם... שבוע טוב!!!

למעלה