עידכון

S E M 151

New member
מה אתה מתכנן ללמוד?

ושמחתי לשמוע שאתה כבר קצת יותר משנה בלי התקפים. ועוד שאלה מה הסימנים לפני התקף - כלומר איך ידעת? ודבר נוסף מה זאת אומרת "הצלחתי למנוע אותו חלקית" איך עושים את זה?

moribat

New member
../images/Emo35.gifמה זה "חצי התקף"?

איך מונעים התקף? הבנתי שיש לך "אאורה" (הרגשה שעומד לבוא ההתקף) אבל איך אתה מצליח למנוע התקף? חוצמזה, זה אומר שכבר יש התקף אתה בהכרה ורואה הכל? בהצלחה במציאת עבודה ולימודים!

ידעתי מראש על כל ההתקפים.

כמו שלא הרגשתי טוב היום, ככה היה לפני כל התקף והתקף. לחצי התקף אני נותן שני פירושים: הראשון זה בעצם העברת ההתקף למצב שהוא קורה כשאני בהכרה מלאה. והפירוש השני- ההתקף שלי הוא במצב של עירנות מלאה, העין הראיה שלי נוטה ימינה וכלפי מעלה ואז היא נתקעת ובצורה הזאת אני מתעלף ומאבד את ההכרה. אני מנעתי את ההתקפים ע"י זה שכהרגשתי שהכאבים מתגברים ויש תנועה לא רצונית שלי לכיון צד ימין , פשוט הורדתי את הראש וישבתי בצד עד יעבור זעם. האמת ברובם של המקרים רק דחיתי את ההתקף ואז זה הגיע בצורה הרבה יותר חזקה (היו לי שברים בגוף בכל פעם כזאת), אבל בכל זאת גם הצלחתי להעלים אותם. מה שהייתי רוצה מאוד ללמוד זה עבודה סוציאלית (לצערי היום התחום הזה הרבה יותר מוכר וכבר אין בו הרבה עבודה).

צריך קודם כל

לעשות את התואר הראשון של עבודה סוציאלית וזה לוקח 4 שנים. אחרי זה בוחרים את תחום התמחות.

moribat

New member
קידום נוער יש בבית ברל, מסלול

של 4 שנים.ואז אתה עובד קידום נוער.

תודה!תודה!תודה!

יוו כל כך עזרתם לי עכשיו..! אורנה,האשי,חיים ו qt1 אורנה-אני זוכרת אותך..כתבתי לך הודעה בפרטי אבל לא נראה לי שקיבלת כל הכבוד לבת שלך! הקטע הוא שבקורס מש"קיות ת"ש כולן רוצות להיות בגדודים ובטח בעקבות הפרופיל הסיכויים שלי יופחתו..וגם אני עושה ספורט ופעילה והמחלה בשבילי היא רק כדור שאני לוקחת כל ערב.. האשי-ממש עזרת לי בקשר למכתב!!!! כתבתי אותו מחדש..הרופא רק כתב מה יש לי הוא לא המליץ :/ פעם הייתי אצל איזה מומחה מחוץ למכבי ששילמנו לו איזה 700 ש"ח לפגישה אחת והוא בטח היה כותב לי המלצה ממש טובה..אבל זה כבר ממש יקר. ושאלתי אותו אם יש להם את התוצאות EEG ואין..ז"א כתוב שהן יצאו תקינות אבל אין את המסמך הספציפי וגם לי לא. והבנתי שלא יתנו לי לעשות את הבדיקה הזאת שוב כי היא ממש יקרה. ובאמת התפקיד הוא משרדי בעיקרון..סה"כ מש"קית ת"ש מה זה משנה אם אני בבסיס סגור בנהריה או בבסיס סגור באיזור יהודה ושומרון?!?! בכלל משמח לשמוע עוד מקרים של חולי אפילפסיה שכן שירתו שירות משמעותי וקיבלו את מה שהם רצו ! תודה לכולם!!!

hashy

New member
אז עכשיו נשאר לך להגיע לקורס

ולעשות את המיטב שלך ולמצוא חן בעיני המפקדים שלך ואז יעשו את הכל כדי לעזור לך. לגבי ה EEG וקופ"ח - יכול להיות שאת יכולה לדרוש מהם, השאלה היא מתי עשית את האחרון? [האם עברה יותר משנה?] אגב, לפי מיטב ידיעתי למכבי יש מרכז שמאחד אצלו את כל הבדיקות של כל החולים וזה אותו מרכז שמאשר את עשיית הבדיקות. אולי כדאי לך לברר אצלהם אם יש להם עותק של התוצאות או במכון שעשית בו את הבדיקה. לגבי הרופא, עדיין לא הבנתי אם זה נוירולוג ואם כן פשוט בקשי ממנו או מרופא המשפחה בדיוק מה שאת צריכה. אם הוא יסרב - נסי ללכת לרופ אחר דרך מכבי. לגבי התפקיד עצמו - הבעיה שלהם היא בדיוק בזה שתהיי בבסיס סגור ולא כל יום בבית ואז הסיכון שלך עולה [כי כמו שראית יש בעיה במתן תרופות ורופא שלא נמצא כל הזמן וכו' (ולצה"ל יש מחסור כל כך גדול ברופאים עד שהיום הם לעתודאים הם גם מממנים את הלימודים וגם מבטיחים להם את השנה האחרונה לשרות כסטאז' בבי"ח כדי שיצטרפו עוד למסלול הזה] היה לי בכיף לעזור לך מותק
. בהצלחה

../images/Emo67.gif

את הבדיקת EEG האחרונה עשיתי לפני שנתיים וחצי..הבנתי שזה בעיתי לבקש בדיקה חוזרת.בכל מקרה אני אתקשר למכבי. בעצם לא מצאו לי כלום חוץ מעדות ראייה של ההורים שלי(אני מתחילה להצטער בכלל שמצאו שיש לי אפילפסיה..) הלכתי לנירולוג..הרופא משפחה בכלל יכול לכתוב לי מכתב המלצה?שווה לנסות אני ממש אתבאס אם אני אל יהיה בבסיס סגור בסוף..בגלל שאני לא רוצה שזה יהיה כמו עבודה רגילה שבאים ב8 וחזרים ב4..וממה ששמעתי פה יש מקרים של חולי אפילפסיה שקיבלו בסיס סגור ,וגם במנילה הציעו לי תפקידים שנמצאים בהם רק בבסיסים סגורים וגם שאלו אותי מה אני מעדיפה.. אני לא מבינה למה אני לא יכולה להמשיך ולקנות את התרופה דרך מכבי..נשמע לי הרבה פחות בעייתי לשלם את ה30 ש"ח האלה בחודש מאשר לקצרצץ להם..

S E M 151

New member
כי בזמן השירות את משוכיית רפואית

לצבא - ומכבי כבר לא מבטחים אותך אחרי השירות תוכלי לחזור ולהיות מבוטחת במכבי או כל קופה אזרחית אחרת

למעלה