עונה 2

אמבר 14

New member
שימו לב- אושרי ואיה הכן לא ישחקו

בעונה הבאה: http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=1000&id=480446 לגבי איה כבר ידענו אבל הנה פה גם לגבי אושרי...

cobainos

New member
בתור אאוטסיידר...

של הפורום,וצופה של הסדרה(נהנה ביותר לראות אותה) מתי מתחילה העונה הבאה?!?!? ואיך אלונה וטל מבריזים?!?!שתי דמויות כאלה חשובות... מילא אמנון או נתן או משה או כל השוליים האלה...אבל אלונה וטל? אתם יודעים מה?עזבו את טל אלונה.אני אומר עצומה.

orhila

New member
לפי מה שמדליפים נראה ש....

הסיפור לא ממש יהיה קשור למה שקרה בסדרה בעונה הראשונה, הרבה דמויות ועלילות חדשות והכי חשוב ומשמעותי בלי אלונה, טל, אולי גולן, וגם שחקנים אחרים שעשויים לעזוב, למשל השחקנים שקשורים לטל כמו עופר, גולדמן חוץ מזה לא תהיה יותר תחרות בין הפיצריות. זאת אומרת שצריך להביא עלילות ונושאים חדשים.חבל כי אני לפחות אהבתי מה שקרה בעונה הזאת. הזקנה

אני לא מבינה את האנשים....

יש כאלה אמרו שהם רואים את הסידרה אבל בכל מקרה הסידרה קצת יבשה ואין בה משהו... וככה וככה... אני ממש לא מבינה אותם! זה לא טלנובלה ולא כלום!(אני לא יתחיל ללמד אותכם מה זה אהבה מעבר לפינה) אבל בכל מקרה... אני מאוד אהבתי את איך שהסידרה בנויה... ואני מקווה הסדירה תמשיך ככה....על סדר אופרת סבון כזאתי ולא תהפוך פתאום לטלנובלה...

orhila

New member
למה אני לא מצליחה לקרוא את התוכן

בהודעות שלך לפעמים, (כמו זאת למשל) תסביר לי מה לעשות, תודה הזקנה

למעלה