עדכונים!!!!

../images/Emo26.gifעדכונים!!!!../images/Emo36.gif

או גאש! לאני לא מאמינה ששכחתי! איזה מנהלת רעה אני...! אני מבטיחה, השבוע אני מפצה עליכם! עדכונים....
~~~~~~~~~~~
הסקר
החלטתי להשאיר מעכשיו את הסקר שבועיים. אז כרגע הוא לא מתחלף.
קוויז השבוע
כמעט ולא היו קוויזים השבוע, (היו חמישה, ליתר דיוק.), אז החלטתי להביא קוויז משלי.
הקוויז - איזה יצור מפחיד אתה? אחד מהאהובים עלי... תהנו!
קוויז הגרביים
כמו ששבלולי אמרה (כמה שרשורים למטה), את רוב העבודה כבר עשו. אז אני מניחה שלא נשאר ממש הרבה נכון? וול, תמשיכו ככה! וכולנו מקווים לראות תוצאות בקרוב!
חוץ מזה...פטריה|
קובי עובד על סיפור שיתעד את יצירת קוויז הגרביים, אז תעזרו לו עם זה.
! ו
לקובי!
הייתה פגישה אחת בצ´אט השבוע, היה מאוד נחמד, לדעתי לפחות. ואני מציעה לארגן עוד, זה עוזר לגיבוש הפורום.
בעתיד...
כמה תוספות שמצפות לפורום שלנו:
קטגוריה בקישורים שיהיו בה טאגליינס, למען הנוחיות. אני אפתח ואתה אפילו היום.
בקרוב, תהיה תחרות בפורום. אני עדיין לא יכולה לתת פרטים, אבל זה הולך להיות שווה, ואני מציעה לכולם להשתתף!
מה בדבר להביא עוד בנים לפורום? מעכשיו כל מי שמביאה לפורום בן, מקבלת ממני... אמממ.... אני כבר אחשוב על משהו! ^^ זה הכל להפעם, בתקווה שהשבוע יהיה יותר פורה מהשבוע שעבר, אופיר.

אוי, ועוד משהו...! ../images/Emo72.gif../images/Emo29.gif

בקרוב גם תהיה לפורום רשימת אייסיקיו יפה...! אני אדאג לזה במהלך השבוע...

shabluly

New member
חחחח... מצחיקולה...

בדיוק עכשיו תהיתי לאן נעלמו העידכונים של אתמול ואז אני מרפשרשת ורואה עידכונים... איזה מחיקה...
קוויז השבוע לא עולה לי..
קובי כבר שאל אותי ולי לא היתה הזדמנות להסביר לו על הקוויז... בהזדמנות הקרובה... בקרוב... מבטיחה...
לא ראיתי את ההודעה עליה בזמן אבל בעיקרון אם תקבעו איזה יום לפני אז אני אגיע בכיף...
א. אחלה רעיון(אם הבנתי נכון...) ב.תחרות?
*מופתעת* נשמע מעניין....מצפה בקוצר רוח... ג.אנשים שאני מכירה אני לא מביאה לשום דבר שקשור לאינטרטנט אצלי... האינטרנט זה מן מקום מפלט בשבילי ולא מתאים לי שיסתובבו פה אנשים שאני מכירה... אז סורי..... אני לא אוכל לעזור בזה...

Northern Lights

New member
עדכונימים!../images/Emo41.gif

קוויז השבוע לא עולה...
קוויז הגרביים - בהצלחה לשבלולי ולשלגייה, אני מקווה שבקרוב נראה תוצאות... אני כבר לא יכולה לחכות.
על איזה סיפור קובי עובד?
מישהו מכון להסביר לי?
פגישות בצ´אט - אני תמיד שוכחחחחחחת! מכות לי!
אם אתן רוצות שיהיו עוד בנים בפורום, אני אנסה להכריז על גיוס כללי באוף טופיק.
וד"א, אני רוצה לכתוב מאמר על קוויזים, ברגע שיהיה לי יותר זמן פנוי.

Minerva

New member
גמלי הוא עולה! ../images/Emo9.gif../images/Emo136.gif../images/Emo3.gif

ואני פשוט אוהבת את העדכונים שלך!

shloompi

New member
עדכונים-נים

קוויז מגניף ביותר. יצאתי "אוגופוגו" , או בשמ(ה) היותר מוכר - המפלצת מהנהר , נסי . אני גדולה , אנשים פוחדים ממני , ואני פוחדת מאנשים. מעודד , הא?

i c y

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

יצא לי שאני man in black (
). אין לי חברים, כי אנשים מפחדים ממנים ואני "frikkin weird".
BOO
אני לא מפחידה, נכון?

מואהאהאהאה.... ../images/Emo57.gif

אני מות´מאן.... זוכרים שיש פרק בלוניטונס שבאגס באני נתקע בטירה עם מדען מטורף שיש לו מפלצת שהיא מין דבר אדום גדול שעשוי כולו משיער? זה אני! אני אוהבת אותה
.

בטח שכן! ../images/Emo57.gif

זה נראה בדיוק אותו הדבר! ייאי! אופיר! אחותי למפלצתיות (spare his life from this monsterity...)

לאאאאא.... ../images/Emo57.gif

מאת´מן זה לא איש העש? והתמונה שיש בתוצאות נראית כמו המפלצת מלוני טונס!

א..א...אני ? ../images/Emo5.gif

יצעתי משו ג´ק...
מסתבר שאני אוהבת דרמה למרות הכל... אופיר ...חולה על האידכונים שילך
תחרותתתתתתתתתתת יאיי ! אני מתה על תחרויות ...ואני אפילו יותר אוהבת לנצח בהן .. לצערי יש לי נטיה קשה ...לריב עם המנצחים...
מי שלא בא לפגישת צא´ט - היה כיף...חבל שלא באתם !
שלגיה
" איס איס איס קפה , איס איס איס קפה , איסה קפה נמס עליתתתת "

למעלה