עדכון

טאניוש

New member
../images/Emo26.gif עדכון

חזרתי מבית חולים,יש לנו חוות דעת נוספת שדי זהה לראשונה.קלאב פוט דו צדדי, ברגל ימין הרבה יותר חמור מרגל שמאל.הרופא הזה בדעה שאין מה לחכות לעוד שבועיים,לדעתו המצב לא ישתנה.בזכותכם הייתי מוכנה לתשובה כזאת,הלב לא דפק וקיבלתי את הבשורה מאד רגוע.לא הפחידו אותי אלא להפכך-המשפט הבא היה "בדיוק השבוע האחות של המחלקה שלנו ילדה בן עם קלאב פוט, אל תבהלי (אני ממש כבר לא!אבל תודה!),מתקנים את זה בקלות יחסית". דיברתי גם אם הרופאה המטפלת שלי והבהרתי לה שאני לא רוצה מי שפיר. להפתעתי גם היא לא ממש רוצה! הוחלט לא לרוץ ליעוץ גנטי.בדיקת שקיפות עורפית תקינה, נעבור את הסקירה החוזרת בעוד שבועיים, חלבון עוברי,סקירה מאוחרת ואם הבדיקות יהיו תקינות
-לא נעשה מי שפיר. היא אמרה שלפי הסיפרות אם קלאב פוט זה המום היחיד הסיכוי לתסמונת דאון אפסי. מחכים לנו כמה שבועות לא קלות של המתנה לבדיקות ואני מתפללת שיעברו בשלום. נקבל את הילד שלנו באהבה כמו שהוא,נטפל בו,ובעיניינו הוא עדיין מושלם!!! תודה לכל מי שהיה איתי אתמול,בעזרתכם עברתי את היום הקשה הזה. בשום מקום אין כל כך הרבה מידע במרוכז (עידית,תודה על הקובץ,קראתי לתוך הלילה). עכשיו אני מבינה פחות או יותר איפה אנחנו עומדים ולאן ממשיכים.

Adoushi

New member
טניה

תודה על העדכון. שמח שאת רגועה יותר. עכשיו זה הזמן ללמוד על ק"פ ולהתכונן. אנחנו נשמח לעזור ולייעץ לאורך כל תקופת ההריון שלך. מה עם המפגש? זה יהיה נהדר אם תצליחי להגיע. מקווה שגם האחות של המחלקה בבית החולים תמצא את הפורום. יום נעים.

טניה, חזקי ואמצי, שמחה שאת רגועה

וקחי את האבחונים על חומרת הקלאב פוט בערבון מוגבל. קשה לצפות את זה ברחם דרך האולטראסאונד, רק אחרי הלידה הרופאים יהיו חכמים יותר וגם אתם. היצמדי לפורום וקבלי כאן תמיכה וייעוץ. בהצלחה, יעל

Adoushi

New member
אולי תגיעי

עם עודד ועידית ואושרי. צריך לשאול אותם.

מתוקית.

New member
כאם לילדה עם ק"פ

דבר ראשון אני רוצה לחזק אתכם השד לא כל כך נורא יהיה בסדר
וכאחת שכרגע בהריון גם אני לא עושה את בדיקת מי השפיר אני חושבת שעלי לקבל הכל באהבה (אחרי ספיר עם הק"פ שהיא כיום בת 14 רצה רוקדת ועושה הכל נולד לי יאן בן ה11 חודשים לו אין ק"פ והכל בסדר) וזה הזמן גם לעדכן את כולם, שעשיתי סקירת מערכות שבוע שעבר רק מכיוון שהיו לי אורחים לשבוע ושאר ירקות לא נשאר לי זמן לעדכן- אז זהו שערכו את הסקירה אך הצליחו לראות רק רגל אחת בינתיים העובר נתן לצלם רגל אחת ואת הטוסיק המתוק ותו לא, לכן סקירה בעוד 4 שבועות לערך . הרגל שראו בסדר גמור ואין סימן לק"פ תודה לאל. בהצלחה בבדיקות .
ג'ול בעיגול

Adoushi

New member
איזה חדשות משמחות

מקווה שגם בסקירה הבאה לא יראו ק"פ. בהצלחה גדולה

כמה אהבה יש בהודעות של השרשור הזה

חדשות טובות ושימשיך כך בטוב.
עידית
(אני חייב להצטנן קמת היום
)

איזה מרגש

תודה לך על צורת המחשבה, באמת יש חיים אחרי קלאב פוט וב"ה הכל יהיה בסדר מתי התל"מ המשוער?

טאניוש

New member
יש עוד זמן ../images/Emo13.gif

התל"מ 23/12 וזה אמור להיות די מדוייק כי הילד שלנו מהפריית מבחנה ולא יכולה ליפול טעות בהערכת גיל ההריון.

יו, אז ב"ה תהיה לנו שמחה כפולה!!!!

זה תאריך היום הולדת שלי!!!!, מזל גדי, מזל מעולה.(צנועה, אה?
) שיהיה בשעה טובה.

מתוקית.

New member
יווו הפלא ופלא../images/Emo9.gif

תל"מ שלי 7.12 אממממ שיהיה במזל ג'ול ותודות לכולם

למעלה