עדכון...

גונאלית

New member
../images/Emo26.gifעדכון...

יש לי פרפרים בבטן... אניעומדת לפני שאיבה ככל הנראה ביום ד'בעזרת ה'... אני זוכרת את עצמי לפני השאיבה הראשונה שהייתי בלחץ מהלא נודע... אבל הלחץ עכשיו בסבב השני ובעזרת ה' האחרון אמן! הנודע גם נודע! ברוך ה' הרירית מתקדמת יפה 9 נכון? והתפתחו זקיקים יפים בשתי השחלות... מה כדאי לקחת או לעשות על מנת להיות יותר רגועה? קראתי כאן הרבה עצות וכשהגיע תורי שכחתי הכל...

ל א ו

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה

דבר שני תנשמי עמוק, אפשר רסקיו רמדי ומחכות לעידכונים ביום רביעי ב"ה בשורות טובות!

טוליקי

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

כדי להירגע, אני שמה מוסיקה מרגיעה, משחקת עם כל הכלבים והחתולים ומחבקת ללא הפסקה את בעלי היקר

נועם@בת

New member
עד יום רביעי יש עוד המון זמן

חבל להלחץ כבר עכשיו
. הכי פשוט זה רסקיו רמדי בכמות בלתי מוגבלת. אגב אפשר למהול אותו. פשוט לוקחים בקבוקון של 30 מ"ל עם טפי, מכניסים 2-3 סמ"ק ברנדי, מטפטפים 10-12 טיפות רסקיו וממלאים במים מינרלים והרי לכן בקבוק רסקיו תיקני. זה הרבה יותר חסכוני. חוצמזה נסי להעסיק את עצמך עד כמה שאפשר, ואם אין לך מה לעשות את מוזמנת לבוא לגהץ אצלי
. מחזיקה לך אצבעות נועם

רוית ב

New member
יקירתי - מחזיקה לך אצבעות../images/Emo24.gif

תקחי טיפות R47 הומאופטי מותר בטיפולים ובהריון מאוד מרגיע ויש בכל בית מרקחת. תרקדי את ריקוד השחלות הסוער - זה טוב לעשות מסג' לרחם.. (אגב ריקודי בטן מומלצים שתדעי לך) ותחשבי חיובי כמובן מתפללת להצלחה רוית

עינת ב6

New member
../images/Emo20.gifבהצלחה!

גם אני תופסת מהרסקיו רמדי ומוהלת אותו בהמון מוסיקה טובה סרטים שאוהבים אוכל טוב וכל מיני פינוקים שיעבירו לך את הזמן עד יום רביעי. בינתיים מחזיקה לך אצבעות... ומקווה שיילך חלק מהר עם הרבה זקיקים טובים ושלפחות אחד יקלט. אמן! בהצלחה!!!

לי עם

New member
היי גונאלית וכולן

איך את יודעת שביום רביעי? האם הרופא אמר לך או שלאור גודל הזקיקים והרירית היפהפיה?
הייתי הבוקר ב US ובדיקת דם ונאמר לי להמשיך עם ההורמונים (קוקטייל גונל F ומנוגון ). הרירית 10 מ"מ והרבה זקיקים חלקם 15 מ"מ, 13 מ"מ והלאה. שאלתי ונאמר לי שכנראה השאיבה לקראת סוף השבוע האמנם? וחוץ מזה יש לי כאבים בבטן התחתונה נסבלים בהחלט אך מציקים. נורמאלי?
וחוץ מזה, איך עדיין לא המציאו פטנט לקטטר נסתר ? הבית השני שלי הוא השרותים

גונאלית

New member
תודה לכן אתן מקסימותתתתתתתתתת

ללי עם - נראה לי שלפי הנתונים שלך את בדרך להצלחה ו..כן הרופא אמר לי שאמשיך עם הגונל וכנראה יום רביעי הוא היום.... נועם אני ? גיהוץ? המגהץ ואני זה סיפור של שנאה מזה שנים. הוא כל הזמן מקטר כשאני מחזיקה בו (אדים,אם לא הבנת). אולי זה באמת רעיון טוב לריקוד שחלות אבל... יש לי דרכים פשוטות יותר.
העיקר שיהיה לכולם ב"ה הצלחה.

עינת ב6

New member
הי לי עם

יכול בהחלט להיות שזה יהיה בסוף השבוע... הרירית שלך חביבה מאוד
וכנראה שהם רוצים שהזקיקים יבשילו עוד קצת... הכאבים בבטן התחתונה הם צדדיים או במרכז? בכל אופן זה יכול להעיד על כך שהשחלה גודלת לה ואולי אפילו לגירויון קטן אבל אין לך בינתיים לדעתי מה לדאוג כל עוד את במעקב...
כדאי שתשתי הרבה זה אף פעם לא מזיק ואם יש לך שם איזשהו גירויון קל זה יכול מאוד לעזור! המון המון בהצלחה בשאיבה... שיצאו לך יפים וטובים!

לי עם

New member
../images/Emo19.gifהבטן שלי כמו בריכת שחיה

מרוב מים. הכאבים משתנים פעם בימין, פעם בשמאל ופעם באמצע (השחלות שלי עושות לי בית ספר כנראה). מקווה שאין גירוי יתר. הבוקר עשיתי בדיקת דם וUS . האם בבדיקות האלו רואים גירוי יתר? אמרו לי להמשיך יומיים נוספים עם ההורמונים ובשלישי בבוקר להגיע שוב לבדיקה . מה קורה אח"כ בהנחה שהזקיקים והרירית מפותחים דיים? מתי אוביטרל וכמה ימים אח"כ שאיבה והחזרה?

עינת ב6

New member
../images/Emo6.gifבריכה זה טוב...

בדיוק בבדיקות האלה רואים אם יש גירוי יתר או אין... בד"כ גירוי יתר קורה כשיש הרבה זקיקים, אבל גם בגירוי יתר יש הרבה רמות ושלבים. ברגע שהזקיקים נראים להם גדולים מספיק הם יגידו לך לקחת את האוביטרל ובד"כ 36 שעות אח"כ עושים את השאיבה ואת ההחזרה בד"כ 3 ימים אחרי... המון בהצלחה מותק!

למעלה