ס ק ר

Siriusnip

New member
../images/Emo26.gif ס ק ר ../images/Emo36.gif ../images/Emo15.gif

אמרו לי להעביר את זה להודעה חדשה- כי זה שווה את זה, אז הנה... איזה פרק הכי אהבתם מתוך הבאים, ולמה?: 1) למען הילדים (הפרק עם החיילים שחוטפים רכבת תחתית מלאה בילדים ומפוצצים אותה) 2) שתי חתונות ולוויה (הפרק ש"אולגה" ופרקר מתחתנים) 3) C.L.A.I.R.E (הפרק שבו קלייר-מחשב עם אינטיליגנציה מלאכותית משטלטת על העולם כדי "להפוך אותו למקום טוב יותר") 4) הפוטבול (הפרק שבו תיק שיכול לשגר טילים אטומים על כל העולם נגנב ושולח טילים נגד כל מדינות העולם) 5) לא זוכר את שם הפרק (הפרק שבו החיזר "אדם" מתעורר מתרדמת של 50 שנה ו...) 6) לא זוכר את שם הפרק (הפרק שבו משלוח של יסוד 115 עושה תאונה ונשפך היסוד לאגם. פרקר ואלגה מגלים על ה"חייזרים" האנושיים) 7) (הפרק שבו חבר ותיק של פרקר משתתף בשדידת קזינו ו...) 8) (הרוסים מוצאים אישה שנראת בדיוק כמו אולגה ושולחים אותה להתחזות לאולגה ו...) אז איזה פרק אתם הכי אוהבים מבין השמונה?

טוב...אז ככה!

חבל שזה לא רק על העונה הראשונה!
וכך היינו מחלקים את הסקרים לפי עונות...לא חשוב!
טוב אז הפרק שהכי אהבתי מבין הפרקים הנ"ל הוא ...תופים תופים...
(לא תופים אבל לא נורא!
)
הפוטבול למה
ככה
סתם...
בגלל שהוא משלב מתח עם קומדיה!
זה היה פרק מצחיק ומעניין!!
זה היה מקום ראשון, ועכשיו למקום השני! טאם טאדאדם....(ככה מבטאים את זה?
)
איזה מתח.....
קלייר וגם שתי חתונות ולוויה למה
כי היה שם קצת אקשן (אתם יודעים למה אני מתכוונת
)...ומתח!
ובמקום שלישי....תופים תופים!!! (בעצם לא צריך אותם!!
) כל השאר!!

bakara15

New member
מס´ 3 ../images/Emo70.gif

וגם את של היום היה נחמד (שחיזר השתלט על באלארד) אני לא זוכר כמה מהרשימה ככה שאני צריך לבחור ממה שאני זוכר...

אני לא מאמינה!

אתה לא מתבייש?!
זאת ההודעה הראשונה שלך שאני רואה שהיא ללא תוכן...ודווקא מתי שהיית צריך להוסיף תוכן!
אתה בדרך כלל מוסיף עוד סיפורים משעשעים
לסיום! איך זה יכול להיות שדווקא בסקר חשוב...אתה כותב הודעה ללא תוכן?!
פשוט חוצפה! (בטון רוסי כבד)
אני דורשת...כן כן ראית נכון כתבתי דורשת! שתכתוב הסבר מפורט ביותר למה בחרת בפרק הזה! (טוב נו לא הסבר מפורט כל כך
) בקיצור... תסביר, תדגים, תפרט, תוכיח....תוסיף תמונה וסיפור נחמד לכבודי!
בבקשה?!
(אני מקווה שלא נפגעת כי הכל בצחוק
...אבל אם אתה יכול תוסיף הסבר...ואתה יכול גם להוסיף לי סיפור קטן בסוף בשבילי
...זאת רק הצעה - דרישה..סתם סתם זאת לא דרישה!
)

דיברתי אל Sith Master אבל

גם לך לא יזיק לפרט קצת! גם ככה הפורום נרדם...אז אם תפרטו קצת יותר אולי נוכל להתווכח קצת ולפתח דיון סוער אל תוך הלילה! (זה היה דיון עם ד´...לא כמו שחשבתם! ראשים כחולים שכמותכם!)

Sith Master

New member
בשבילך עד חצי המלכות

אבל החלק הרע בסדר? או יותר נכון עד חצי האימפריה
. למה אהבתי את הפרק- הוא היה חמוד- ראינו EBE וחצמזה אני לא גרופית של הסדרה כמוך (בצחוק כמובן)- אז ראיתי רק 4 מתוך השמונה וזה הכי אהבתי לא מוצא חן בעייניך? אולי זה ימצא חן באוזנייך. נסיים בסיפור:
בואי מכות
לא רוצה ולא רוצה! אני יותר שווה אני המאכל הרשמי של האימפרינה
את סתם פחדנית יא
אני |פרה
אתה |פרה תרתי משמע
חבר´ה אל תריבו
אנחנו נשתה אותך מכות
מה את קשורה
אני לא
אני תות

עוד שניה והיו יוצאות לי דמעות! באמת

דבר ראשון אני שמחה שהסברת!
ועכשיו לקטע שכמעט גרם לי לבכות! באמת! הסיפור שלך! הרג אותי....עוד שניה ובאמת היו יוצאות לי דמעות מרוב צחוק!
אתה גדול!!
אני כבר מחכה לסיפור הבא!

למעלה