סתם פותחת שירשור.....

hgvrycuihnhuyb

New member
../images/Emo26.gifסתם פותחת שירשור.....

לא זה לא סתם מישהו ראה את האייקונים של מטאליקה ואירוסמית'בסוף שבוע ב-mtv ? קלטתם את כל הביצועים של להקות ההווה וביניהם אבריל לווין באייקון של מטאליקה!מישהו?ועוד משהו סוף סוף מקדישים ב-mtv2 סוף שבוע לגראנג',שירים של אליס אין ציינס,סאונדגארדן,פרל גאם,וכמובן נירוונה...אוף דווקא שאני לומדת למבחנים!

חחח......

לא יודעת למה אבל אני במצב רוח שי-גה-און היום..... ואני ראיתי את אייקון אירוסמית אבל אמרו לי שאבריל שרה שיר של מטאליקה ושלמטאליקה לא היה מה להגיד אז הם ככה אמרו: נחמד בטון של "איזה מסריח- הורסת שירים שכמותה"

זה אולי הדבר..

הכי עצוב שראיתי בכל החיים שלי.טוב, אוליאני קצת מגזימה. אבריל לאבין או איך שלא כותבים את השם המפגר שלה,שרה שיר של מטאליקה.אוי ואבוי.זה היה עלוב ביותר. ואם אתם רוצים ממש לצחוק,אז תורידו מקאזה את השיר chop suey של סיסטם אוף א דאון,מבוצע בידי אבריל.אין יותר עלוב ועצוב מזה.אתם חייבים להוריד. פשוט הורדתי את השיר של סיסטם,וראיתי שיש גם גירסא (עלובה למדי) של אבריל,ופשוט הייתי חייבת להוריד,בשביל הצחוק,אתם יודעים.ונחשו מה? מרוב שזה מצחיק,זה כבר עצוב.--אני יודעת שאני נשמעת כמו מפגרת,אבל אתם פשוט חייבים להוריד,זה שווה את הצחוקים.

whatever4

New member
ראיתי..

את מטאליקה אייקון ואני לא ממש אוהבת את מטאליקה אבל..... זה גרם לי לחשוב ש....מי יודע... אולי עם קורט לא היה מתאבד היו עושים לנירוונה את המופע הזה (בעצם אני בטוחה שהיו עושים). זה היה יכול להיות ממש מגניב לראות את קורט דייב וכריס יושבים למעלה ומסתכלים על אבריל עושה חידוש לsmells like teen spirit..... בעצם עדיף שהיו חוסכים לנו את התענוג הזה........ השאלה היא אם mtv עדיין יכולים לעשות מופע לנירוונה בלי קורט? לא נראה לי שזה יהיה נכון לעשות אבל.... מה אתם חושבים?

בסוף המופע

הם שמו את הלהקה שעליה עשו שינגנו וישירו.. אז לא נראה לי שהיו עושים בלי קורט משום מה..

Hairspray Queen

New member
אכן, בעעעע

יום אחד האזנתי לי בשמחה ובששון לרדיו, ופתאום- מה קולטת אוזני הרגישה??? הנבלה עשתה חידוש מזעזע לknockin' on heavens door!

ש ו ק ה

New member
שמעתי... גועללל

היא גם עשתה קאבר לבסקט קייס של גרין דיי אבל הביצוע לצ'ופ סואי זה ממש זוועה... ובכלל של מטאליקה... איך קראו לשיר שהיא שרה? אני רוצה להוריד את הגרסה המקורית ראיתם איזה יופי סטיינד עשו את נוטינג אלס מטטרס??(סליחה..) ואיך קורן עשו את השיר המה שמו? וגם לימפ ביקיט ניסו להיות טובים... ויש להם גיטריסט חדש... טוב זה אוף טופיק סליחה אני אסתום עכשיו

Hairspray Queen

New member
גם לגרין דיי? מה היא מנסה לעשות???

להרוס את הפאקין עולם הזה???? איכס ניו מטאל. עוד יותר איכס פופרית שמשחקת אותה רוקרית.

eladi15

New member
הו מי גוד

ראיתי את המופע של מטאליקה ובקטע של סנופ דוג יש שם איזה מעריץ שדומה פחד לקורט קוביין אההההההההההההה! יהיה מגניב עם יעשו דבר כזה לנירוונה... אבל שיביאו שקלים לעשות שירים ולא סתם זונות כמו אבריל... אם כבר בחורות אז נו דאוט יתאימו. או שקירה... רק בגלל הכשרון. ובשיר האחרון שהלהקה שרה... הכי מתאים שינגנו שיר מהאנפלגד מתי שיש הרבה פוקוסים על קורט ויקירינו את זה במסך ענק בזמן שדייב וקריסט ינגנו בצד.. וברגע שהתמונה לא על קורט אפשר להראות פלאשים מן העבר כמו ביו נו יו רייט... המלצה שלי וור דיד יו סליפ בסוף הערב.. אנשים יתחילן לבכות

hgvrycuihnhuyb

New member
עשו בעבר אייקונים לסולנים שמתו...

כמו הדלתות ,וקריד שרו שם יפה דווקא,ולפרדי מקווין למלא עשו למה לנירוונה לא זו אגדת גראנג'....

למעלה