סקר

זה מזכיר לי שרק הכרתי אותם אז חברה שלי

*אהמדנהאהמ* אמרה לי שקוראים להם 30 שניות למרץ! בגלל שהם הקימו את הלהקה 30 שניות לפני שנכנס חודש מרץ XDDDDDDDDDDDDD

Incubus Creep

New member
30Seconds To Mars

אני לא מבינה איך כמעט אף אחד לא אמר אותם, כל קליפ שלהם נראה כמו סרט בפני עצמו.. אם ראיתם (בטח ראיתם, חורשים על זה בכל ערוץ מוזיקה) את The Kill שמבוסס על סרט, ויש את From Yesterday ויש עוד.. חוץ מהם, גם הקליפים של MCR יפים, ושל Incubus כי אני לא יכולה להיות אוביקטיבית כשזה נוגע בהם.. ותודו שAnna Molly זה קליפ ממש יפה;) וגם FOB וP!ATD משקיעים.. אבל לא אהבתי את הקליפ האחרון של Panic עם הפנטומימה Evanescence - גם להם יש קליפים טובים.. ויש עוד מלא..

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifואוו..זה קשהה...

הייתי הולכת כמובן על MCR(כמו כולם נו מה..:-} ) על 30 שניות...קליפ אצלהם זה סרט..אולי כי הזמר שחקן הוליוודי?!..חח FOB עושים קליפים נחמדים אבל מאוסים ברמות... אוונסנס משקיעים
פלאסיבו עושים אותם גותים
RHCP...וכל מילה מיותרת..

lestatgirl

New member
ממ..

האמת שבסופו של דבר הקליפים הכי מהנים לדעתי זה אלה שרואים בהם את החיים של הלהקה ומצליחים להעביר את ההווי של כל השירים שלהם לא רק הסינגל האחד שבישבילו הקליפ, הליברטינז עשו את זה טוב (והאמת שהקליפ של הליילקלי לאדס שודר לפני איזה יומיים שוב בערוץ והוא הקליפ האהוב עליי בכלל נראה לי) אני אוהבת קליפים שקשורים אחד בשני כמו שהוויו
עשו עם SKAG TRENDY וTHE DON וגם הקליפ של סופרסטאר טריידסמן היה מאוד חמודי שכזה.. נורא אהבתי תקליפים של הרייקס משומה. ואני אוהבת שלהקות מפתחות סגנון משלהן כמו הארקטיק מאנקיז. ונראה לי שגם הקייזרס עושים את זה באלבום הזה יש ל הקליפים את אותה האווירה הממוחשבת הזאת.. למיוז באמת יש קליפים טובים. הקליפים של רייזורלייט כי ג'וני מופיע בהם ונואל הופיע באין דה מורנינג. ליורקודנייםאיז:מיילו היו קליפים טובים. לקלאקסונס קליפים ענקיים והזויים. ונראה לי שגם לFFAF ואיך זה שאנשים עדיין לא ציינו את המכביז אני אזהה תקליפים שלהם על מיוט.

למעלה