סקר

Scratchy Girl

New member
../images/Emo26.gif סקר../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

כן כן עוד אחד! רציתם לעורר ת'פורום נכון? אז קדימה
1. מי הייתם רוצים לראות מנחה באקזיט
2. מי הייתם מעיפים מאקזיט
3. מי הייתם רוצים שיתארח באקזיט
4. מי הכי הייתם רוצים שישתתף פה בפורום
<מהמנחים...> 5. את מי מהמנחים הייתם לוקחים לאי בודד
6. איזה ספיישל הכי אהבתם באקזיט
7. איזה תוכנית/ספיישל הייתם רוצים שישדרו שוב בקרוב
<תארו מה היה שם..> 8. תחרות-מנחה לאקזיט,מי הייתם מעדיפים חוץ מאסי
ו..וואלה לא מצאתי עוד שאלות

KiShKooSh

New member
../images/Emo178.gifעונה כי אני ושרית היחדיות פה

1.לירון
(הבן)<ואיי בר הדביקה אותי
> 2. אף אחד כולם בסדר, חוץ מאסי שהוא קצת סמרטוט
3.לא יודעת
הם דיי עלו על כל מי שרציתי שיבוא 4.מיכאל ההגבי
יו בנדם
5.קלטו מה הפאק, אפשר לקחת רק את עפר
מיכאל תפוס,מושיק(ההורס
) הומו, ואם אסי אני לא רוצה להתקע איתו בחדר.... 6.אקסטרים והתפשטות 7.לא יודעת
8.אף אחד, לא ראיתי את זה שונאת ריאליטי

love amor

New member
עונה../images/Emo3.gif

1. אממ..שמיכאל יחזור
2. אסי.. 3. נינט
(למרות שהיא הייתה כבר..) או ריקי גל!
4. מי שבא ברוך הבא
5. אף אחד
6. לא זוכרת..יש הרבה שאהבתי 7. יומולדת שנה 8. אייל כהנא

אני../images/Emo66.gif

1. מי הייתם רוצים לראות מנחה באקזיטאיתמר אליאסי 2. מי הייתם מעיפים מאקזיטאסי 3. מי הייתם רוצים שיתארח באקזיטכלא 6 4. מי הכי הייתם רוצים שישתתף פה בפורום <מהמנחים...>כולם 5. את מי מהמנחים הייתם לוקחים לאי בודדעפר 6. איזה ספיישל הכי אהבתם באקזיטאקסטרים 7. איזה תוכנית/ספיישל הייתם רוצים שישדרו שוב בקרוב <תארו מה היה שם..>ספיישל ראפ 8. תחרות-מנחה לאקזיט,מי הייתם מעדיפים חוץ מאסימולי

מ i ר

New member
גמני..

כן כן... שוב אני מנסה להתחמק מהבגרות בספרות...
1. מי הייתם רוצים לראות מנחה באקזיט? מיה דגן, לא יודעת למה, פתאום נזכרתי בשיר שלנו וחשבתי שכמנחה היא יכולה להיות אחלה, פלוס העובדה שהיא פול מצחיקה...
2. מי הייתם מעיפים מאקזיט? שירי מימון
3. מי הייתם רוצים שיתארח באקזיט? וואו בערך כולם כבר היו שם לא...? טוב נו נלך על... סשה גרישקוב?! שוב, אין לי מושג איך הגעתי אליה...
4. מי הכי הייתם רוצים שישתתף פה בפורום (מהמנחים)? אממ.. למרות שהוא כבר היה כאן (פעם או פעמיים בלבד), מאוד הייתי רוצה שעפר יבוא... 5. את מי מהמנחים הייתם לוקחים לאי בודד? איזה שאלה.. עפר! 6. איזה ספיישל הכי אהבתם באקזיט? ההתפשטות
עפר עם בוקסר בלבד!!! והריבועים, גאד...!
7. איזה תוכנית/ספיישל הייתם רוצים שישדרו שוב בקרוב? את הספיישל שנה לאקזיט, לא יצא לי לראות...
8. תחרות-מנחה לאקזיט, מי הייתם מעדיפים חוץ מאסי? מתי יכל להיות אחלה מנחה! *אהמ.. אלה אהמ..*

גם אני עונה...../images/Emo85.gif

1- הראל סקעת!
2- כולם אחלה לא צריך להעיף אפחד... 3- הראל סקעת!
4- עופר שכטר 5- עופר שכטר 6- אמממ.. לא יודעת... 7- " " " " " " " 8- " " " " " " "
(איי! נכנס לי משהו לעין...חחח...)

../images/Emo26.gifהתשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

1.ללא יודעת בדיוק,נראה לי ההיתי לוקחת את יונתן רוזן
(ממיכאלה) 2.את אסי כבר הייתי מעיפה ממזמן
3.לוסי דובנציץ ממיכאלהה 4.כל המנחים של אקזיט... 5.הייתי לוקחת את עופר ומלייי... 6.הספיישל של חוץ לארץ משהו כזה..
7.את התוכנית שאפרת כהן נתי רביץ וניר לוי יתארחו
8.אולי ההוא שחכתי את השם שלו....

e l u l a

New member
תשובות...../images/Emo153.gif

1. מי הייתם רוצים לראות מנחה באקזיט-מתי פסי 2. מי הייתם מעיפים מאקזיט-אסי עזר 3. מי הייתם רוצים שיתארח באקזיט-עומר ברנע...הוא היה כבר אבל לא ראיתי 4. מי הכי הייתם רוצים שישתתף פה בפורום <מהמנחים...>-יעל ומושיק 5. את מי מהמנחים הייתם לוקחים לאי בודד-עפר 6. איזה ספיישל הכי אהבתם באקזיט-מממ...לא יודעת 7. איזה תוכנית/ספיישל הייתם רוצים שישדרו שוב בקרוב <תארו מה היה שם..>-לא יודעתתת 8. תחרות-מנחה לאקזיט,מי הייתם מעדיפים חוץ מאסי-מתי פסי...ואם לא אז איתי גונן

SofyTofy

New member
תשובות../images/Emo178.gif../images/Emo103.gif

1. מי הייתם רוצים לראות מנחה באקזיט? מיכאל הנגבי
2. מי הייתם מעיפים מאקזיט? מושיק, אסי ושירי ולא כי אני לא אוהבת אותם, אלא פשוט כי אני רוצה את ארבעת המנחים המקוריים. 3. מי הייתם רוצים שיתארח באקזיט? יהודה לוי. 4. מי הכי הייתם רוצים שישתתף פה בפורום <מהמנחים...>? עפר
5. את מי מהמנחים הייתם לוקחים לאי בודד? עפר
6. איזה ספיישל הכי אהבתם באקזיט? ספיישל כדורגל וספיישל אקסטרים
7. איזה תוכנית/ספיישל הייתם רוצים שישדרו שוב בקרוב <תארו מה היה שם..>? אקסטרים שהיה השבוע או כדורגל שהיה בו אבי נימני שעשה סולחה עם מיכאל הנגבי, רודריגו גונזלס ועוד כמה שאני לא זוכרת. 8. תחרות-מנחה לאקזיט, מי הייתם מעדיפים חוץ מאסי? חן וודה
אחלה סקר
טוגלנת

טַלי

New member
עונה עונה עונה עונה עונה עונה עונה

* מי הייתם רוצים לראות מנחה באקזיט? מיה דגן ורועי בר נתן (שיהיה מחליף למיכאל
) * מי הייתם מעיפים מאקזיט? זה כל פעם מתחלף לי...עכשיו אני לא אוהבת את יעל * מי הייתם רוצים שיתארח באקזיט? מוקי, עודד קטש, יאיר לפיד, גלעד שגב ופארקר
* מי הכי הייתם רוצים שישתתף פה בפורום? נראה לי שעפר... * את מי מהמנחים הייתם לוקחים לאי בודד? את עפר דההה * איזה ספיישל הכי אהבתם באקזיט? ספיישל נוסטלגיה * איזה תוכנית/ספיישל הייתם רוצים שישדרו שוב בקרוב? התפשטות כי ראיתי חצי * תחרות-מנחה לאקזיט, מי הייתם מעדיפים חוץ מאסי? הייתי נטרלית כי לא ראיתי אף אחד שממש אהבתי...

ToXic BoY17

New member
תשובותתתתתתתת.....

1.אממ את יעל פנדריך-עוד תוצאה של ראליטי 2.את אסי-סתם מנסה להיות עפר 3.הייתי רוצה שאממ ששרית חדד תתארח או מאיה בוסקילה 4.שיעלי תשתתף פה בפורום-כי שלמות היא לא מילה גסה
5.את יעלי הייתי לוקח לאי בודד 6.אממ את ספיישל הפופ שפעם היה וספיישל חזרה לבי"ס עם עפר ויעל וגם את ספיישל אקסטרים שוב עם עפר ויעל 7.לא הייתי רוצה שום ספיישל-רוצה שימשיכו לשדר תוכניות רגילות 8.הייתי מעדיף את שמרית סיטון!!!!!

למעלה