סקר

../images/Emo26.gifסקר../images/Emo36.gif

1.למה אתם אוהבים את wwf? 2.מי המתאבק הכי טוב בכל הזמנים (לדעתכם)? 3.מתי התחלתם לראות wwf? 4.את הייתם רוצים לפגוש במציאות מה- wwf? 5.מה ההבדל בין wwf ל wcw ?

DDN

New member
תשובות.

1. זה מצחיק אותי. 2. נורמן סמיילי. 3. 1993 - מלך הזירה. 4. וינס מקמאון. הבנ´אדם גאון. 5. WCW סגור אחרי פשיטת רגל ולא קיים יותר.

DDN

New member
2. מה לעזאזל חשבתי?

אני מת על סמיילי, אבל המתאבק הגדול לדעתי זה האלק הוגאן. עכשיו באים קווין נאש, ברט הארט, שון מייקלס, ריק פלייר ורודי פייפר.

אז ככה....

1) כי זה יפה, האקשן האנשים הגדולים המכות הפעולות שהמתאבקים עושים 2) לדעתי המתאבק הכי טוב בכל הזמנים הוא "אנדרטייקר" 3) אני התחלתי לראות את ה WWF עוד משנות 80 המאוחרות 87 88 4) כמובן שהייתי רוצה לפגוש את אנדרטייקר 5) ההבדל בין WCW לWWF הוא ש WCW לא קיימים יותר ו WWF הולכת ומצליחה בגדול כמו תמיד

Frostey

New member
תשובות שלי!

1.כי זה כמו יצירת אומנות:קרבות איהבקות טובים מעורבבים באופרת סבון בלי הפסקות שלעולם לא נגמרת!
2.כל אחד ודעתו,בשבילי זה ברט הרט,אחריו מייקלס,ואחריו אוסטין....נכון לעכשיו זה רוב ואן דאם,איינגל,וג´ריקו! 3.אני לא יודע אם זה היה לפניי או אחריי,אבל בסביבות סאמרסלאם 92!(זה היה קטע קצר שבו הראו את שון מייקלס מנצח את בולדוג,וברט את פפשנגו!) 4.כנראה את אוסטין.אחריו ברט הרט! 5.WWF זה אירגון איהבקות יוצא מן הכלל,WCW מנסה להיות אחד,אבל לא מצליח!(פעם ראשונה שראיתי את זה בארץ ממש נגעלתי....בשבילי אישית,זה ממש נראה כמו בידור לילדים בני 5)

Crossface

New member
תשובות

1. העלילה, ממש אופרת סבון לגברים, הקרבות, האטלטיות, התרגילים המסוכנים וכו´ץ 2. ברט הארט 3. נראה לי בסביבות 92-93, זה היה בדיוק ש 1-2-3 קיד ניצח לראשונה את רייזור ראמון והיה הפיוד בין לקס לוגר ליוקוזונהץ 4. אין לי שום סיבה לפגוש אף אחד מהם 5. בתקופה הגדולה של nWo ה WCW היה יותר טוב מ WWF תקופה כמו בנואה נגד בוקר טי הטוב מ-7 בזמן שב-WWF יש לך את השטויות של וינס, בתקופה הזו WCW התעסקו יותר באיכות של הקרבות הרבה הרבה יותר מ WWF אבל מאז שוינס רוסו הגיע הכל התחיל להתדרדר

למעלה