סקר

../images/Emo26.gifסקר../images/Emo36.gif

מי הדמות הכי שנואה עליכם בפרדייז? למי שיש סקר דומה על האמריקאים, מוזמן לכתוב.. (בלי ספוילרים על דמויות עתידיות..) מהדמות הכי שנואה להכי פחות : 1. איימי 2. טוני 3. זאק 4. אלכס והכי אהובה : בו! הכי מקסים שם.

M i k a M o o

New member
למרות שזה באיחור...../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

אני הכי שונאת את: 1.איימי 2.דייב 3.הולי 4.אלכס(?) אחרי מה שהוא עשה אתמול אני מתעבת אותו- למרות שהייתי מאוהבת בו.. אלכס! מה עשית לעצמך!? והכי אהוב- בו...זה דיי ברור- הוא מווותתתקק!!

TheSegal

New member
גם שאלה כלבבי....

שונאת : איימי קריסטין טוני אלכס אוהבת : קית' - נקמן וערמומי, כמו שאני אוהבת

טיליה

New member
תורי..

במקום הראשון: טוני: איך אפשר עם הפרצופים המפחידים האלו והריבים של ילדנים בני שנה.. במקום השני: זאק : אני הכי יפה והכי שווה במקום השלישי: איימי : אני אשאר עד שקית יעוף (כן .. בטח) במקום הרביעי: אמנדה: משחקת בכולם במקום החמישי: אלכס: גנב מעצבן במקום השישי: דייב: אני חייב לנצח האהובים: שרלה בו וקית

TheSegal

New member
הפרצוף שלו לא משהו...

אבל לא רק שהוא חתיך...הוא חכם וערמומי ולכן הוא שווה יותר מהטיפשים האחרים שם שרבים כמו ילדים קטנים במקום לתכנן את מה שהם יעשו...

Naughty Girl1

New member
הכי שנואה....

טוני, בלעעעעעעעעעעעעעעע
אה וגם זאק
האהובה- בו
מדהים. אני לגמרי מאוהבת בבחור.

Aby2

New member
אלכס

1.אלכס 2.קריסטין האהובים: קית בו דייב

אני את....

שונאת את 1.דייב 2.קית 3.שרלה 4. טרה אוהבת את 1. איימי 2.בו רק אני פיספסתי את הפרק שהיה ביום חמישי אז מה אלכס עשה? שאתם שונאים אותה אני פשוט לא מבינה

איכס ! את איימי??

נראה שאת שונאת את כל החדשים, שהם גם החלשים.. אני מעדיפה את החלשים. מי שחזק מדי, חייב לרדת מהעץ. איימי אגרסיבית, גועלית ומגעילה, שלא בצדק. היא חושבת שהיא המלכה של פרדייז. חייבת לרדת מהעץ! זה משחק, ומי שמגיע לשם יכול לעשות מה שבראש שלו, ולא להתחשב באיימי הפרימדונה הפוסטמית, או באף אחד אחר.

לדעתי את צודקת!!

אני לא מבינה איך הם אוהבים את איימי לדעתי היא סתם מפגרת שחושבת את עצמה!! גם אם זאק היה נשאר הם לא היו מכניסים את קית' לחבורה שלהם!1 לא הבנתי מה כול הקטע מקוריים וחדשים זה סתם בולשיט אבל לדעתי החדשים הם הכי אמיתיים, ולהם באמת יש חברים אמיתיים לא כמו כול השאר!! בו התותח!!

MoTeK123

New member
../images/Emo45.gif כמה שאת צודקת!

האיימי הזאת רררר שונאת שונאת אותה... אה וגם את כריסטין!!! בעעעע

איימי הנשמה!

אני לא מבינה למה אתם שונאים את איימי? היא אהבה מאוד את זאק וקית המפגר לקח לה אותו איך היא לא תתעצבן? היא אהבה אותו!!!!!! הצמד של החדשים סתם מפגרים ואני אוהבת את המקורים!

יש לך תשובה אלייך

איימי הייתה צריכה להבין שזה רק משחק. והורידו את זאק. אם היא ככ אוהבת אותו ובטוחה בהאהבתם היא אמורה ללהבין שאחריי המשחק הם יהיו ביחד! ההתנהגות שלה ככ ילדותית ומפגרת! קית' עשה את המעשה שכולם רצו לעשות (מהחדשים) ופחדו לעשות! כל הכבוד לו

למעלה