סקר

../images/Emo26.gif סקר ../images/Emo36.gif

מסיבות פסיכולוגיות-פילוסופיות-טכנולוגיות-חולניות אני חייבת לעצמי את הסקר הזה.
הוראות:
לא להסיק מסקנות. לפחות לא לבד. לענות בכנות. [
]
אז נתחיל.. *אהם* *אהם* כולם מדברים אל עצמם. לכולם יש את הקול הפנימי הזה שחלקם קוראים לו מצפון [
] ואחרים פיצול אישיות.
את\ה סובל\נהנה מפיצול אישיות או מצפון? [
]
את\ה מדבר\ת אל עצמך בקול רם?
מישו פעם תפס אותך?
תפסת מישו מדבר אל עצמו?
מה הוא\היא אמר\ה על זה?
הבא דוגמא של שיחה קצרה בינך לבין פיצולך\מצפונך..
הסקר הכי מוזר בעולם. אני יודעת. תענו.
*כופה עליכם*

../images/Emo122.gif../images/Emo26.gif ראשונה..

את סובלת\נהנת מפיצול אישיות או ממצפון? כמובן שאני נהנת מהפיצול. פיצולית ליתר דיוק.
אין לי מצפון.. [
*מייסרת את עצמי*]
את מדברת אל עצמך בקול רם? *מתכחשת לזה* לא. מה פתאום. *נלחצת* אני?! בקול רם?! *נוטפת זיעה* מה?! אני?!?!
מישו פעם תפס אותך?
לא. אני מדברת לעצמי ב
..
תפסת מישו מדבר אל עצמו?
יאפ. את ה[אקס]מחנכת שלי. היא ישבה בחדר סגניות ודיברה אל עצמה.. או שזה היה למשקפיים שהיא ניגבה.. מי יודע..
מה היא אמרה על זה?
לא שיצא לי להעיר לה על זה. אבל היא נבהלה אחרי שראתה אותי, כנראה שמה
שראיתי אותה מנהלת שיחות סלון עם המשקפיים..
הביאי דוגמא קצרה של שיחה בינך לבין פיצולך.. *בעת ישבה מול המחשב ושבירת ראש בתוכנת הפוטו אקספרס*
רגע, אם אני מעבירה את התמונה הזאת לכאן אז לא יהיה לתמונה השניה מקום..
לא לא. אני משאירה אותה שם.. כי.. אני מקסימום אקטין את התמונה השניה וככה יהיה לזה מקום..
פאבלו אצ'ארי מושלם
מה פאבלו עכשיו? אוף רגע.. התמונה הזאת.. אתם לא מעוניינים לדעת את ההמשך נכון?!

zvozda4ka

New member
אז אני עונה על זה-אני קצת משועממת

פיצול אישיות???לא...מצפון???ועוד איך...
לא בקול רם...
כן....פעם אחת אמאשלי...<<הייתי בת 7>>
כן....אחותי הקטנה מדברת אל עצמה כל הזמן....
כלום....
אה........................ קנד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קבלי המונהמונ
חולה עלייך

zvozda4ka

New member
אה...יש לי חתימה חדשה???

איך לא ידעתי מזה???? קנד??? אני חושדת בך

u love u 2 girl ../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif

בבקשה בבקשה בבקשה!!!!
אוף איתך!!! כמה אפשר? לא נמאס לך?
טוב אז בקיצר אתמול אני ברוב חוצפתי פרצתי לכרטיס אישי של רוני ושיניתי לה חתימה!!!! אוייי ואבוייי לי!!!!
אז בוקר טוב לכולם...

SilentB

New member
תשובות

את\ה סובל\נהנה מפיצול אישיות או מצפון?: אין פיצול,אין מצפון, ואין רגשות לא בסקר אבל מה איכפת את\ה מדבר\ת אל עצמך בקול רם?: לא מישו פעם תפס אותך?: לא תפסת מישו מדבר אל עצמו?:את אח שלי הקטן כל הזמן מה הוא\היא אמר\ה על זה? כלום הבא דוגמא של שיחה קצרה בינך לבין פיצולך\מצפונך: אין פיצול

........ ../images/Emo13.gif

בטח שאני סובל מ-מצפון לפעמים אני מדבר אל עצמי
בטח ! לא חושב..... מה לעשות עכשיו ? - אולי ...... - לא, לא כדאי - .......... חחחחחחחח

icודליה

New member
תשובות

מצפון מן הסתם
לא בקול רם, אבל הייתי מדברת לעצמי באנגלית, כי חשבתי אם מישהו ישמע אותי הוא לפחות לא יבין אותי.
חבר שלי (לא רציני...חחח בכיתה ג'...) וחברה שלי עקבו אחרי בדיוק אחרי יום חרא שהיה לי והקשיבו לי.... ואז בטעות לא דיברתי באנגלית....
לא
הוא היה קופא במקום ופרצופו היה הופך לעגבניה!
אוף לא יודעת! באמת היית משועממת הא?

be a bee

New member
**שלי**

את\ה סובל\נהנה מפיצול אישיות או מצפון? רק מצפון את\ה מדבר\ת אל עצמך בקול רם? לא מישו פעם תפס אותך? לא תפסת מישו מדבר אל עצמו? (לצערי) לא מה הוא\היא אמר\ה על זה? כלום הבא דוגמא של שיחה קצרה בינך לבין פיצולך\מצפונך.. : *מחייגת* -הלו -שלום,אפשר את מצפון? -הוא לא בבית -אוקיי, ביי -ביי *ניתוק*

rAmikube

New member
שלייי

את\ה סובל\נהנה מפיצול אישיות או מצפון? אה...לא חושב... את\ה מדבר\ת אל עצמך בקול רם? לפעמים...כשאני ממש עצבני או שמח... מישו פעם תפס אותך? לא. וגם אם כן - זו דרך חיים שלפעמים צריך לחיות ככה, אבל לא בוטות. תפסת מישו מדבר אל עצמו? כן, כלומדים בספריה או כשקוראים ספר או כשחושבים. מה הוא\היא אמר\ה על זה? כלום. הבא דוגמא של שיחה קצרה בינך לבין פיצולך\מצפונך..: למה אני חי?ככה. למה לומדים?בשביל העתיד. מזה עתיד? כסף. משהו כזה...

למעלה