סקר

תשובות ופירוטים..

אנג´ל פספס את ההזדמנות שלו, על כמה שאני אוהבת את הרעיון של באפי אנג´ל כמו כל סטאר קרוס לאברית (שתמיד מייחלת לנצחיות הקרוסיות) בשבילי זה פשוט כבר לא זה. אם אוז יחזור, זה יהיה סתם. טארה וווילו זה נהדר ביחד, הם זוג חמוד. אוז יפריע בשתיקותיו. דרוסילה- אחרי ה- poor spike, even I can`t help him, דרוסילה היא משוגעת (וכמובן, זה מה שאוהבים בה), אבל גם משוגעת צריכה איזה מישהו קצת שפוי שיטפל בה. אנג´ל לא בנמצא וספייק, טוב, הוא לא אופציה מאז crush, אז או שיצרפו לה מישהו חדש רע ונחמד מאוד שנתאהב בו מייד, או שלא יחזירו ונהנה לצפות בפרקים ישנים בהופעתה, זכר לזמנים טובים. דרלה בבאפי היתה טפשה, אנג´ל עושה אותה מתוחכמת, ובדיוק שם היא צריכה להיות, כי זה אנג´ל שמוציא ממנה את מה שאוהבים בדמות שלה . ריילי- A BIG NO, לא יודעת אם אני צריכה לפרט כמה בהתחלה חיבבתי אותו ולאט לאט הוא עבר תהליך של שיעמום מצידי ואז שנאה תהומית, דמות החבר הטוב והמושלם לגמרי מיצתה את עצמה איפהשהו בסוף העונה הרביעית. קורדיליה או פיית´. אם קורדיליה תעשה הופעת אורח- מה טוב. אבל קורדיליה היא כבר די רצינית עכשיו באנג´ל, היא לא הביצ´ית של המחזור, למרות שעדיין ´יש לה את זה´ הרבה דברים השתנו מאז שהיא עזבה, ואני לא בטוחה כמה היא תשתלב בסקוביז, אבל אם היא תקפוץ לפרק ותעזור להם עם איזה ´חזיון´, למה לא. פיית´- כן כן כן. מאז JUDGEMENT באנג´ל , שהיא עשתה סוף נהדר לפרק, היא לא נראתה באופק, וזה חבל . צריך לראות מה קורה איתה, היא לא יכולה להישאר בבית הסוהר לנצח. היא פיית´. ולא אכפת לי אם היא תהיה רעה או טובה, הופעה של פיית´ תמיד מבטיחה פרקים טובים. ואל.

Digi Lista

New member
כמה מקורית אני אהיה...

כשאני אגיד שאני ממש אשמח שאנג´ל יחזור, אנושי או לא!, אני מתה עליו!

Marsha Figg

New member
אתם יודעים מה אני חושבת?

אולי כל הקטע ההוא שאנג´ל בא אל באפי אחרי שאמא שלה מתה נועד קצת לגרום לאנשים לוותר קצת על חלום הבאפי
אנג´ל. כלומר, הם הראו את אנג´ל משתלב בחיים החדשים והשונים של באפי, והראו שהוא קצת לא התאים שם. אבל לפי מה שאני רואה פה עכשיו, זה לא בדיוק הלך להם
.
רחלי

resputin

New member
דרו,

ומדוע לא דרו? דר והינה דמות מצויינת. עזבו את מחלת הנפש שלה, את חוסר היציבות ואת הרציחות הברוטליות- שאגב, מה שעושה את הדמות לכ"כ מוצלחת, דרו הינה "ישועה" לכל הרוע.

אנג´ל. כמובן!

האחד והיחיד בשביל באפי, בעל פני המלאך, והנשמה המופלאה... אחחח כמה שהוא חסר. הייתי גם מאוד שמחה לראות את אוז.... וכמובן קורדי
בכלל, לקאסט המקורי, או הכמעט מקורי (אוז לא היה מהעונה הראשונה אלא מהעונה השניה) תמיד תשאר פינה חמה (מאוד) בליבי

ANGEL N

New member
ברור שאנג´ל אבל זה בעיה כי אז...

לא תהיה את הסידרה המעולה אנג´ל. אני לא מוכן לוותר על הסידרה הזאת אפילו למען באפי ואנג´ל ביחד. תני לי עוד כמה עונות של "אנג´ל" וא"כ תחזירו את אנג´ל לבאפי

ד י י ז י

New member
שיעשה את שיתהן...

למרות שזה דיי בלתי אפשרי.. אבל שיופיע בבאפי.. אולי פחות ממה שאנחנו רגילים אבל שיופיע!

sprites_touch

New member
החלטה קשה...

הצטמצמתי ל שלוש דמויות. אוז- לא דווקא שיחזור לווילו, אלא פשוט יחזור לסקוביז (הוא הרוויח את התואר לדעתי), הוא פשוט "קול" והוא ווילו מספיק בוגרים (בניגוד לזנדר וקורדי) כדי להסתדר ואפילו להיות חברים, לפחות ככה אני תופס את הדמויות. דארלה, מאד אהבתי אותה באנג´ל, אולי באמת רק שם היא מבריקה, אולי החזרה בתור בת אדם שינתה אותה, בכל מקרה היא דמות מעניינת וקצת יותר יציבה מדרו. אחרונה חביבה, פיית´, היא פשוט טובה, ה"ילדה" הזו יודעת לחיות ולהנות והדמות שלה פשוט טובה לדרמות. מבחינתי שכולן יחזרו, זה יהייה מעניין.

למעלה