אני לא מתה על ניקו...(על השחקן עצמו לא על התפקיד) ואני נורא אוהבת את דייגו גרסיה...אבל שונאת את מרכוס עם המשקפים המעצבנות האלו...אבל בלי הוא חתיך... אבל אני מתה על: בבבבבבננננננננננחחחחחחמממממממממיייייייייןןןןןןן רררררווווווחחחחחחחסססססס!!!!!!!!!!!!
סססססססססתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםם....נראה לכם ברוררר שמרקוס לפני בנחמין אהבתי את מרקוס הכי בעולם שפטו הייתה עם ברקודה..הייתה חולמת עליו בלילות(חולנית)...גם עכשיו אני חולה עליו..
הוא מכוער ברמה לא כמו דייגו(אני קוראת לו דייגו ורק דייגו כי שאני שומעת את השם מרקוס זה מזכיר לי-ילד נורא יפה שמכערים אותו עם משקפים וזה מעצבן!!!)... נילי תודה על התמונה...אבל שימי עוד...בבקשה זה לא עושה לך כלום מתחננת...על תתקמצני...בבקשה שימי עוד...
אמרתי שאני אוהבת אותו וזה נראה לי מין קללונת.... גם לא בא לי שנילי תכעס עלי ואני גם רוצה שהיא תתן לי תמונות...והיא לא נותנת לי... אז נילי בפעם אלף ןשתים...תשימי תמונות בבקשה!!!!!!!!!!!!
לא היתכוונתי לזה...אני אמרתי שאני לא רוצה שתכעסי עלי!!!!!! ובנוסף:אני גם רוצה תמונות... ססססססללללללליייייייחחחחחחחחההההההההה עם פגעתי בך!!!!!!!!!! לא היתכוונתי....באמת שלא אני נורא אוהבת את דייגו ואני גם לא רוצה לקלל אותו!!! תודה על התמונה!!! שימי עוד: