סקר

לנצח nir

New member
../images/Emo26.gifסקר../images/Emo36.gif

בנחה או פליפה צריכים להשתפר במשחק שלהם
רז צריך להתייחס יפה יותר לכולם
לשנות סקרים פעם בשבוע או בחודש?
קמילה או לואיסנה צריכות לשפר את הבכי שלהן
זה הכל לבינתיים. אני חושב

Tinkerble

New member
אמממ.....

1. בנחה לא, פליפה-כן! 2. כן! 3. שבוע 4. מיה בהחלט כן! קמילה- לא ממש יודעת....

Harmania

New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo36.gif

כן! דחוף! בנחה לא ממש, אבל פליפה כן!
אמממ... לא לכולם, רק אלי! סתם, כן!
כן! ולא רק את הבכי, את המשחק כו-לו!
יופי. תודה. נהניתי מאוד (?)

שאלה קשה

צליל... אל תשווי אפילו מרקיטוס לשלטון מרקיטוס לשלטון מרקיטוס לשלטון אהובי לתמיד שולט ניקו? אין פה מה להשוות בכלל!

חגית756

New member
אמממ......

אני לא מתה על ניקו...(על השחקן עצמו לא על התפקיד) ואני נורא אוהבת את דייגו גרסיה...אבל שונאת את מרכוס עם המשקפים המעצבנות האלו...אבל בלי הוא חתיך... אבל אני מתה על: בבבבבבננננננננננחחחחחחמממממממממיייייייייןןןןןןן רררררווווווחחחחחחחסססססס!!!!!!!!!!!!

קארין14

New member
דווקא אני חושבת שניקו יותר חמוד...

סססססססססתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםם....נראה לכם ברוררר שמרקוס לפני בנחמין אהבתי את מרקוס הכי בעולם שפטו הייתה עם ברקודה..הייתה חולמת עליו בלילות(חולנית)...גם עכשיו אני חולה עליו..

חגית756

New member
תשובות

לא שניהם משחקים מצוין...
נראה לי שכן...שיענה לתשובות של כולם...
כל פעם בשבוע זה נורא נחמד הסקרים האלה...
לואיסנה-כן היא לא כל כך בוכה טוב...קמילה-לא יודעת כי עדין לא ראיתי אותה בוכה במורדים...אבל בקטנטנות היא בוכה יפה...שלואיסנה תבכה עם יותר רגש...

חגית756

New member
אז מה חשבת?! מי אוהב את ניקו?????

הוא מכוער ברמה לא כמו דייגו(אני קוראת לו דייגו ורק דייגו כי שאני שומעת את השם מרקוס זה מזכיר לי-ילד נורא יפה שמכערים אותו עם משקפים וזה מעצבן!!!)... נילי תודה על התמונה...אבל שימי עוד...בבקשה זה לא עושה לך כלום מתחננת...על תתקמצני...בבקשה שימי עוד...

Harmania

New member
חגית, רעיון...

אולי תקראי לו מר-כוס...? שעת האטרף משולבת עם שעמום של 21:52 הגיעה!!!

חגית756

New member
הראיון נורא יפה...אבל...

אמרתי שאני אוהבת אותו וזה נראה לי מין קללונת.... גם לא בא לי שנילי תכעס עלי ואני גם רוצה שהיא תתן לי תמונות...והיא לא נותנת לי... אז נילי בפעם אלף ןשתים...תשימי תמונות בבקשה!!!!!!!!!!!!

חגית756

New member
לאאאאאאא מה פתאום!!!!! נילי כנסי!!!

לא היתכוונתי לזה...אני אמרתי שאני לא רוצה שתכעסי עלי!!!!!! ובנוסף:אני גם רוצה תמונות... ססססססללללללליייייייחחחחחחחחההההההההה עם פגעתי בך!!!!!!!!!! לא היתכוונתי....באמת שלא אני נורא אוהבת את דייגו ואני גם לא רוצה לקלל אותו!!! תודה על התמונה!!! שימי עוד:
...

חגית756

New member
בסדר לא אמרתי שהוא כ"כ מכוער...

פשוט מר-כוס (ישום הרעיון של דנה-סליחה נילי)... פשוט דייגו בהרבה יותר יפה ממנו!!!!!!!!!!!!!וחתיך...

SK 3100

New member
../images/Emo36.gifתשובות../images/Emo88.gif

מספר 1: לא, הם משחקים טוב לדעתי.
מספר 2: לא יודע, תשאל אותו.
מספר 3: שיניתי, אם לא שמת לב.
מספר 4: קמילה כן, זה ממש לא אמיתי.

למעלה