סקר
סקר

../images/Emo26.gifסקר../images/Emo26.gifסקר

אשמח אם תענו לי על סקר קטן שאני עושה אני סטודנטית לעיצוב ואני מנסה לבדוק הרגלים של חובבי עיצוב. אז השאלות הן: 1.באיזה עיר את/ה גר? ומה גילך? 2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים? 3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב? (מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים וכו' ואם אפשר גם לפרט) 4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים? (רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) ואם כן אז היכן? זהו. תודה רבה. אפשר גם לענות חלקית למי שלא מתחשק לענות על הכל.

Cut Up Angel

New member
עונה

1.באיזה עיר את/ה גר? ומה גילך? הוד השרון.14. 2.גר עם ההורים? 3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב? (מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים וכו' ואם אפשר גם לפרט)קניונים(מרגלית וערים),בת"א..(עזריאלי/דיזינגוף)-בשבילי זה מקום אהוב ולא סתם קניון.וסתם להסתובב בחוץ. 4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים? (רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) ואם כן אז היכן?לא.

noni2222

New member
הנה

1.באיזה עיר את/ה גר? ומה גילך? מלבורן (באוסטרליה) בת 14. 2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים? עם ההורים 3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב? (מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים וכו' ואם אפשר גם לפרט) קנויונים בעיקר. (צ'אדסטון הקניון המרכזי). ברחובות של חנויות (משו כמו שנקין) יש פה הרבה כאלו. ובחנויות גדולות כמו target או kmart. 4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים? (רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) ואם כן אז היכן? לא ממש. אני בעיקר קוהנ מה שמוצא חן בעיני. בבגדים אני לפעמים קונה דברי מעצבים אבל בדרך כלל מה שנוח לי ומה שיפה בעיני.

ady18

Well-known member
תשובות

1.באיזה עיר את/ה גר? ומה גילך?21 ראשון 2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים?הורים 3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב? (מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים וכו' ואם אפשר גם לפרט)מועדנים פאבים קניון ים 4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים? (רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) ואם כן אז היכן?כן בעיקר בגדים בקניון לרוב

[[[[[:

.באיזה עיר את/ה גר
ומה גילך
תל אביב ואני בת 13 2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים
אני בת 13 אז עם ההורים..
3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב
(מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים וכו' ואם אפשר גם לפרט)
קניונים 4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים
(רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) ואם כן אז היכן
אממ.. לא ממש

תשובות שיליי:

1.באיזה עיר את/ה גר? ומה גילך?ראשון לציון, 12 וחצי 2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים?עם ההורים. 3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב? (מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים
וכו' ואם אפשר גם לפרט) 4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים? (רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) ואם כן אז היכן?כה ברור,בחנויות של מותגים,בקניון,בדוכנים וכו'.

®NuLy®

New member
עונה

1.באיזה עיר את/ה גר? ומה גילך? ירושלים עוד חודש 15 2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים? הורים 3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב? (מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים וכו' ואם אפשר גם לפרט)קניון מלחה או סתם להתסתובב עם חברים 4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים? (רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) ואם כן אז היכן? לא...

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

1. ת"א, אני בת 15 2. עם ההורים 3. נוהגת להסתובב במועדונים [דום] ובקניונים [דיזנגוף סנטר, עזריאלי] 4. אישית לא רוכשת דברי מעצבים..

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה על הסקר

1.באיזה עיר את/ה גר? ומה גילך? אשדוד ואני בת 19 וחצי 2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים? אני גרה עם אמא שלי 3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב? (מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים וכו' ואם אפשר גם לפרט) בתי קפה, וקניונים 4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים? (רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) ואם כן אז היכן? לא, אני לא קונה בגדי מעצבים או מותגים... אני קונה דברים שמוצאים חן בעיני

בלופ../images/Emo3.gif

אשמח אם תענו לי על סקר קטן שאני עושה אני סטודנטית לעיצוב ואני מנסה לבדוק הרגלים של חובבי עיצוב. אז השאלות הן: 1.באיזה עיר את/ה גר? ומה גילך? 20,באיזור ת"א 2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים? עם ההורים 3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב? (מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים וכו' ואם אפשר גם לפרט) ממ.. בתי קפה, קניונים ולעיתים יותר רחוקות פאבים 4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים? (רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) ואם כן אז היכן?ממ לא ממש זהו. תודה רבה. אפשר גם לענות חלקית למי שלא מתחשק לענות על הכל.

בלופ../images/Emo3.gif

אשמח אם תענו לי על סקר קטן שאני עושהאני סטודנטית לעיצוב ואני מנסה לבדוק הרגלים של חובבי עיצוב.אז השאלות הן: 1.באיזה עיר את/ה גר? ומה גילך? 20,באיזור ת"א 2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים? עם ההורים 3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב? (מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים וכו' ואם אפשר גם לפרט) ממ.. בתי קפה, קניונים ולעיתים יותר רחוקות פאבים 4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים? (רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) ואם כן אז היכן?ממ לא ממש זהו. תודה רבה. אפשר גם לענות חלקית למי שלא מתחשק לענות על הכל.

s e c r e t s1

New member
תשובות:

1. דרום.. בת 16 2. גרה עם ההורים 3. מועדונים, בתי קפה, קניניונים בעיקר מסעדות :) אוכל :) 4. לא.. יקר מדי לכיס שלי :) אבל משתדל להתאים לסגנון שלי.

A m i n a d a v

New member
תשובון

1) רמת גן, 17 וחצי 2) עם ההורים 3) בתי קפה, ברים 4) לא בהצלחה בעבודה

Honey432

New member
אנייי

1.באיזה עיר את/ה גר?חיפה ומה גילך?15 2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים?עם ההורים 3. איפה את/ה נוהג/ת לבלות ולהסתובב? (מועדונים, בתי קפה מוזאונים, גלריות, קניונים וכו' ואם אפשר גם לפרט)מועדונים, קניונים ובחוץ
4. האם את/ה נוהג לרכוש דברי מעצבים? (רהיטים, בגדים, אביזרי אופנה, חפצים ועוד) ואם כן אז היכן?אני קונה כל מה שאני אוהבת.

Danielle b3

New member
../images/Emo159.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

1.באיזה עיר את גרה
ומה גילך
בת 12 , מבת חפר
2. גר בשכירות / דירה שלי / גר עם ההורים
עם ההורים
3. איפה את נוהגת לבלות ולהסתובב
לפעמים אני בקניון עם המשפחה או עם חברים, ובדרך כלל בימי שישי יש פגישות שכבה ומסיבות
בת מצווה
4. האם את נוהג לרכוש דברי מעצבים
אמ... לא

למעלה