סקר חדש

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo26.gif סקר חדש ../images/Emo36.gif

מחקרים אשר בוצעו בארה"ב מצביעים על כך שאישה תבקר בממוצע אצל שבעה רופאים עד שתאובחן עם אנדומטריוזיס/אדנומיוזיס. אצל כמה רופאים את ביקרת עד שאובחנה המחלה? אבקש כי תענו על הסקר אשר נמצא בקטגורית "סקר" בשורה הכחולה למעלה. גם הקוראות הלא פעילות מוזמנות. תודה, רומיה

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo221.gif הערה ../images/Emo221.gif

במידה ואתן לא מצליחות להכנס לסקר בשורה הכחולה, ניתן להכנס אליו דרך העמוד הראשי של הפורום (עמוד הפתיחה). תודה

ר ו מ י ה

New member
לא- רק רופאים קונבנציונלים

שהתפקיד שלהם הוא לאבחן את החולים שלהם באופן ראוי ונכון.

נעמי 17

New member
אההה אז סקסולוגים לא?../images/Emo2.gif

כי רשמתי 29 ועכשו את משנה את החוקים!!!

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo12.gif 29 ?! אאוטצ', אאוטצ,' אאוטצ' !

בהנחה שהסקסולוגים הם גם רופאים, הספירה חוקית לחלוטין. בכל אופן נראה לי שאיתם או בלעדיהם את זוכה ב-
אלא אם כן מישהי תבוא ותחלוק על הזכייה עם מספר מרהיב אף יותר מ- 29 (אאוטצ')!

נעמי 17

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ניסיתי להתבדח............ זה היה בכאילו כזה, לא פגשתי סקסולוג בחיי. כנראה שאצלנו הכל יכול להיות אה? המספר שרשמתי הוא מעל 10 והכוונה היתה ל 14.

ר ו מ י ה

New member
טוב נו, גם אאוטצ' לא קטן ../images/Emo3.gif

ומי יודע, הרי שלחו אותך לפסיכולוג, איך פספסו גם סקסולוג?!?! בעיני פאשלה רפואית רצינית...

גם אני מעל 10 = 12

ולאור מצב הזכרון שלי היום יכול מאד להיות שנשמטו מזכרוני כמה "פועלים"

7 בנעוריי שהצליחו לייאש ולבייש אותי

התביישתי והסתתרתי במחילתי מספר שנים, אח"כ פניתי לרפואה האלטרנטיבית שדווקא הבינה והבטיחה הרבה אבל לא קיימה בגרוש. אח"כ המצב ממש החמיר והתפרץ לרופאים בפרצוף כך שלא יכלו להתעלם מזה. כשזה התפרץ לא חשבו שזה קשור למחזור החודשי, ולכן ההתייחסות היתה מרשימה ביותר, פתאום התייחסו לסבל שלי כדבר חריג ולא מובן מאליו, היה דווקא נחמד להיות בסיטואציה הזו לאחר שנים של התעלמות!! עד שגילו את האנדו לפחות 7 גאונים נוספים. סה"כ = 14.

למעלה