סקר הזוי...

../images/Emo26.gif סקר הזוי... ../images/Emo36.gif

חוויתם פעם טראומה?
הייתם מתנגדים לצאת עם מישהו/י שעבר/ה טראומה?
אתם חושבים שטראומות זה דבר שיכול לחלוף?
יכולים להיות 2 אנשים שונים שחוו חוויה מסויימת ולאחד זה יהיה טראומה ולאחר לא?

EdisonGirl

New member
בשורה שמעל לשם הפורום...

איפה שכתוב "ראשי", "טאגליינס", "קישורים" וכאלה.. יש שם "לוח אירועים". כנסי.

יאאאאאאא איזה חמודים!!

אף פעם לא שמתי לב ללוח ארועים הזה.. יש עוד משהו שאני מפסידה?
(הבאתי בכוונה 2, אחד לכל אחד, לא לריב ילדים
)

EdisonGirl

New member
אה, ותוסיפי עוד אחד בשביל דייוויד..

כי הוא פשוט מתוק! אחד לא מספיק.

ebi83

New member
מה הזוי בזה??

חוויתם פעם טראומה? כן, אבל לא כ"כ רצינית(ואין מצב שאני מפרט
) הייתם מתנגדים לצאת עם מישהו/י שעבר/ה טראומה? לא אתם חושבים שטראומות זה דבר שיכול לחלוף? אפשר להתגבר על טראומה, אבל זה תמיד ישאיר סימן. יכולים להיות 2 אנשים שונים שחוו חוויה מסויימת ולאחד זה יהיה טראומה ולאחר לא? בוודאי, כי הכל תלוי בתפיסה.

Shaycus

New member
הנה

לא חויתי אני.. חברה שלי איבדה את אמא שלה לפני שנתיים, אני חושב שזה נחשב טראומה.. זה לא רק שיכול לחלוף, זה חייב לחלוף כדי להמשיך בחיים.. אבל כן בהחלט יש אנשים שלא מתגברים על זה וזה משאיר צלקת לכל החיים והם פשוט שונים עד לטראומה ומאז הטראומה.. לא יודע לענות על הרביעית לא הייתי שם

כל פעם שאני נכנס לכאן .. ורואה את הרמה ה"גבוהה" של הכתיבה פה אני מקבל שוק ונכנס לתראומה ... ../images/Emo3.gif

דוVשה

New member
שאני אבין,

תראומה זו מילה שלומדים ברמות גבוהות של למידה - או - טראומה? כי יכול להיות שמעבר לרמות הגבוהות של הכתיבה נדבקת גם ברמות מסויימות של איות מילים, אבל רק בגבוהות That is.

האמת,

טראומה זו לא מילה בעברית, אז אפשר לכתוב אותה גם כך... למרות שהמילה הזאת כבר די נתפסה כ"טראומה" ולא "תראומה". <ד"ר מישי קור>

דוVשה

New member
אכן,

גם אימפוטנט זו לא מילה בעברית, אני עדיין לא רואה מישהו שכותב אימפותנת כי אפשר לכתוב את זה גם ככה. בעצם, אולי ברמות הגבוהות כן.

שני דברים לי אלייך ... קודם כל אני דיסלקט ונוטה לשגות באות פה ושם ... ושנית המצב פה כלכך בקאנטים שזה כבר מעבר לטראומה .. זה כבר תראומה ../images/Emo3.gif ואולי עוד משו קטן עבור מישהי20 .. זה היה חצי בצחוקים וחצי בציניות .. לא לקחת את זה קשה או באופן אישי ... ../images/Emo3.gif

למעלה