סקרררררר

../images/Emo26.gifסקרררררר../images/Emo36.gif

אם אנחנו באווירה של סקרים אז..:
סקרררררררררר
**
אני ממציאה אותו על המקום אז סלחו לי אם זה יוצא דפוק
**
שמכם בישראל
גילך בישראל
באיזה כיתה
מקום מוגריך בישראל
יש חבר\ה
מה כבר עשיתם ביחד
כמה חברים\ות היו לך כבר
האם את\ה בתול\ה
כמה אחים ואחיות יש לך
בני כמה
האם את\ה בקשר טוב איתם
האם את\ה בקשר טוב עם הוריך
באיזה גיל אימך ילדה אותך
באיזה תאריך נולדת
מה המזל שלך
מהו הצבע האהוב עליך כיום
מה את\ה חושב\ת על הצבע ורוד
מה את\ה חושב\ת על הצבע שחור
איזה חג את\ה הכי אוהב\ת
מה אתם מחפשים בבני זוג(מבחינת פנימיות+חיצוניות)
מה יותר שוב לך-חיצוניות או פנימיות
האם ראית את הסרט "מאטריקס" הראשון
האם ראית את הסרט "מאטריקס" השני
מה אתם עושים כשמשעמם לכם
איך את\ה מתכונן\ת למבחנים (אם אתם מתכוננים בכלל...)
האם את\ה טוב בלימודים
זהההההההההההההההו..תהנו

love amor

New member
יו כמה סקרים יש בפורום הזה...../images/Emo3.gif

שמכם בישראל עדי גילך בישראל 16 באיזה כיתה י' לצערי.. מקום מוגריך בישראל חולון יש חבר\ה לא מה כבר עשיתם ביחד ?? כמה חברים\ות היו לך כבר לא עניינכם חח האם את\ה בתול\ה כנ"ל כמה אחים ואחיות יש לך אין,אני בת יחידה.. בני כמה ?? האם את\ה בקשר טוב איתם ?? האם את\ה בקשר טוב עם הוריך כן באיזה גיל אימך ילדה אותך 32 באיזה תאריך נולדת 18.3.87 מה המזל שלך דגים מהו הצבע האהוב עליך כיום אדום מה את\ה חושב\ת על הצבע ורוד ברבי כזה.. מה את\ה חושב\ת על הצבע שחור שולט! איזה חג את\ה הכי אוהב\ת פסח כי יש חופש ארוך מה אתם מחפשים בבני זוג(מבחינת פנימיות+חיצוניות) אממ... מה יותר שוב לך-חיצוניות או פנימיות פנימיות האם ראית את הסרט "מאטריקס" הראשון חצי והיה משעמם האם ראית את הסרט "מאטריקס" השני לא,חבל על הכסף מה אתם עושים כשמשעמם לכם הרבה דברים,רוצים שאני יפרט?פתחו סקר חדש איך את\ה מתכונן\ת למבחנים (אם אתם מתכוננים בכלל...) אממ..שיטות מוזרות יש לי חח או שאני מלחינה אותם,כי קל לי לזכור שירים בע"פ או שאני עושה שליפים זהו בעיקרון.. האם את\ה טוב בלימודים בינונית

dont cry

New member
תשובות

שמכם בישראל? חסוי גילך בישראל? 17 באיזה כיתה? יא מקום מוגריך בישראל? צפון יש חבר\ה? לא מה כבר עשיתם ביחד? כשהיה עשינו כמה חברים\ות היו לך כבר? הרבה האם את\ה בתול\ה? לא כמה אחים ואחיות יש לך? 1 בני כמה? 12 האם את\ה בקשר טוב איתם? כן האם את\ה בקשר טוב עם הוריך? עכשיו לא ממש באיזה גיל אימך ילדה אותך? 20 באיזה תאריך נולדת? 28.8 מה המזל שלך? בתולה מהו הצבע האהוב עליך כיום? סגול מה את\ה חושב\ת על הצבע ורוד? לא משהו מה את\ה חושב\ת על הצבע שחור? צבע יפה איזה חג את\ה הכי אוהב\ת? לא יודעת... מה אתם מחפשים בבני זוג(מבחינת פנימיות+חיצוניות)? שיראה טוב, שיהי לו אופי טוב, שניסתדר מה יותר שוב לך-חיצוניות או פנימיות? תלוי... האם ראית את הסרט "מאטריקס" הראשון? כן האם ראית את הסרט "מאטריקס" השני? לא מה אתם עושים כשמשעמם לכם? גולשת באינטרנט איך את\ה מתכונן\ת למבחנים (אם אתם מתכוננים בכלל...)? לומדת הרבה האם את\ה טוב בלימודים? כן

למעלה