סקררררררר טוב, סקר בלי בלבולי מוח! מה עדיף: בריכה או ים? כולללם להצביע
R rAmikube New member 25/7/03 #1 ../images/Emo26.gifסקררררררר טוב, סקר בלי בלבולי מוח! מה עדיף: בריכה או ים? כולללם להצביע
† † Cold as death † New member 25/7/03 #2 ים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!../images/Emo58.gif דפנטלי ים! היום בערב תוכלו למצוא אותי בבת גלים ולפעמים גם בחוף דאדו...
ים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!../images/Emo58.gif דפנטלי ים! היום בערב תוכלו למצוא אותי בבת גלים ולפעמים גם בחוף דאדו...
Z zvozda4ka New member 25/7/03 #5 התשובה שלי../images/Emo26.gifים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif
התשובה שלי../images/Emo26.gifים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif
L LuLiLoPiLaTo1 New member 25/7/03 #6 בריכהההההההה../images/Emo45.gif מי צריך את כל החול הזה שנכנס לפעמים במקומות הלאאאא רצויים... אני עדיין אוהבת ים -אבל פחות
בריכהההההההה../images/Emo45.gif מי צריך את כל החול הזה שנכנס לפעמים במקומות הלאאאא רצויים... אני עדיין אוהבת ים -אבל פחות
S Snow Yte New member 26/7/03 #9 בריכה רולז../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif האמת... שהייתי בקיץ הזה יותר בים ( ) מאשר בבריכה... אבל שיהיה...
בריכה רולז../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif האמת... שהייתי בקיץ הזה יותר בים ( ) מאשר בבריכה... אבל שיהיה...
R rAmikube New member 27/7/03 #11 סיכוווווווווווום תיקו! מצב לא ייאמן...אבל! אני לא הבעתי את דעתי האישית ולכן אני מעדיף שזה יהיה תיקו ושעכשיו אני לא יבחר משהו מסויים...
סיכוווווווווווום תיקו! מצב לא ייאמן...אבל! אני לא הבעתי את דעתי האישית ולכן אני מעדיף שזה יהיה תיקו ושעכשיו אני לא יבחר משהו מסויים...
K kipodina New member 27/7/03 #12 אני רוצה להביע את דעתי בריכה כי בים יש מדוזות, ו.................תינוקות מעצבנים שזורקים עלי חול...מדכא.. ובבריכה אין מדוזות ולשרצים הקטנים האלו יש בריכה משלהם וכך אני לא צריכה לסבול אותם..
אני רוצה להביע את דעתי בריכה כי בים יש מדוזות, ו.................תינוקות מעצבנים שזורקים עלי חול...מדכא.. ובבריכה אין מדוזות ולשרצים הקטנים האלו יש בריכה משלהם וכך אני לא צריכה לסבול אותם..