סקרים

Mr Peiser

New member
../images/Emo26.gif סקרים ../images/Emo36.gif

שבת שלום וערב טוב לכולם! בערך חודש היה לכם כדי להצביע בסקר הקודם. את תוצאות הסקר תוכלו לראות כאן: http://www.tapuz.co.il/forumspolls/PollForumsResults.asp?PollID=3566 ועכשיו לסקר החדש של החודש- כמה אתם לוקחים? (איזה מרווח את לוקחים ביד אחת?) אז הצביעו והשפיעו!

seafox

New member
חחח...איזה כיף לי,בינתיים אני הכי

הרבה... בעיקרון אני עושה מדו עד פה אבל בקושי.מדו עד מי אני עושה די בקלות.

כנ"ל ../images/Emo13.gif

דו עד פה בקושי. מה שמוזר זה שאני תופס ביד ימין יותר מביד שמאל, ובדרך כלל זה ההיפך.

אחלה רעיון

הבעיה שאין אף אפשרות שמייצגת אותי...
אני מגיע מדו עד סול וביד שמאל (אף פעם לא שמתי לב שהיא יותר גדולה) אני אפילו מצליח לגעת בלה אבל אז אני חייב ללחוץ על עוד קלידים אז כנראה שזה לא נחשב...

Mr Peiser

New member
וואלה ברצינות כל כך הרבה?!

הכי הרבה שאני ראיתי בעינים שלי במציאות זה אוקטבה פלוס שלוש..

SmellyOne

New member
אעעעע! :)

מפחיד! איך בדיוק דו עד סול (ואני מניחה שסול באוקטבה הבאה...) כל הכבוד לך! אני מסוגלת דו עד רה, אבל לי מותר. אני פיצית.

כן, ברצינות...

זה עד כדי כך מפתיע? חשבתי שיהיו כאן עוד כאלה. אני מכיר כמה אנשים שמגיעים עד פה וההבדל לא כל כך גדול...

מיכלוש7

New member
אוף... לא פייר!!! ../images/Emo46.gif

יש לי ת´ידיים הכי קטנות בעולם!!!
לא משנה כמה אני מותחת אותם הם מגיעות רק מדו עד דו!!! טוב... מדו עד דו וחצי... אפשר אפילו אולי לקרוא לזה מדו עד רה... אבל לא יותר!!! מה לעשות עם זה???

four seasons

New member
לאלו שרשמו אוקטבה + 3

ואווווווו אני מצליח בקלות אוקטבה + 1 מסתדר עם אוקטבה + 2 לגבי אוקטבה + 3 אני גם יכול אבל במאמץ ובמתיחת שיא ואני לא מאמין שאני יסתדר במהלך נגינה שמצריכה לגטו.

לא הרבה יחסית אליכם!

אוקטבה + 2 ביד ימין ואוקטבה + 1 ביד שמאל. האאא.
המורה שלי למוזיקה בביה"ס אמרה לי שהידיים שלה ממש קטנות ובגלל זה היא לא יכלה לנגן על פסנתר... באיזה שיעור אחד ראיתי אותה ספטימה וממש מתאמצת... איזה מוזר זה.

סתם אנקדוטה...

למורה שלי יש חבר שהוא גם פסנתרן, ולפי מה שהמורה שלי מספר הוא בן אדם ענק, בגובה של איזה שני מטר, והוא תופס מדו עד סי במול! אומרים שליסט בעצמו תפס "רק" מדו עד לה...
אבל בכל מקרה, כמה שתופסים לא קשור לגודל היד או הגובה. אני יחסית גבוה, אבל האצבעות שלי קטנות, ועדיין אני תופס דו-מי, וכמעט דו-פה. זה הכל עניין של אימון האצבעות, והגמשה שלהן. תראו למשל את נגן הג´אז מישל פטרוצ´יאן (למי שמכיר) הוא היה פריפילגי (קצר גפיים) ואיך שהוא ניגן על פסנתר...

dark eyes

New member
מסוגל מדו עד פה

אני נוגע בסול אבל זה מותח לי צאוד את היד!!!. באחת היצירות שלי הייתי לעשות ממי ועד לה במול, ככה שמדו עד פה בהחלט אפשרי.

מאיה Ms

New member
אני מדו עד מי בקלות

אני מצליחה במאמץ גם מדו עד פה, אבל עד סול??!!!!אימלהההההה...

giladsh

New member
יש כאן ממש ענקים (או מתאמנים כבדים)

במתיחה אכזרית אני מגיע בקושי מדו עד מי...אבל כבר ראיתי אנשים עם ידיים כמו שלי שעושים את זה בקלילות, כנראה רק בגלל שהתאמנו מספיק.

לא בהכרח...

למשל אני, ממש קשה להגיד עלי שאני ענק ואני גם לא מתאמן הרבה ובדרך כלל לא מנגן יצירות שדורשות הרבה יותר מאוקטבה. פשוט נולדתי ככה, עם כפות ידיים גדולות וגמישות...

D.G OD

New member
אני דו עד פה בשתי ידיים.. אבל..

הידיים יורדות קצת מתחת לקלידים.. זה קשה להסביר.. בכל מקרה, נדיר שצריכים להגיע לאקורדים כאלו ועוד בשתי ידיים.. כי אם רק ביד אחת אז זה לא בעיה להעזר ולהביא את היד השנייה (בדרך כלל מביאים את הימנית)
מקסימום עושים קפיצות.. בברכה,

D.G OD

New member
אופס.. זה נראה כאילו אני צריך 2

ידיים כדי להגיע לדו עד פה
.. בכל מקרה התכוונתי שבכל אחת מהידיים אני יכול להגיע דו עד פה אבל בקושי. בברכה,

למעלה