נו טוב, משעמם
משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי לעבוד :] משהו רע שקרה לך השבוע: פספסתי אפטר פארטי של המסיבת סיום, כולם נהנו שיר שלא הפסקת לשמוע: גם הים נסוג של אפרת בן צור ואביתר בנאי להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : מוניקה סקס, טחנתי אותם יותר מדי בזמן האחרון :| סרט השבוע: ג'ון טאקר חייב למות, אבל רק בגלל שזה הסרט היחיד שראיתי :] תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי, אולי הסדרה היחידה שאני באמת עוקב אחריה ספר השבוע: צריך להתחיל לקרוא, סוף סוף יש זמן פנוי מאכל השבוע: הו! נודלס! אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שאתה כועס עליו השבוע: פיי..יש שניים אפילו :| מה התחדש אצלך השבוע : מה התחדש..קיבלתי חולצה מהעבודה? בילוי השבוע: מסיבת סיום שהייתה גרועה :| משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה עבודה עבודה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני צריך לעבוד לפחות 18 ימים בשבוע" (נו, קורה, גם לי
) מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: מממ.. אתבטל בבית כמו תמיד תמונת השבוע: נהה מנטרת השבוע: לא בקטע של מנטרות :| מסר לאומה: יהיה טוב
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : ממש ממש ממש משעמם לי
משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי לעבוד :] משהו רע שקרה לך השבוע: פספסתי אפטר פארטי של המסיבת סיום, כולם נהנו שיר שלא הפסקת לשמוע: גם הים נסוג של אפרת בן צור ואביתר בנאי להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : מוניקה סקס, טחנתי אותם יותר מדי בזמן האחרון :| סרט השבוע: ג'ון טאקר חייב למות, אבל רק בגלל שזה הסרט היחיד שראיתי :] תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי, אולי הסדרה היחידה שאני באמת עוקב אחריה ספר השבוע: צריך להתחיל לקרוא, סוף סוף יש זמן פנוי מאכל השבוע: הו! נודלס! אדם שעשה לך את השבוע: