סיכום שבוע

grace00

New member
../images/Emo26.gifסיכום שבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: אדם שאתה כועס עליו השבוע: מה התחדש אצלך השבוע : בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! :

grace00

New member
if you can't do the time, don't do the crime

heart of mine. משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה בילויים טובים, ושפגשתי סוף סוף את נועה אתמול אחרי הרבה שנים. משהו רע שקרה לך השבוע: שיחה עם החולשה הכי גדולה שלי שהרסה אותי שיר שלא הפסקת לשמוע: Nine Inch Nails - Something I can never have להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : רדיוהד סרט השבוע: הנבואה תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: אין אבל אני רוצה לקרוא את נקמה שוב מאכל השבוע: אתמול, הבשר היה מעולה ונשאר עוד המון!
אדם שעשה לך את השבוע: עדי, ליזי, ברית אדם שאתה כועס עליו השבוע: אותה אחת מה התחדש אצלך השבוע : הייתי במינרווה פעם ראשונה(?) בילוי השבוע: שלשום אצל ליז ואתמול עם עדי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקנות את ה50ממ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ליז, עדי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יש לי דפקה בגופיה" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: היום אהיה נוכחת במסיבת יום הולדת (מוקדמת) ל'אחותי', ולא יודעת מה אעשה אחכך אולי קוז'אק או סרט(ים). תמונת השבוע: מהמצעד מנטרת השבוע: if you can't do the time, don't do the crime מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : עוד שבוע של חוסר מנוחה

grace00

New member
תיקון! סרט השבוע : חסין מוות!

אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי בחיי. לכו לראות בקולנוע!

Shir FGS

New member
נושא. ../images/Emo11.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: על האש? היום בערב..? אדם שעשה לך את השבוע: הממ.... אין. אדם שאתה כועס עליו השבוע: היא. תמידי. מה התחדש אצלך השבוע : קניתי שני ספרים חכמת הבייגלה ואם יש גן עדן] בילוי השבוע: קריאה? למידה להסטוריה? בייביסיטר..? חחחח לא עשיתי הרבה השבוע... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם הבגרויות! + חתונה של בת דודה שלי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חן. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמיד זה נמחק לי אחרי שזה קורה.....
מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: אסיים הסטוריה! תמונת השבוע: זה. ששם. התאים לי לקטע שכתבתי בבלוג. מנטרת השבוע: "עוד מעט זה נגמר, עוד מעט זה נגמר.." מסר לאומה: דברים קורים עם סיבה! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : הרבה מאד כלום. כאילו ללמוד...

Shir FGS

New member
שיט, פספסתי...

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה פלג. משהו רע שקרה לך השבוע: הסטוריה. שיר שלא הפסקת לשמוע: קארמה פוליס בגרסא של פאניק. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : ברי נדמה לי. סרט השבוע: לא ראיתי סרטים הרבהזמן. תוכנית השבוע: בטלויזיה? האקס המיתולוגי, פרוייקט מסלול. ספר השבוע: אל תגלה של הרלן קובן.

dsol

New member
איך בכלל מלאכים בשמים_../images/Emo189.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ סוף סוף חזרתי לצייר
משהו רע שקרה לך השבוע: הסתפרתי קצת
שיר שלא הפסקת לשמוע: שירים של אוזי אוסבורן להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : אוזי אוסבורן/בךאק סאבאת סרט השבוע: לא ראיתי סרטים עד כמה שאני זוכר.... תוכנית השבוע: מגרש ביתי
אחח איזה סוף לעונה @ ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: דברים טעימים אדם שעשה לך את השבוע: לא יודע... אדם שאתה כועס עליו השבוע: אין ממש מה התחדש אצלך השבוע : תספורת
בילוי השבוע: הביקור אצל הספר ! סתם לא... לא יודע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: קעקוע !!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידידה שתבוא איתי לסטודיו..... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "לא אומרים מסריח על אוכל... אומרים איכ" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: לא יודע...
נראה לי מחר נלך לים תמונת השבוע: הציור שלי
מנטרת השבוע: מנ מה ? מסר לאומה: אומה ! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : שבוע סביר ביותר ללא בעיות

dsol

New member
עוד משהו ! התחדשתי בקעקוע_../images/Emo189.gif

היום... ב"קיפוד" בקינג ג'ורג' אגב... גרייס היית היום במקרה בדיזינגוף ?

dsol

New member
אממ חלקית שלי..._../images/Emo189.gif

הבחורה והנכפים שלי (הרוב לפחות...) והבאתי תמונה של בחורה עם בס וביקשתי שישלבו ביניהם

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שנגמרו עוד שתי בגרויות משהו רע שקרה לך השבוע: מתכונת בלשון שיר שלא הפסקת לשמוע: Icky Thump להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : ג'ירפות
סרט השבוע: גבר מי שמטפלת תוכנית השבוע: אין
ספר השבוע: סיפורי פיות (באנגלית! אני קוראת ספר באנגלית!) מאכל השבוע: מלפפונים אדם שעשה לך את השבוע: אפחד אדם שאתה כועס עליו השבוע: אפחד מה התחדש אצלך השבוע : ספרים ספרים
בילוי השבוע:לא זכור לי משו שהיה השבוע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אוהד מגיע לארץ!!!!!111 אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אוהד ודני ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: אשב ואנוח עד שתצא לי הנשמה תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מסר לאומה: עוד בגרות אחת ונגמרת כיתה י'
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : לימודים לימודים לימודים לימודים וזהו

ססילייה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צליל!11111

אוהד מגיע לארץ?XDDDDDDDDDDDD <אני צריכה לספר לך!#%#@%#דבריאיתימתישהו%##%!@
>

ססילייה

New member
יש לי ג'וק בחדר בגודל של הציצים של אורית פוקס

אמאלה. משהו טוב שקרה לך השבוע: יקרה בעוד רבע שעה!!@#$% <צליל תזכירי לי לספר לך!
> משהו רע שקרה לך השבוע: הבאסה של לפני השתייה והסטאלה, כמה שעות קודם. שיר שלא הפסקת לשמוע: דפנה והעוגיות-קובי להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : דפנה והעוגיות סרט השבוע: ראיון עם ערפד.<אחחח#%!#טוםקרוז%!#%!
> תוכנית השבוע: מחשבות פליליות. ספר השבוע:- מאכל השבוע:- אדם שעשה לך את השבוע: קטני! :] אדם שאתה כועס עליו השבוע: קטני.
מה התחדש אצלך השבוע : לא הרבה, האמת O_ס בילוי השבוע: מקודם הייתי בכפר תבור, שתינו, עישנו, ניגנו, רקדנו, שיחקנו XD <ובקרוב יהיה סקס!> משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מופע סיום, הופעה של יוזלס בבארבי ת"א ומקווה לעוד דברים
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כלללללל מי שבא לי בטוב! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה את עושה?!" "צדה קופי ים!מה נראה לך?!זאת העונה!" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: הרבה מאוד דברים לא חינוכיים! תמונת השבוע: הצטמקה לי הבטן!!!!!!!!! מנטרת השבוע: מין אוראלי זה מסרטן?!ממתי?!
מסר לאומה: אל תתבאסו מכל פיפס שקורה לכם!זה לא בריא! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : להיות בים זה הכי כיף!

Sweet berries

New member
איך יסביר לה שגם ככה היא יפה?

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההורים היו בחו"ל, וקניתי את הדיסק של יוני, וקיבלתי הצטיינות. משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה לי אינטרנט. שיר שלא הפסקת לשמוע: אחרי שאפרת התאבדה. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע: יוני, ולפני זה כנסיית השכל. יחד עם מיוז. סרט השבוע: האמת שלא ראיתי סרטים, אחרי תקופה שהייתי רואה 2 ביום. תוכנית השבוע: ראיתי רק כוכב נולד. ספר השבוע: אין לי זמן לקרוא כרגע, לכן עשיתי הפסקה מהספר הנוכחי. מאכל השבוע: אממ אכלתי הרבה פיצה. אדם שעשה לך את השבוע: זה חייב להיות אדם? אדם שאתה כועס עליו השבוע: מה התחדש אצלך השבוע : דברים שההורים קנו מחו"ל. בילוי השבוע: יריד ספרים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תעודות ואח"כ מוות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני נורא רוצה ללכת להופעה של יוני. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: אתכון למבחן מסכם במת'. תמונת השבוע: סבא. מנטרת השבוע: 'חם לי'. מסר לאומה: פרופורציות תמיד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים!: אפשר 5 אותיות? מיותר.

y a e l4

New member
פעם ראשונה שאני עונה על זה בזמן../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:נפטרתי מאזרחות משהו רע שקרה לך השבוע:מתכונת בביולוגיה=\ שיר שלא הפסקת לשמוע:Esc-גןןם סטאפני
בעלי כורחי, באמא'שלי להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :לא שמעתי הרבה מוזיקה השבוע
סרט השבוע: בתול בן 40 תוכנית השבוע: סיינפלד ספר השבוע: חלף עם הרוח מאכל השבוע: גלידה אדם שעשה לך את השבוע: פלג אדם שאתה כועס עליו השבוע: אבאמא מה התחדש אצלך השבוע : דיסק של יוני
בילוי השבוע: יםיםיםיםים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד ים? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין אף אחד מסויים ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "וואי לנסטי החדש הזה יש טעם של............תה קר" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע:יםיםיםיםים
תמונת השבוע: נממ..אין לי זמן,אעלה יותר מאוחר
מנטרת השבוע: תחייה את הרגע מסר לאומה: אל תאכלו יותר מידי גמבה , זה יעשה לכם את הידיים כתומות! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : לא קרה משהו מרגש שדורש התייחסות(חרגתי במילה
)

let it fall 91

New member
אלכוהול זה איכסה

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי את החדש של יוני! ומלא כסף. משהו רע שקרה לך השבוע: הבגרות בהיסטוריה. שיר שלא הפסקת לשמוע: "הצגה יומית" של יוני, בעיקר. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : יוני. סרט השבוע: רקוויאם לחלום. תוכנית השבוע: כוכב נולד 5 ^^ ספר השבוע: -- מאכל השבוע: לא זוכרת.. אדם שעשה לך את השבוע: רוניק:) אדם שאתה כועס עליו השבוע: הג'ינג'ית. מה התחדש אצלך השבוע: כלום. בילוי השבוע: המסיבה אתמול. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע שבט:) יונתן כנען אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: -- ציטוט\יציאת\מילת השבוע: -- מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: הקאתי. תמונת השבוע: מנטרת השבוע: -- מסר לאומה: אל תשתו בחיים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : עבודה, כסף, יוני, אלכוהול, האנגאובר

dafi daf

New member
><

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין משהו מיוחד,נראה לי. משהו רע שקרה לך השבוע: געגועים שהורגים. שיר שלא הפסקת לשמוע: in a matter of speaking-nouvlle vouge להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : אין אחד ספציפי. סרט השבוע: ראן לולה ראן. תוכנית השבוע: חברים. ספר השבוע: האף של פינוקיו ואיש הפיל. מאכל השבוע: חמוווון. אדם שעשה לך את השבוע: MY BABE. אדם שאתה כועס עליו השבוע: דה יוז'ואל. מה התחדש אצלך השבוע : שתי גופיות נחמדות. בילוי השבוע: אתמול בפאב של הקיבוץ. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בייבישלי בסופ"ש,ויום חמישי יש דברים מגניבים בת"א אז נראה לי גם. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאב
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נשבע אנל'א בוגד,בחייאת עיוני לא בוגד" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: לא משו מיוחד,אתמול הייתי בפאב של הקיבוץ והיה מגניב כי היינו בסוף רק שלושה אנשים אז עשינו שטויות. תמונת השבוע: - מנטרת השבוע: יום שישי...יום שישי... מסר לאומה: תאכלו סביח? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 5 מילים! : פסדר.שיגיע כבר הסופ"ש הבא.

למעלה