סדנת קשתות,

../images/Emo26.gif סדנת קשתות,

ביום שבת 18.10.2003 נקיים סדנת ירי בחץ וקשת כמדיטציה בתנועה. בתוכנית : 10:30 התכנסות וקפה 11:00 טקס "מדיתהציה" ו"חימום טאי-צי". 11:30 כללי בטיחות ותחילת אימון ירי. 13:00 הפסקה 13:30 המשך אימון: ירי בעיניים עצומות . 17:00 סיכום מחיר השתתפות: 100 ש"ח *הסדנא תתקיים ליד הדסים שבשרון על כביש מס' 4 כ 10 דקות צפונית לרעננה. * * קיום הסדנא תלוי במספר הנרשמים. אפשר לשאול כאן שאלות, אבל ההרשמה לא כאן, אלא אצל איתי כפרי: 052:683571 ikafry @ doal.co.il (הורידו את הרווחים שלפני ואחרי ה-@ ) קישור לדיון הקודם על הסדנא קישור לראיון על קשתות

"הרוצה להחכים - ידרים!"

במהלך חול-המועד סוכות (ימים א'-ה'), אחי ואני נערוך הפעלות שונות בפסיטבל נבטי שייערך בממשית, ליד דימונה. בין ההפעלות יהיה דוכן קשתות. ברור שלא רציני כמו הסדנא שאנחנו מתכננים לשבת הבאה, אבל מי שבמקרה לוקח את המשפחה לטיול בנגב מוזמן לעבור דרכנו. עיקר ההפעלות במקום יהיו לילדים, מי שרוצה הדרכה יותר רצינית על הקשת יכול פשוט להגיד לי - אני אפעיל את דוכן הקשתות (תגידו ש"דוד שלח אותי"
).

לא בממשית, שם זה הפנינג והרבה

יותר זול - קהל המטרה הוא ילדים שבאים לעשות כיף, לא אמני לחימה שבאים להעמיק. לכן אמרתי שי שירצה הדרכה יותר לעומק, שיגיד לי - ויקבל כל מה שאוכל לתת במגבלות הזמן והמקום. הסדנא בשבת תימשך מעל ארבע שעות, עם הדרכה צמודה של שני מדריכים מתוך כוונה להעמיק בחומר עד כמה שניתן, מתוך הבנה שרוב התלמידים יהיו אמני לחימה בוגרים. ובלי לבקש סליחה, העבודה והזמן שלנו שווים כסף.

Wing Chan

New member
לא רוצה כותרת :)

אממ האם קיימת הגבלת גיל? או הגבלה כלשהי, חוץ מידע קודם באומנויות לחימה? (האם משנה איזה?..)

האימון מוגדר לבוגרים, בלי גיל רשמי.

חלק נכבד ממנו יוקדש לתרגול חוזר של דריכת הקשת, בלי חץ; יותר מאוחר, דריכה עם חץ, בלי שחרור יריה. מי שיש לו סבלנות לתרגול כזה, מוזמן.

avshalomat

New member
כדי להבהיר 100 שקל הם מחיר

מצחיק לדעתי לסדנא של 4 שעות, ההודעה הייתה מתוך שעשוע בלבד על כך שזה "יצא" 100 שקל וקוראים לך דוויד. אם הובן אחרת אז שלא יובן, בפקודה

../images/Emo26.gif מפה למקום הסדנא

הסדנא תתקיים ביער אלונים (חורשה, לפי הגודל...), מערבית לכביש מס. 4 (כביש חיפה-תל-אביב הישן, בין צומת פרדסיה לצומת הדסים (מושב קדימה), ליד אבן שמואל. מגיעים מכביש מס. 4, מול כפר אלונים (שממזרח לכביש) פונים מערבה לדרך עפר טובה (מתאים לרכב פרטי), ממשיכים ישר כחצי-קילומטר עד לצומת T, משם ימינה כ-20 מטר ולצאת מהאוטו עם תפוח על הראש. קרוב מאוד נמצא מרכז הקניות אלונים, שם יש מזנון קטן ושירותים, אבל במקום עצמו אין מים ושירותים - כדאי מאוד להביא שתיה. אנחנו נספק כיבוד קל, שתיה חמה ומים בבקבוקים - אבל בכל מקרה כדאי להביא שתיה. המקום הוא חורשת אקליפטוסים, יש צל אבל כדאי כובע, מי שצריך גם קרם הגנה משמש. עדין יש מספר מקומות, אבל דוד ואני לא נהיה ברשת בשבוע הקרוב, לכן מי שרוצה להירשם צריך לפנות אלי בטלפון: 052-683571.

למעלה