סדנת קשתות, 15.11.03

../images/Emo26.gifסדנת קשתות, 15.11.03

ביום שבת, 15.11.2003, נקיים סדנת ירי בחץ וקשת כמדיטציה בתנועה. בתוכנית : 09:30 התכנסות וקפה 10:00 טקס "מדיתהציה" ו"חימום טאי-צי". 10:00 כללי בטיחות ותחילת אימון ירי. 12:00 הפסקה 12:30 המשך אימון: ירי בעיניים עצומות . 15:00 סיכום מחיר השתתפות: 100 ש"ח (קיום הסדנא תלוי במספר הנרשמים) *הסדנא תתקיים בפארק אלונים שבשרון, על כביש מס' 4, בין צומת פרדסיה לצומת הדסים, כ- 10 דקות צפונית לרעננה (ראה מפה בהודעה הבאה). לפרטים והרשמה: 052:683571 איתי כפרי E-mail : [email protected]

קובץ לפרסום, למי שרוצה לתלות בדוג'ו

לפני שתולים, כדאי להראות למורה ולשאול אם זה בסדר.

אתה מנסה בכוח להצדיק את ניקך?

מה הקשר להיות דוד המנהל, בהקשר זה? במקרה של סדנא שמועדה מתקרב, אין שום סיבה שלא להקפיץ ידיעה אליה.

כן, ולכן חשוב להשאיר טלפון כשנרשמים

שנוכל להודיע על דחיה מטעמים אלה גם ממש ברגע האחרון. אבל למה שירד גשם? מה, חורף עכשיו?

תודה יובל!

יש סיכוי לראותך שם? אתה יודע, למקרה שהתוקף רחוק מדי בשביל הגונטינג...

כן, גם הזדמנויות להקפיץ.

מכיוון שבעבר טרחתי להקפיץ גם הודעות של אחרים, על סדנאות ועוד, ואחרים טרחו להקפיץ גם הודעות שלי, ולא קפצת אז, אני לא מבין מה אתה רוצה ממני.

תמימות או לא - לא מבין.

נהוג להקפיץ כאן הודעות על סדנאות, מפגשים, שאלות וסתם "נושאים שמעניינים אותי/ו/ך/נו". זה לא חדש, לא אני המצאתי את זה, ההודעה האחרונה על סדנת הקשתות היתה לפני יותר משבוע וירדה מזמן להיסטוריה של הפורום. מה אתה רוצה ממני?

למעלה