נחשו מה, סיכום שבוע!

grace00

New member
את לא אוהבת את אריק ??

ואי לא הייתי חושבת ... שאת לא אוהבת אותו איזו הפתעה.

SHEILLA

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נחש מי!

משהו טוב שקרה לך השבוע: צפון.. אמרתי לה שאנחנו צריכות לדבר והיא הייתה כל כך מותק
משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה זכרונות מאמא. שיר שלא הפסקת לשמוע: Haley James Scott - When The Stars Go Blue (One Tree Hill) להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : אלישיה קיז סרט השבוע: לאהוב את אנאבל ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בפעם המאה מאכל השבוע: שקשוקה אדם שעשה לך את השבוע: אנשי הצפון בילוי השבוע: צפון, סמסרה! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סוף פסח! לדבר איתה.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מישהו: "המחבת הזאת נראית כמו משהו שחור מצוקמק ומכוער שכל מי שרואה אותו רוצה לתרום אותו" רייצ'ל: "זה מה שאמא שלך אמרה כשנולדת?!" מה עשית בסוף השבוע: חמישי בדרך הבייתה החלטנו להשאר עוד לילה בצפון, שישי ישנתי =) ומוצש יצאנו ברעננה תמונת השבוע: איכס עליי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: מהר

Shmilliyahu

New member
שלוווווווום.../images/Emo211.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:הבוםבמלה וכל מה שהוא כלל בתוכו... משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע:"היא כוסינפההה היא כוסינפההה היא כוסית אבל כונפה." ככה זה שאתה מתגורר ליד במת השובבים. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :השובבים
סרט השבוע:מועדון קרב! ספר השבוע:התפסן בשדה השיפון. מאכל השבוע:יש הרבה
אדם שעשה לך את השבוע:יש גם כמה. בילוי השבוע:בוםבמלה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:להנות מסוף החופש ושיהיה נחמד לחזור לבצפר?ושיהיה סופ"ש איכותי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חברים שלא ראיתי בגלל החופש. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"תולי תולי מולה מולה" מה עשית בסוף השבוע:בוםבמלה... תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים:מהנה,חווייתי,משמעות, שונה.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifמועדון קרב../images/Emo99.gif התפסן בשדה השיפון../images/Emo99.gif [גאד, דאפי שטפת את מוחי../images/Emo7.gif]

let it fall 91

New member
ים אלכוהול

משהו טוב שקרה לך השבוע: בומבמלה משהו רע שקרה לך השבוע: התחלתי ללמוד למתכונת /: שיר שלא הפסקת לשמוע: גרייס קלי של מיקה להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : שייגעצ (האמ, זה מה שקורה שבן דוד שלו לידך באהל והוא כל היום עם הגיטרה) סרט השבוע: -- ספר השבוע: קראתי קצת ב"אניהו" של אתגר קרת מאכל השבוע: מנה חמה P: אדם שעשה לך את השבוע: הבנות :) בילוי השבוע: בומבמלה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לישון הרבה (האמ, יש הופעה של יוני לא?..) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אחותי הקטנה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני דרומי וואלק מה וואלק מי" מה עשית בסוף השבוע: בומבמלה תמונת השבוע: (99% אלכוהול בדם) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: סליחה יש מצב לסיגריה? (/ סליחה יש מצב לאלכוהול?)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאני. משהו טוב שקרה לך השבוע: מפגשים. הופעה ביום שבת. משהו רע שקרה לך השבוע: הממ. מעדיפה לא לחשוב על הדברים האלה. שיר שלא הפסקת לשמוע: "המעיין הזוהר" - רונה קינן להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : הנ"ל../images/Emo3.gif סרט השבוע: למרות שזה לא סרט, האנטומיה של גריי, וזהות בדויה. ספר השבוע: ALIAS מאכל השבוע: חצילים עם טחינה../images/Emo99.gif אדם שעשה לך את השבוע: הממ. גיתית../images/Emo23.gif. בילוי השבוע: מפגשים. הופעה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יוני ביום חמישי../images/Emo99.gif אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש כמה. מתוכם אציין רק את בת-אל המאממת../images/Emo9.gif. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: Denail. it's not just a river in Egypt. It's a freakin' ocean. So how do we keep from drowning in it? מה עשית בסוף השבוע: מלבד המפגשים וההופעה בעיקר ישנתי והצטמחתי מול הטלוויזיה. כה כיפ../images/Emo9.gif. תמונת השבוע: הממ. אין לי כוח../images/Emo3.gif, בטח משהו מהמפגש. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: חביב. קצר. מהנה. קצרררררר.

y a e l4

New member
...באיחור קל^_^

משהו טוב שקרה לך השבוע:בומבמלה משהו רע שקרה לך השבוע:מה שקרה,שהתאהבתי.... שיר שלא הפסקת לשמוע:no woman no cry להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :בוב מארלי
סרט השבוע:היומן ספר השבוע:נממ..לא היה=\ מאכל השבוע:תפוח אדמה אדם שעשה לך את השבוע:בתאל בילוי השבוע:בומבמלה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:מפגש נוטלגי בעבודה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:יואבי,אדי,כפירוש ציטוט\יציאת\מילת השבוע:חברה שלי שמעה את השיר של בוב מארלי"don't shot the gune" והיא חשבה שהוא אומר"הוווו דגדגן"
אישההההההה מה עשית בסוף השבוע:בומבמלה תמונת השבוע:אין לי... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים:היה השבוע אחד הטובים

dafi daf

New member
איחורוש.

משהו טוב שקרה לך השבוע:וואו.
מיום רביעי בערב ועד ראשון בבוקר.
משהו רע שקרה לך השבוע:קצת בלבלות,אבל לא משהו מיוחד. שיר שלא הפסקת לשמוע:Temple of the dog-Call me a dog,Alice in chains- Down in a hole+Got me wrong להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :אסף ארליך ואחד חלקי השבוע ואח"כ חרישה מאסיבית על גראנג'
סרט השבוע: הישאר![יואן
] ספר השבוע:לא קראתי P: מאכל השבוע: המצה-ברייט של אבא של פראנג' ^^ אדם שעשה לך את השבוע:
פראנג'. בילוי השבוע: ערב אחר ערב בבית הבירה בנווה צדק^^ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יום חמישי עם אילצ'יק
וממש מקווה שפראנג' לא סוגר שבת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אילצ' ופראנג'
[אני מתחילה לחזור על עצמי...] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ",I have been guilty of kicking myself in the teeth I will speak no more of my feelings beneeth." מה עשית בסוף השבוע:הייתי אצל פראנג'. [ישנים,אוכלים,לא עושים כלום,יוצאים לבית הבירה,חוזרים ממש מאוחר וכך חוזר חלילה..] תמונת השבוע: אולי אח"כ.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים:מ צו יינ וש.

mishmishonet

New member
אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!

ומחכה לחמישי ממש ממש ממש.

Margarita chum

New member
!!New piercing

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרווחתי המון כסף בעבודה בבומבמלה.... עשיתי המון שטויות והיה כ"כ כיף!
משהו רע שקרה לך השבוע: מלא פרחות וערסיות בבומבמלה שיגעו לי את השכל בבאסטה...:\ שיר שלא הפסקת לשמוע: כמה: החיים שממול וארץ זרה של ברי סחרוף, רם אוריון-גיבור גיטרה, incubus-diamonds and coal. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : "השובבים" שנדמה היה שהופיעו לאורך כל הבומבמלה.... סרט השבוע:אין. אבל עכשיו אני קופצת עם אבאל'ה ל"טל בייגל'ס" אולי נראה גם סרט בסינמה...:) ספר השבוע: קראתי קצת ב"צינורות" של אתגר קרת. מאכל השבוע: כל מאכל כלשהו שלקוחות בבאסטה הכניסו לי לפה!! הייתי רעבה נורא:( אדם שעשה לך את השבוע: ססי!!(אסף)
בילוי השבוע: המכונית של הבחור.... חחחחחח
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקחת את אבא ביומולדת לעשות קעקוע, ולהיות אחרי המגנים בהיסטוריה ובתנ"ך!. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שרי, תומר, ואיתי(זה לא יקרה):( צבא ארור! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יש לי רק 8 שקל"... השרשרת עולה 10... "טוב"- הערס פתאום פורט מאה שקל. ינעל העולם! וכמובן, :"יש לך סיגריה"? מה עשית בסוף השבוע: עבדתי בפסטיבל ארור שנקרא בומבמלה! תמונת השבוע: תמונה שצילמתי הרגע מהמחשב.. נסו לראות יש לי פירסינג חדש!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: "חם לי!"... "הכל בראש".

למעלה