נחשו מה, סיכום שבוע!

grace00

New member
../images/Emo26.gifנחשו מה, סיכום שבוע!

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית בסוף השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים:

grace00

New member
ללא נושא

משהו טוב שקרה לך השבוע: אחלה אופנועים באוטומוטור משהו רע שקרה לך השבוע: that sinking feeling שיר שלא הפסקת לשמוע: Garbage - Cup of Coffee להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : ה י ה ו ד ים סרט השבוע: האויב שבפנים אפוקליפסה ספר השבוע: מאכל השבוע: אין לי מושג אדם שעשה לך את השבוע: לב-ארי בילוי השבוע: לילה עם לב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללכת כבר לראות את הג'ט פורס/להזמין/לעשות עם זה משהו!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "I smoke your brand of cigarettes And pray that you might give me a call I lie around in bed all day just staring at the walls Hanging round bars at night wishing I had never been born And give myself to anyone who wants to take me home" מה עשית בסוף השבוע: חמישי הייתי עם לב, שישי כלום לא התחשק לי, שבת - הופעה של היהודיםםםםםםםםם תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: עוד שבוע של געגוע

dsol

New member
פייייייייייייייייייייייייייייייייייייי_../images/Emo189.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ קניתי דיסק חדש ומעולה ! ופגגשתי אנשים יפים (ויפות במיוחד) משהו רע שקרה לך השבוע: הוא נגמר.. שיר שלא הפסקת לשמוע: "באה לקראתך" - רם אוריון להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : רם אוריון... נו קניתי את הדיסק החדש ופשוט הוא הפסקתי לשמוע ! סרט השבוע: אמריקאן ביוטי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: מצה עם שוקולד ?!
סתם לא.. לא אוהב שוקולד אז על האש אני מניח אדם שעשה לך את השבוע: יש כמה
בילוי השבוע: תל אביב אני חושב.. לא עשיתי הרבה השבוע חוץ מלישון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מימונה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ואי יש כמה אבל מה יעזור לכם שמות ?! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אל תדברי על אהבה זה של גדולים ואת ילדה" (קללה - ליידי D) מה עשית בסוף השבוע: השלמתי שעות שינה.. מסיבה לא מובנת בחופשים אני נהיה יותר עייף למרות שאני ישן המון תמונת השבוע: אין לי כח עכשיו.. אני בתגובה מהירה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: שבוע לא רע בכלל !

ססילייה

New member
הודלולי, הודלו.D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום שני
משהו רע שקרה לך השבוע: הבאסה של יום שלישי, ולחזור הביתה ברביעי.. שיר שלא הפסקת לשמוע: יגאל רן דואק-את. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : יגאל רן דואק. סרט השבוע: חמש ילדות יפות. ספר השבוע: הנסיך הקטן. מאכל השבוע: אורז >< אדם שעשה לך את השבוע: קטן D: בילוי השבוע: אתמול
מקס ברנר עם המשפחה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שישי-שבת במרכז.יום הולדת.^^ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: D: מסווג.
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "זומבי."
עזבו. >< מה עשית בסוף השבוע: אתמול-מקס ברנר עם המשפחה. תמונת השבוע: אני והבת היפה שלי.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: כיף לא נורמלי שחבל.

Sweet berries

New member
@#^$~!@*&^%#

משהו טוב שקרה לך השבוע: ספר משהו רע שקרה לך השבוע:אממ סתם. די תקופה כזאת לא כייפית שיר שלא הפסקת לשמוע: Muse - Stockholm Syndrome להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : מיוז סרט השבוע: פרקים של אבודים נחשב? ספר השבוע: אהבה בדלתיים סגורות של רם אורן מאכל השבוע: איכס אין כלום. אדם שעשה לך את השבוע: אף אחד. :/ בילוי השבוע: כלי זמר, צומת ספרים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות איך הוא יגיב כשהוא יראה אותי אחרי כל הזמן הזה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו ואת סתו שלא ראיתי 3 שבועות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני מתקשרת לאמא. ואז מסתבר שזה יוניון. מה עשית בסוף השבוע: פיסטוק תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: בסדר, לא כזה רע.

tipeshet

New member
הלו הלו.

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי את ציור הקיר שלי. משהו רע שקרה לך השבוע: לא ממש סיימתי אותו, יש לי לעשות שיפוצים. P: שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי מוזיקה השבוע, אבל היה שיר אחד, בביצוע של רונה קינן ויעל דקלבאום.. ששמעתי בריפיט כמה פעמים. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : לא שמעתי. סרט השבוע: גררו אותי לראות 'נורביט'. זה סרט מזעזע, אל תלכו אליו בחיים. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: קניידלעך.
אדם שעשה לך את השבוע: אני. ככה זה כשמבלים שש שעות ביום, כל יום, עם עצמי ועם הקיר. ואז ישנים. בילוי השבוע: צביעה.
וביליתי אצל חברות כמה פעמים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים את הקיר, לעבור את המתכונת בביולוגיה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שבא ליד. P: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את וכל השיער שלך". |מגלגלתעיניים| מה עשית בסוף השבוע: ביום שישי הלכתי לבית הספר, צבעתי וסיימתי את הציור, ביום שבת ציירתי, וכנראה עוד מעט אסע לחברות. תמונת השבוע: הייתי שמה את התמונה שתהא לי בספר המחזור, כי אני עורכת ויש לי אותה, אבל, חה, ממש לא. D: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים: מה, רק ארבע מילים?

B a m b o o k

New member
../images/Emo156.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ ת"א... היה משעשע
משהו רע שקרה לך השבוע:חג-שבת-חג
יותר מדי
שיר שלא הפסקת לשמוע:אהבה באור וצל-אריק ברמן (ודודי. שקט!) להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : שילה פרבר סרט השבוע: חלון סודי
ספר השבוע:באדולינה-גבי ניצן מאכל השבוע:גמבה עם קוטג' אדם שעשה לך את השבוע:אממ אפחד בילוי השבוע: ת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שימשך לעד כי אין לי כוח לבצפר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אממ המון אנשים ציטוט\יציאת\מילת השבוע:לא זוכרת מה עשית בסוף השבוע:חמישי-ת"א שישבת-השתעממות על סף מוות תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 4 מילים:אממ נחמד לא יותר.

dsol

New member
מה שקט מה ?! ../images/Emo5.gif ברמן ../images/Emo5.gif_../images/Emo189.gif

אבל שילה

dsol

New member
יווו על איזה פורום נפלתי ../images/Emo122.gif_../images/Emo189.gif

ברמן זו זוועת עולם !

למעלה