נא לפנות למומחים

roychu

New member
אהוי.

אפילו לא שמתי לב שהפורום חי, זכור לי שהרגו אותו מזמן מזמן. :[ שאלה שיש לי הרבה זמן, ולא היה את מי לשאול; בזמנו, לפני כמה שנים, עשיתי מספר פירסים בתנוך, עגילים 'רגילים', עם מחט. לא טיפלתי בהם מי יודע מה טוב, ואחרי שהורדתי, לפני כמה זמן, נשארו בפנים בלוטות כאלה, אני מאמין של כל הג'יפה שהיה בהם ולא טיפלתי. יש דרך לטפל בזה? אפשר לעדות על זה פירס חדש? :X

pearlgirl

New member
צבעים ודהייה

שתי שאלות: 1. האם ככל שהצבע כהה יותר תהיה הדהיה שלו איטית יותר או יותר נכון פחות מורגשת? לדוגמא סגול כהה ידהה בצורה פחות בולטת מצהוב? 2. האם כשצהוב (בהיר למדי) דוהה האם הקעקוע ממש מאבד אותו כאילו לא רואים שפעם זה היה צהוב וזה נראה כמו צבע העור פשוט?

Pula

New member
יש לי פצע בהרחבה ואני קצת נלחצת

בכל מקרה (סליחה אם זה מגעיל.. למרות שאני בספק) יש לי הרחבה של 7 מ"מ משהו קטן צנוע ונחמד. בזמן האחרון שמתי לב לפצע קטן בו אז הורדתי את העגיל ליום וטיפלתי באוזן עם טריאולון ואלכוהול (לא ביחד..) עכשיו הסתכלתי במראה וראיתי שהפצע חוסם לגמרי את ההרחבה! ואני לאדעת מה לעשות.. יכולים להרגיע? או שיטות לטפל בזה? אני לא טובה בפצעים כאלה. תודה

LitaL p

New member
דהייה..

בדרך כלל גם אם הקעקוע דוהה, הוא עדיין ניראה טוב ולא חושבת שגם בגיל 70 הצהוב יגיע לרמה שהוא נעלם, למרות שהוא בהיר מאוד

Pula

New member
אני מצטערת שזה פה ולא בפורום תרופות

פשוט שם יבש ולא עונים.. יש שירשורים שהם סתם ריקים בלי מענה אז חשבתי אולי אם למישהו היה. (מצטערת שזה נוגד את החוקים זה פשוט מלחחיץ כי פעם ראשונה שזה קורה לי)

B o o b a

New member
פורום תרופות

היתכוונת לפורום של וואלה ? כי אם לא אז לך לפורום של וואלה יש שם מומחה ....או שתלך לרופא.. או לפירסר ותשאל אותו

N o k i

New member
היי פולה../images/Emo13.gif

חבל שמרחת סתם תרופות בלי להתייעץ עם רופא. אלכוהול זה רעיון רע לטיפול בפירסינג, והמשחה השנייה בכלל אין לי מושג מהי. גשי לרופא והוא ייתן לך טיפול מתאים. אני יכולה רק לספר שלי זה גם קרה..פצעון קטן בהרחבה שהתפתח לאיזה משהו מפחיד..אבל עם טיפול נכון זה הסתדר.

WuTang21

New member
אם את חושבת שזה מגעיל..

חפשי את השירשור פה עם האנשים המוזרים ותראי מזה מגעיל !!

MaddyD

New member
גשי לפורום בוואלה, פורום קעקועים.

שחור דוהה נורא.

pearlgirl

New member
שחור דוהה נורא?

מבחינה הגיונית הצבעים הכהים ידהו באופן בולט יותר אבל לפי מה שקראתי בפורום בוואלה הבנתי שזה ההפך...

smady by

New member
שחור לא דוהה נורא!!

שחור דווקא זה הצבע הכי עמיד לפי מה שקראתי במאמרים של וואלה על הצבע השחור! הוא גם פחות מתפזר...

pearlgirl

New member
או שאת/ה לא יודע/ת לשרשר

או שלא קראת את ההודעה שלי כי זה בדיוק מה שאני אמרתי

smady by

New member
ניסחת..

את התגובה שלך בצורת שאלה, וכאילו אתה לא בטוח במה שאמרת, אז רק ניסיתי להבהיר את עמדתך.. שירשרתי בדיוק נכון.... :)

למעלה