נא לפנות למומחה

lony21

New member
אני רוצה עגיל בגבה...

קיצור אני רוצה לעשות עגיל בגבה.... ואני ממש לא מבין בדברים האלה אז יש לי כמה שאלות שבבקשה אני צריך שתענו עליהן ברצינות א. איך עושים את זה? ואיזה עגיל שמים לי אחרי זה? חישוק או איזה עגיל רפואי כזה? ב. זה מסוכן? אמרו לי שזה יכול לפגוע בעצבים או משו o_O ג. נגיד אחרי תקופה מסוימת (למשל שנה שנתיים אני רוצה להוריד את העגיל לגמרי.... תשאר צלקת נכון? היא בולטת? רואים את זה חזק? ד. המליצו לי לעשות בפסיכו בדיזינגוף סנטר. דעה? ה. כמה זמן לוקח לו להיסתם? ו. איך מטפלים בו? ז. זין! תודה ויום טוף

hen14

New member
זה נכון שעגיל בלשון מזיק לשיניים?

ועוד משהוא, אני מחר עושה עגיל בלשון, ואני קצת מפחד, אולי תוכלו לספר לי איך זה?, ואיך להסתיר מההורים?

CAmtl

New member
שאלה בשביל חבר.....

האם זה נכון שעשיית קעקוע היא דבר מסוכן מבחינה רפואית? כי הדיו יכול להכנס לתוך מחזור הדם או משהו כזה...

אני רוצה לעשות קעקוע והייתי רוצה

לדעת קצת יותר על איך עושים, כמה זה כואב, מה הסיכונים... הבנתי שאסור להמליץ פה על מכונים, אבל הייתי רוצה להבין איך אני אמורה לדעת לאן כדאי לי ללכת וגם אם יש אנשים שמציירים קעקועים ואיך בדיוק מגיעים אליהם?

lony21

New member
תגידו

זה משנה מאוד גם מאיזה חומר עשוי העגיל יענו ידידה שלי עשתה ב200 ומשו שקל ושאלתי למה זה כ"כ יקר אז היא אמרה בגלל שזה עם טיטניום

ליאן.

New member
לגבי הדיו

הבנתי שכל הצבעים שמשתמשים בהם לקעקועים לא עברו מעולם בדיקה מסודרת של שום משרד בריאות באף מקום בעולם כך שאף אחד לא באמת יכול להבטיח לך במאת האחוזים שהם לא פוגעים בבריאות בצורה רשמית. בעיקרון, החברות של הצבעים לא מפרסמות מה יש בתכולתם והמקעקעים אמורים לעשות בדיקות עצמאיות של הדיו במעבדה.. כך שכדאי לפנות אליהם ולשאול.

אתם חייבים להפסיק!

לא הייתי פה כמעט בזמן האחרון ואני גם לא אהיה בשבועיים הקרובים לפחות.. והמצב רק נהיה גרוע יותר! זאת שאלה שהתשובה עליה צריכה להיות, בראש ובראשונה: "פנה לפורום בודי פירסינג בוואלה" אף אחד מאיתנו לא מומחה, ואף אחד מאיתנו לא יכול לענות על השאלה הזו פה! איפלו אם קראתם על זה ב-BME או ענו לכם על זה בוואלה - אתם לא אלה שצריכים לענות על שאלה כזאת! ענו לכם בוואלה? תנו להם לענות שוב! קראתם על זה באיזה אתר? תקשרו לאתר! אין לכם הסמכה לענות על שאלות כאלה בפורום הזה! ..ועכשיו לעניננו.. hen14.. בטח זה מאוחר מדי, וכבר עשית.. ונראה לי שגם עשית טעות.. לפי הניק שלך אני מסיקה שאתה בן 14, אף סטודיו מקצועי לא יחורר ילד בן 14 ללא אישור הורים! כך שסביר להניח שהתחוררת אצל חאפר. חשוב לזכור שבפירסינג לא מטפלים באלכוהול/פולידין/מי חמצן! ואם הפירסר נתן לך הוראות עם אחד מהחומרים הנ"ל^ - אני מציעה לך לפנות למאמרים בפורום בודי פירסינג בוואלה. יש שם הוראות טיפול נכונות. אני לא יכולה לספר לך איך זה כי [עדיין
] לא עשיתי פירס בלשון ואני גם לא יודעת איך מסתירים מההורים [אף פעם לא הייתי צריכה לעשות את זה].. אני מקווה שיצא טוב.. מחכים לתמונות! ועצה לפירסים העתידיים [אם יהיו] - תלמד עליהם קצת, תהיה בטוח שאתה רוצה אותם ושאתה עושה אותם בסטודיו מקצועי וסטרילי, ולא אצל חאפר. ותחכה קצת! הפירסינג לא יברח לך.. שנתיים עוברות בצ'יק!

shpluck

New member
זה משנה בהחלט

טיטניום הוא חומר טוב והכי הרבה סיכויים שההחלמה תעבור לך הכי שקט איתו עם חומרים אחרים יכולות להיות לך בעיות,האוזן והחומר של העגיל,רגישות מסויימת לזה. בעוד בטיטניום הסיכוי הוא קטן יותר(כמובן שעדיין צריך לטפל בו טוב לא משנה עם מה עושה) ואם כבר יודעים שיש רגישות לסוג כזה או אחר משמתמשיםפ במה שלא רגישים או שרגילים פחות(יש גם אנשים שרגישים לטיטניום..)

במקום כמו גבה

ההבדל בין סרג'יקל לטיטניום הוא מזערי. זה לא כל כך משנה אם אין לך רגישות ספציפית.

lony21

New member
אז אתם אומרים

שעדיף לי טיטניום? זה אמור אז לעלות בסביבות ה200 לא?

טיטניום נחשבת למתכת זולה יחסית

בעיקרון, סרג'יקל סטיל יותר זול אני חושבת.. וכן, זה משנה..

shpluck

New member
את תפתחי ת'טראוגס

תתפסי החישוק ותדחפי תגולה לאיזהשנו צד-לא פנימה או החוצה אלא שמאלה או מינה או תלכי לפירסר שיעזור בצ'יק :)

PinkyRaSta

New member
בלה לא הולך...

אני יילך לפירסר-מקעקע ש'לי... נקווה רק שלא ייקח לי כסף... אין תקציב :\

shpluck

New member
על פתיחת העגים ו\או השמת אחר

רין מצב,ואם כן-תתנגדי לזה!

אשכרה

שלי אפילו לא לקח לי כסף כשנסתם לי איזה חור באוזן והוא פתח לי אותו.. וזה אפילו לא היה חור שהוא עשה.

PinkyRaSta

New member
D:

קיי הוא שם לי בגבה את העגיל לחץ ובינתיים בטראגוס ישלי עגיל לגבה כזה... שאני יחליף אות לפרסה כשיהיה כסף... זה קצת מציק אבל חליק

למעלה