מ-ע-ו-ז

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifמ-ע-ו-ז../images/Emo36.gif

אני אולי המדריכה והאחראית, אבל אני לא אמורה לפעול לבד... צריך: 1. בחירת נושא: תרבות זמן ופנאי, תרבות העמל וחיים של תורה בהתאמה. תשלחו לי במסרים מה אתם מעדיפים. 2. יצירת לוגו - מי שיודע לעבוד בתוכנת ציור כמו פוטושופ וכו' - שיפנה אלי ויציע את עצמו לציור הלוגו. מי שלא יודע לעבוד עם תוכנות כאלו, מוזמן בהחלט להציע רעיונות לעיצוב והתוכן. 3. שיר לשבט - צריך לבחור נושא ומי שיחבר את השיר. אם מישהו מתנדב להיות אחראי על זה - שיפנה אלי כדי לתאם את זה עם האחרים. למי שיש רעיון כללי לשיר, בין אם זה המבנה, חרוז מוצלח שחשבתם עליו, משל שדרכו נעביר את המסר וכו' - לשלוח אלי (או לאחראי על השיר, בהמשך). 4. מוראלים, סיסמאות, סטיקרים, אייקונים וכו' - כולם אחראיים... להתחיל להפעיל את הראש! כל מי שיכול לתרום - שיתרום! בין אם זה הביצוע עצמו, ובין אם זה רעיון לסיסמא או אייקון. אם יש לכם רעיון ואתם לא יודעים איך לבצע אותו - אפשר לפנות אלי ואני אעזור לכם לבצע או אפנה אתכם לאחד מהחבר'ה האחרים שיודע איך לעשות את זה. 5. מערכון סאטירי - צריך לחשוב על נושא למערכון, וצריך שכולם (או הרוב) יהיו אונליין בשביל לחבר אותו ביחד בצ'אט. תודיע לי מתי תהיו אונליין בשבוע הקרוב. 6. פעולה אחת או לשבת או לאמצע השבוע - למי שיש פעולות שיודיע לי ונעשה סדר כך שלא יעלו לפורום 3 פעולות בבת אחת. תפעילו את הראש! אל תהיו מקובעים! תהיו מקוריים, וכל רעיון שיש לכם - תציעו! בהצלחה לכולנו!

tamarhp

New member
הערה

אל תעיפו מבט ברשימה ותחליטו מראש - "שיר? זה לא בשבילי... סמל? אני לא מבין בזה..." תנסו לחשוב בכל זאת. דווקא אם נשלב את הסגנונן של כולם יוכל לצאת משו יפה! אני, לדוגמה, יכולה לחבר שיר בחרוזים, אבל מה יהיה כתוב בו? תציעו רעיונות למה שמוזכר ברשימה הנ"ל. כנ"ל גם בקשר ללוגו - מה יהיה מצוייר בו? אתם יכולים לצייר בצייר או בדך ולסרוק, צורה כללית והסברים, ומישהו אחד יבצע את זה בתוכנת ציור מקצועית. א לתפחדו להביע דיעה ולהציע רעיונות! כל הערה והארה תתקבל בברכה. מתה עליכם !

tamarhp

New member
בינתיים לא קיבלתי אף מסר ספציפי

חוץ מאיילת ששאלה במה אפשר לעזור. אנשים, תתעוררו! תפעילו ת'ראש! וחוצמזה, מתי אתם אונליין?? צריך לסגור עניינים בצ'אט!

למעלה