משחק 2

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif משחק 2 ../images/Emo36.gif

רק מי שפתר את הציטוט יכול לשים ציטוט חדש - לא כמו עם הצתתראו יש עוד משחק..משחק ציטוטים. שאני אומרת ציטוט ואתם צריכים להגיד מי אמר למי ובאיזה פרק. אולי זה קשה..אני לא יודעת. מה אתם אומרים, כדאי לנסות? אני יודעת שאפשר לקחת כמה ציטוטים מ- http://www.dawsonscreek.com ואז לשים..אבל כדי לפתור כדאי לא להסתכל שם! אחרת זה לא שווה
רק מי שפתר את הציטוט יכול לשים ציטוט חדש - לא כמו עם התמונות שכולנו שמנו חופשי :) אז מה אתם אומרים?

LillipooT

New member
רגע משהו קרה - תקראו את זה

משחק ציטוטים. שאני אומרת ציטוט ואתם צריכים להגיד מי אמר למי ובאיזה פרק. אולי זה קשה..אני לא יודעת. מה אתם אומרים, כדאי לנסות? אני יודעת שאפשר לקחת כמה ציטוטים מ- http://www.dawsonscreek.com ואז לשים..אבל כדי לפתור כדאי לא להסתכל שם! אחרת זה לא שווה רק מי שפתר את הציטוט יכול לשים ציטוט חדש - לא כמו עם התמונות שכולנו שמנו חופשי :) אז מה אתם אומרים?

Piper

New member
זה גם ממכושפות נכון?

זה קשה...בגלל זה אני גם לא משתתפת במשחק הזה שם..מאיפה אני אמורה לדעת מאיזה פרק זה? הם יודעים כי הם מורידים את הפרקים למחשב (בד"כ זה ציטוטים מהעונה הרביעית...)

Piper

New member
*ניצול שירשור* חדשות חשובות!

אימצתי לי את ה
! עכשיו הוא יהיה גם בכותרת הודעה/תגובה וגם בחתימה... זהו...תמשיכו לשרשר על המשחק...

LillipooT

New member
ממ...

יש את זה בכל מני פורומים.. גם במכושפות. גן אני יודעת שזה קשה אבל חשבתי שאפשר לנסות..אולי עם ציטוטים קלים יחסית. נגיד אם אני כותבת את זה - תדעו נאיפה זה? I´d like to tell today´s youth that uh -- no matter where life takes you -- big cities, small towns, you´ll inevitably come across small minds. People who think that they´re better than you are. People who think that material things, or being pretty or popular automatically makes you a worthwhile human being

1Shir

New member
רק שתדעי לך ליליפוט ...

שברגע שקראתי את שלוש המילים הראשונות מהציטוט שלך, ידעתי בבירור מאיזו סצנה הוא!!!! איזה מין אוהדי דוסון יש כאן אם אף אחד לא יודע כזה דבר טריוויאלי??? טוב סתם, שאף אחד לא יעלב לי כאן... אז כנראה ש... כל הכבוד לי! שיר

LillipooT

New member
כן...

זה היה ציטוט שי ברור..ככה חשבתי! כל הכבוד - בכל מקרה!!!!

LillipooT

New member
מזל טוב!

גם אני חשבתי לאמץ את האיקון הזה... - אבל עכשיו הוא שלך. אני עדיין חושבת את מי לאמץ..ממ...

בקשר לציטוט...

אין לי שמץ של מושג!!! אין לי זכרון משו..אז אני לא מצפה מעצמי לזכור את זה..חח

LillipooT

New member
מממ..

הציטוט היה של ג´ואי מהעונה הראשונה בפרק של "תחרות היופי".. ישבתי אולי את זה תזכרו...

את יודעת....

כמה זמן לא ראיתי את העונה הזו???? לי אין אותה בקלטת!!!!!!!!!!!! ויכול להיות שאני לא אראהאותן יותר לעולם,כי ממה ששמעתי לערוץ 3 נגמרו הזכויות............... אז באמת אין סיכוי שאני אדע משו משם....

Dawson girl

New member
בעניין הציטוטים

היי ממצב? לי, כדאי לך לשים ציטוטים מהעונות האחרונות- שלישית-רביעית-חמישית. פשוט השניה והראשונה היו לפני הרבה זמן ולא הרבה זוכרים אותן. ואני בעד המשחק הזה.... אה ורעיון קטן למשחק: בפורום "בנות גילמור" יש חידה שבועית- יש שם קטע ציטוט מהסדרה ותמונה כלשהי מאיזשהו פרק שהיה, והמעריצים צריכים למצוא את שמות שני הפרקים מהם הוצאו הציטוטים והתמונה. זה קשה אבל לא בלתי אפשרי. מי בעד? ביייי נעמי

LillipooT

New member
../images/Emo60.gif

אני הולכת לחפש תמונה וציטוט... נעשה מעין נסיון! ותודה על הרעיון

למעלה