משחקון!!

Dawson girl

New member
אני יודעת!

מי זה האיש המבוגר שדוסון היה צריך "לשלם" לו תמורת גניבת הסירה שלו בתחילת בעונה הרביעית?... תשובה: ג'ואי פוטר... (אני יודעת שאני בעייתית. אבל זה לא חדש לכם! או שכן?....) נמש

Dawson girl

New member
מיהו ג'ונתן ליפניקי.

או שאלה אחרת: מי הילד שפייסי עשה לו חונכות באמצע העונה השלישית?.. תשובה: "דיידרים בליבר" נמש

נמש..את מסבכת אותנו..../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

מהו השיר שג'ואי ודוסון שרו בקריוקי בעונה השלישית?
מהו השיר שהתנגן בסוף העונה הרביעית בסצנת החלון(דוסון וג'ואי מלתנשקים)
מה ה"כינוי"(לא בדיוק כינוי) של דוסון... תשובה שלי: מיס ווינג'מר

Dawson girl

New member
אני יודעת, אבל זה כיף!

וזה גם מפתח לכם ת'מחשבה... השאלה: מהי תחרות היופי בה התחרתה ג'ואי וזכתה במקום השני, כמו גם בלבו של דוסון?... תשובה: גולדן רטריבר זהוב, בבריכה של הביצפר, בתוך יאכטה. וחסר לך טל אם את לא יודעת ת'תשובה!! נמש

ברור שאני יודעת..../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

מהו התעלול שעשו החברה בשנה האחרונה שלהם בתיכון והפלילו את דרו? תשובה: אופיסר וויטר

Dawson girl

New member
יפה טלוש! לא אכזבת אותי...../images/Emo3.gif

השאלה: מה אמר פייסי לאנדי כשהוא התחזה לשוטר בפרק הראשון של העונה השניה?... כשהוא חימצן עצמו לדעת בשביל קריסטי הבלונדה המפגרת?.. (טו מאץ' אינפורמיישן? אוקי דוקי!) תשובה: בראון. נמש

לא נראים כאן אנשים בשטח..../images/Emo105.gif

נרדמו היום כולם
.. אז אני אענה! איך אנדי קראה לאח שלה שמת,טים,אותו אחד שהיא דימינה מדבר אליה כשהייתה משוגעת? תשובה: פיסי(לא פייסי)\סיסי (מעניין אם תדעו...)

Dawson girl

New member
אויש...

הדבקתי אותך בבעייתיות שלי!! טוב, אני אנסה לענות, אבל אם לא נכון, אז תגידי לי את התשובה. מהו המחשב שדוסון רצה שאבא שלו יקנה לו לאוניברסיטה?.. כי הם התווכחו על מקינטוש/פי.סי... לא נראה לי שזה נכון אבל ניסיון! ובאמת אין פה נפש חיה. אבל היי! אני פה! אני מספיקה... ותבדקי מסרים. נמש

פשש...אבל לא|../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

זה סיסי.. ואני לא אגלה את התשובה,או יותר נכון,השאלה

Dawson girl

New member
טוב, אז...

יאאאאאאא כרגע נזכרתי!!!!! אחותו הקטנה והמעצבנת של כריס!!! מהפרק שהם למדו למבחן כל הלילה.... אוייייייייי אני כל כך גאה בעצמי! נמש

לא...../images/Emo105.gif

מצטערת לאכזב אותך..לאחותו הקטנה והקרציה של כריס קראו דינה... ורמז..סיסי קשור לבאז...

איך באז קרא לפייסי בפגישה הראשונה?

מקווה שהבנתי את המשחק... אגב אנשים !!! המחשב תקין !!! תשובה: פחית פפסי (קשור לעונה שלישית ולחידון עונה שלישית...)

מממ..../images/Emo105.gif

איזה משקה ג'ואי הביאה לפייסי אחרי שחטף מכות..?
התשובה שלי: גלידה בטעם בצק עוגיות(אגב..זה טעים!
)

Dawson girl

New member
מה ג'ואי ודינה אכלו בפרק שהם למדו?

נראה לי שזה לא נכון אבל ניסיתי! התשובה: ליליאן פוטר

למעלה