מפ"מ

בוא נשנה תאריכים../images/Emo70.gif

אם לא שמת לב עמית "קבעה" תאריכים שלחלקנו [אפילו הגדול] לא מתאימים.. אז מי החליט שאי אפשר לשנות? קדימה,תציעי תאריכים

Pirate Captain

New member
התאריך הראשון נראטה לי כגמור ובסדר

את התאריך השני אתם יכולים לדנות כי אין מספיק אנשים..אז תשנו אותו..

netushit

New member
צודקת... עמית זה באמת לא נגדך..

אבל פשוט לא שיתפת אותנו וכאילו קבעת לנו תעובדה שיש את שתי התאריכים האלו וזהו.. ולא כולם יכולים... אפשר לקבוע תאריכים אחרים...

תקבעו את התאריך השני...

כאילו למפגש השני...כי יש הרבה שיכולים להגיע ב-11.7 תמצאו לכם תאריך שכל אלה שלא יכולים להגיע לתאריך הראשון יוכלו להגיע! אז סגרנו על המפגש הראשון?? 11.7!!

netushit

New member
טוב.. באסה איתכם אבל...

לא רובנו אפילו נוכל להיפגש וזה חבל שהרוב לא קובע במקרה זה!!!...

Pirate Captain

New member
אני חושב שזה טוב שהיא קבעה ככה שני

תאריכים כי אז אנשים באמת מתייחסים לזה אם כל יכתוב מה התאריך הנוח לו זה לא יגמר לעולם ככה לוקחים שני תאריכים ורואים אם מספיק באים במקרה הזה 12 אנשים אמרו שהם באים לתאריך הראשון אז אני חושב שזה אחלה עכשיו אפשר לעשות עוד מפגש באוגוסט שזה יהיה נוח לאלה שזה לא נוח להם בראשון

netushit

New member
כן אבל לפחות היא הייתה שואלת כמה..

12 אנשים זה אפילו לא רבע ממי שיש פה בפורום.....

Pirate Captain

New member
זה די הרבה

ותראי שאם את רושמת מי יבוא למפגש פורום לא יהיו לך הרבה יותר, אין הרבה אנשים בפורום

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifטוב שלא..

"אפילו לא רבע"? ממתי יש בפורום הזה יותר מ-48 אנשים? אני חושבת שאנחנו לא מגיעים ל20 קבועים.. 12 זה המון, בקיצור. זה די רב, וזה דווקא כן רב קובע. הצעתי תאריכים, אם היו הרבה שלא יכולים היינו משנים, כמו שכבר עשינו.

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo45.gif צודק.

זו הייתה הסיבה שכתבתי שניים, אחרת בחיים לא היינו מגיעים ללקבוע משהו. יש לנו מפגש אחד קבוע, עכשיו צריך לבדוק מה הולך עם אוגוסט. [נ.ב= לא הייתי בימים האחרונים פעילה כי היה לי טקס מחזור וחזרות ולא היה זמן
]

למעלה