מפגש

1Shir

New member
ניסיון לקיים את המפגש בכל זאת...

שאלה ובבקשה תענו: מי יכול להיפגש באיזור השרון/מרכז ביום רביעי הקרוב? שיר.

הוגו

New member
../images/Emo26.gifמפגש../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

טוב, אף אחד לא מתחיל לארגן, אז אני יארגן. כמה דברים וזה דורש את העזרה שלכם 1) תשלחו לי במסינג´ר מתי(ימים) שאתם לא יכולים בשבועיים בקרובים. 2) תשלחו לי גם איזה ימים אתם יכולם להיפגש בשבועיים בקרובים. 3) איפה אתה יכול להיפגש(רעננה, כפר סבא, רמת גן, הרצליה, הוד השרון וכו´...... אני ממש מבקש שתשלחו לי את הפרטיים האלה עם אתם רוצים להיפגש (אופל זה כולל אותך(וגם לין), בבקשה, אני ינסה לארגן כי יש לי דיי נסיון בזה, אז בבקשה תשתפו פעולה ועוד נדבר *פיהוק* לילה טופי אנשים חלומות פז

Charmed 4ever.

New member
ימי רביעי? לא טוב לי...

יש לי ח וג וזה אומר שאני בבי"ס עד 4.... אז זה לא טוב...

As I Am

New member
מצחיק שאת שואלת... ../images/Emo103.gif

כי ביום רביעי הקרוב (מחר) אני דווקא ברמת-גן ^.^ וחוץ מזה, זו כבר באמת התראה קצרה מידי...
אתם יכולים לארגן סתם מיני-מפגש כזה, שכל מי שיכול יגיע, ותהיו איזה שלושה-ארבעה אנשים, בנוסף למפגש רשמי שיהיה מתישהו (בקצב הזה בשנה הבאה... או אח"כ), אבל גם ככה אני לא רואה שהרבה נענו להצעה... וול,
בכל אופן, לין

הוגו

New member
שיר, וכולם! ../images/Emo29.gif

שיר תסתכלי למטה לקחתי על עצמי להקים את המפגש יש לי נסיון בזה כי אני קיימתי הרבה מפגשים. לכולם תשתפו איתי פעולה בבקשה תנו לי לנסות להקים את המפגש אולי יש גם את אלה ששונאים אותי אבל לפחות תשתפו איתי פעולה תסתכלו למטה איפה שרשום מיפגש! ותשלחו לי הודעות המסינג´ר תודה

Charmed 4ever.

New member
אני לקחתי את זה על עצמי לפניך...

לכן בבקשה אנשים תנו תאריכים.... שבהם אתם יכולים\לא יכולים... ושעות... ומקומות..... ובבקשה שתפו פעולה ......

As I Am

New member
ארר? ../images/Emo103.gif

מתי בדיוק לקחת את זה על עצמך?
אני רק שמתי לב להודעה החדשה של הוגו... אני בד"כ שמה לב לכאלה דברים... ^^; ארממ... אניוואי - ימי שישי הכי נוחים לי... ומקומות? ארמ... הוד-השרון, כפ"ס, רעננה, רמת-גן...

Charmed 4ever.

New member
טוב.. מקום וזמן אידיאלי.. תגיבו!

יום שישי עוד שלושה שבועות בקניון איילון שעה 5....?

Charmed 4ever.

New member
זו רק הצעה.. תגיבו...

ולין.. אני אמרתי שאני יכולה לארגן מיד אחרי שאופל פרשה..

As I Am

New member
אני יכולה! אני יכולה! ../images/Emo103.gif

*מקפצת* עכשיו - אנשים - זה בתאריך ה-31.5 (גרר.. 3 ימים אחרי היומולדת שלי). זה סוף-שבוע, סופי שבוע זה הזמן הכי נוח שיש... גרר... *מנסה לשכנע אנשים* פשוט תכתבו אם אתם יכולים או לא... קיי? |אייקון עייף|

למעלה